امام علی (ع): كسى كه دانشى را زنده كند هرگز نميرد.
ملت ايران در سه دهه اخير با جان،مال و عزيزان خود در مقابل همه توطئه ها و تحريم ها ايستاده و پيشرفت كرده است به گونه اي كه ما امروز نسبت به 30 سال قبل، 100 برابر قوي تر هستيم.
حضرت آیتالله خامنهای، صبح امروز (چهارشنبه) در دیدار بیش از هزار نفر از زنان نخبه، فرهیخته و مجاهد دنیای اسلام، نقش زنان را در حرکت عظیم بیداری اسلامی بیبدیل خواندند و با اشاره به تجربه بسیار پربرکت حضور زنان ایران در پیروزی و تداوم انقلاب اسلامی تأکید کردند: تداوم، تقویت و گسترش حضور زنان در حرکت مبارک بیداری اسلامی، بیگمان پیروزیهای فراوانی را برای ملتهای مسلمان به دنبال خواهد آورد.
به گزارش «شوشان»، رهبر معظم انقلاب اسلامی، اجتماع زنان فرهیخته و مسلمان ۸۵ کشور جهان را در اجلاس بینالمللی زنان و بیداری اسلامی، فرصتی بسیار مهم برای شناخت بیشتر زنان دنیای اسلام از یکدیگر دانستند و افزودند: آشنایی و تعامل ایجاد شده در این اجلاس را مقدمهای برای ایجاد حرکتی مؤثر و ماندگار در روند احیای هویت و شخصیت زنان مسلمان قرار دهید.
رهبر انقلاب با اشاره به تلاش صد ساله، پیچیده و همه جانبه غرب برای دور کردن زنان مسلمان از هویت اسلامی تأکید کردند: تلاش بانوان نخبه جهان اسلام برای احیای این هویت، بزرگترین خدمت به امت اسلامی است، چرا که احساس هویت، آگاهی و بصیرت زنان مسلمان، تأثیری شگرف و دوچندانی بر جریان بیداری اسلامی و عزت و کرامت امت اسلام خواهد داشت.
بنا بر گزارشی که پایگاه اطلاع رسانی دفتر مقام معظم رهبری منتشر کرده است، ایشان نگاه غرب به «زن» را نگاهی اهانت آمیز دانستند و خاطرنشان کردند: غربیها در عمق فرهنگ خود، زن را کالا و وسیلهای برای تمتع مرد میدانند و همه ابزارها و امکانات خود را برای تحقق این هدف به کار گرفتهاند؛ اما در حرکتی مزورانه بر این نگاه منحط، ناقص و گمراه کننده، نام آزادی گذاشتهاند، همچنان که بر جنایاتی نظیر قتل و غارت ملتها، چپاول ثروتهای کشورها و لشکرکشی و تحمیل جنگ نیز نامهای فریبندهای مثل آزادی طلبی، حقوق بشر و دمکراسی میگذارند.
رهبر انقلاب اسلامی نگاه اسلام به زن را در نقطه مقابل نگاه غرب به این مقوله برشمردند و تأکید کردند: اسلام به زن نگاهی عزت بخش، کرامت آفرین و رشد دهنده دارد و برای زن هویت و شخصیتی مستقل قائل است.
حضرت آیتالله خامنهای با استناد به تجربه موفق حضور زنان فرهیخته و مؤمن ایرانی در عرصههای علمی، سیاسی و مدیریتی افزودند: زن در محیط اسلامی، رشد علمی، شخصیتی خلاق و سیاسی مییابد و در اساسیترین مسائل اجتماعی در صفوف مقدم قرار دارد؛ اما همچنان «زن» باقی میماند و به این مسأله افتخار میکند.
ایشان متلاشی شدن خانوادهها در غرب و افزایش فرزندان بیهویت را از جمله نتایج نگاه فرهنگ غربی به زن دانستند و افزودند: غرب از همین نقطه، سختترین ضربات را خواهد خورد و در روند تدریجی، بروز پیامدهای حوادث اجتماعی، دچار فروپاشی خواهد شد.
حضرت آیتالله خامنهای، زن و مرد را در نگاه اسلام دارای ویژگیهای مشترک انسانی برشمردند و افزودند: زن و مرد هر کدام بنا بر خصوصیات جسمانی خود، در ادامه آفرینش، رشد و تعالی انسان و حرکت تاریخ نقش خاصی به عهده دارند که در این میان، نقش زن یعنی تداوم بخشیدن به نسل انسان، از نقش مرد مهمتر است.
ایشان افزودند: ضوابط اسلام درباره خانواده و محدودیتهای روابط جنسی را باید از این دید، مطالعه و درک کرد.
رهبر انقلاب اسلامی، روشن کردن و برجسته ساختن نقش زن از نگاه اسلامی را مهمترین مسئولیت زنان نخبه و فرهیخته دنیای اسلام دانستند و با استناد به نقش اساسی زنان در تحولات ۳۳ سال اخیر ایران افزودند: نقش زنان در تحولات اجتماعی، انقلابها و حرکت بیداری اسلامی نیز، نقشی تعیین کننده است، چرا که هر جا زنان در یک حرکت اجتماعی حضوری آگاهانه مییابند، پیشرفت و پیروزی آن حرکت تضمین شده است و این واقعیت ادامه و تقویت حضور زنان در تحولات مصر، لیبی، بحرین، یمن و دیگر نقاط دنیای اسلام را کاملاً ضروری میسازد.
حضرت آیتالله خامنهای بیداری اسلامی را حرکتی عجیب و بینظیر برشمردند و تأکید کردند: این حرکت به شرط آسیبشناسی درست و مقابله با خطرات و آفتها، میتواند راه کنونی تاریخ را عوض کند.
رهبر انقلاب اسلامی با تجلیل از انقلاب ملتهای مسلمان در شمال آفریقا و دیگر مناطق جریان بیداری اسلامی افزودند: مستکبران و در رأس آنها آمریکا و صهیونیزم که در مقابل این حرکت عظیم، غافلگیر شدهاند، با همه وجود تلاش میکنند این حرکت را مهار و بر آن موج سواری کنند.
ایشان کم کردن انگیزههای ملتها برای تداوم حضور در صحنه و سرگرم کردن قشرهای گوناگون مردم کشورهای منطقه به مسائل فریبنده یا اختلاف انگیز را از جمله روشهای دنیای استکبار برای مهار بیداری اسلامی برشمردند و تأکید کردند: اگر ملتهای مسلمان در مقابل این توطئه مقاومت کنند و همچنان در صحنه حضور داشته باشند، پیروزی آنها بر دنیای استکبار قطعی است، چرا که قدرت شمشیر همه مستکبران در مقابل حضور و ایمان ملتها، کُند و ناکارآمد است.
رهبر انقلاب اسلامی، با اشاره به توطئهها و اقدامات بیوقفه اما شکست خورده دشمنان اسلام و ایران در ۳۳ سال اخیر افزودند: غربیها این روزها درباره تحریم ایران جنجال آفرینی میکنند اما نمیفهمند که خودشان ملت ایران را به واسطه تحریمهای سی سال اخیر در مقابل هر تحریمی واکسینه کردهاند.
حضرت آیتالله خامنهای افزودند: ملت ایران در سه دهه اخیر با جان، مال و عزیزان خود در مقابل همه دسیسهها و تحریمها ایستاده و پیشرفت کرده است، به گونهای که ما امروز نسبت به سی سال پیش، صد برابر قویتر هستیم.
رهبر انقلاب اسلامی با اشاره به پیشرفتهای کشور در زمینههای گوناگون، خطاب به زنان فرهیخته و نخبه دنیای اسلام افزودند: امروز زن مسلمان ایرانی، سرافراز و عزتمند در همه عرصههای پیشرفت حضور دارد و زنان تحصیلکرده و نخبه این کشور، جزو مؤمنترین و انقلابیترین زنان ایرانی هستند و غرب با هزاران وسیله تبلیغاتی و بمباران خبری، تلاش میکند این واقعیت را دیگرگون جلوه دهد.
حضرت آیتالله خامنهای، با یادآوری تلاشهای ناکام غرب برای منصرف کردن جمهوری اسلامی از حمایت از ملت فلسطین تأکید کردند: ما فارغ از مباحث انحرافی نظیر شیعه و سنی در کنار همه برادران مسلمان خود ایستادهایم.
رهبر انقلاب اسلامی تأکید کردند: ملت ایران و جمهوری اسلامی به لطف الهی در کنار ملت فلسطین، همه ملتهای بیدار شده و انقلاب کرده و همه کسانی که با آمریکا و صهیونیزم مواجهه میکنند، ایستادهاند و از آنها دفاع میکنند و در این مورد ملاحظه هیچ کس و هیچ قدرتی را نخواهند کرد.
در این دیدار همچنین خانم حجازی، دبیر همایش بینالمللی زنان و بیداری اسلامی با اشاره به حضور ۱۲۰۰ نفر از بانوان فرهیخته و فعال در عرصههای گوناگون از ۸۵ کشور جهان، در این همایش، گزارشی از مباحث مطرح در همایش بینالمللی زنان و بیداری اسلامی و کمیسیونهای تخصصی آن ارائه کرد.
آقای دکتر ولایتی، دبیر کل مجمع جهانی بیداری اسلامی نیز در سخنانی با اشاره به برگزاری چهار همایش بینالمللی درباره بیداری اسلامی، از سال گذشته تاکنون گفت: مجمع جهانی بیداری اسلامی تلاش دارد با برگزاری این همایشها، گفتمان بیداری اسلامی را نهادینه و بارور کند.
در آغاز این دیدار، شماری از شرکت کنندگان در اجلاس بینالمللی زنان و بیداری اسلامی از کشورهای گوناگون به بیان دیدگاههای خود پرداختند.
خانمها:
هنا محيي صابر الشلبي ـ آزاده فلسطيني؛
دكتر نجلي محمد كامل ـ عضو هيأت علمي دانشگاه از مصر؛
هاجر عبدالكافي ـ دكتراي حقوق و زنداني سياسي از تونس؛
حوريه محمد احمد ـ فعال سياسي و مذهبي در يمن؛
انسجام عبدالزهره جواد ـ فعال فرهنگي و رسانهاي در عراق
وجدان ميلاد ـ عضو هيأت علمي دانشگاه الزيتونيه از ليبي؛
مادر شهيد علي شيخ، نوجوان 14 ساله بحريني؛
بتول الموسوي، فرزند شهيد سيدعباس موسوي از لبنان، بر اين نكات تأكيد كردند:
ـ تأثير پيروزي انقلاب اسلامي ايران در بيداري اسلامي منطقه
ـ نقش و جايگاه برجسته زنان در قيامهاي اسلامي منطقه
ـ ضرورت وحدت كشورهاي عربي و اسلامي بر مبناي اسلام
ـ اهميت تبادل تجربيات و ديدگاههاي زنان مسلمان
ـ مقابله با توطئه غرب براي تحريف فرهنگ و هويت اسلامي
ـ الگوگيري زنان انقلابي از حركت امام حسين (ع) و استقامت حضرت زينب(س)