اینستاگرام شوشان
شوشان تولبار
آخرین اخبار
اینستاگرام شوشان
شوشان تولبار
کد خبر: ۳۹۱۲۲
تاریخ انتشار: ۳۰ خرداد ۱۳۹۵ - ۱۶:۲۴
معاون استاندار و فرماندار ویژه خرمشهر گفت:با تحویل و راه اندازی اسکله تفریحی منطقه آزاد اروند به سرمایه گذار بخش خصوصی خرمشهر به قطب گردشگری آبی منطقه تبدیل خواهد شد.

یکی از ظرفیت های بالقوه گردشگری ایران، دریا و ساحل است که هم ابعاد گسترده ای برای سرمایه گذاری دارد و از جذابیت بالایی توریستی نیز برخوردار است، خوزستان نیز از این مهم بی بهره نیست و این مهم به عنوان مزیت برتر شمرده می شود.

به مجموعه فعالیت های تفریحی و سرگرمی که در محیط های دریایی دور از ساحل از سوی گردشگران انجام می شود، گردشگری دریایی می گویند. این صنعت در بیشتر کشورهای دنیا توجه به تورهای دریایی، حمل نقل دریایی، ورزش ها و تفریحات آبی، غواصی و سایر سرگرمی های مرتبط با ساحل و فراساحل در صدر برنامه های گردشگری قرار دارد. 

در منابع مختلف، گردشگری آبی با واژه هایی چون ورزش، تفریح و سرگرمی نیز همراه بوده که این نشان از نقش بسزای این نوع از گردشگری در پرکردن اوقات فراغت متقاضیان گردشگری دارد.  از سوی دیگر، با توجه به آلودگی ها، مصارف نادرست و خشکسالی هایی که کره زمین را با بحران آب روبرو کرده است، گردشگری می تواند به عنوان یک صنعت درآمدزا، اهرم قدرتمندی برای حفظ و حراست از منابع آبی جهان باشد و این مهم را از طریق ارائه راهکارهای مناسب به منظور استفاده پایدار و صحیح از منابع آبی امکانپذیر کند.

*** پتانسیل های گردشگری دریایی ایران 

ایران با توجه به موقعیت های خاص جغرافیایی و دسترسی به دریا از مزیتی نسبی در توسعه گردشگری دریایی برخوردار است. دریای خزر در شمال ایران و مجاورت با سه استان شمالی گیلان، مازندران و گلستان موقعیت مناسبی را برای دسترسی به دریا فراهم کرده است و هر سال در فصل گرم سال چندین میلیون مسافر از شهرهای مختلف به این منطقه سفر می کنند. 

آنچه در این منطقه بیشتر مورد توجه است گردشگری ساحلی است.  در جنوب کشور نیز، استان های ساحلی از خوزستان گرفته تا شهرستان های استان های هرمزگان و بوشهر، همه و همه ظرفیت های رونق این صنعت را دارند که می توان با توسعه این صنعت، اشتغال و ارزش افزوده ایجاد کرد.

** ظرفیت های گردشگری آبی خوزستان

دریاچه های کارون، بهمنشیر، سئاحل خلیج فارس و سازه های آبی شوشتر، بخش کوچکی از جاذبه های گردشگری آبی خوزستان است که رونق در هرکدام از این بخش ها، تحول عظیمی در رونق پایدار اقتصادی این استان به وجود می آورد.
سرمایه گذاری در دریاچه سدها و تالاب های استان از دیگر فعالیت ها برای توسعه گردشگری است.
گردشگری دریایی استان خوزستان پیش از این، مغفول مانده بود، ولی با حمایت های استاندار پیشین خوزستان، مقرر شد که هفت پروژه گردشگری دریایی در حوزه رودخانه کارون، بهمنشیر و تالاب شادگان راه اندازی شود که اجرای آنها از سوی سازمان عمران ساحل کارون به عنوان مجری، تحول عظیمی در صنعت گردشگری خوزستان ایجاد می کند.

عملیات اجرایی این پروژه ها از اواخر سال گذشته اجرا شده و پیش بینی می شود در سال های آینده خوزستان به مقصد گردشگری آبی و تفریحی تبدیل شود.

*** خرمشهر، قطب گردشگری منطقه

ولی الله حیاتی فرماندار خرمشهر نیز روز یکشنبه در نشست هماهنگی تحویل اسکله تفریحی منطقه آزاد اروند به سرمایه گذار بخش خصوصی گفت:آن گونه که شایسته است، نتوانسته ایم از ظرفیت و جاذبه های گردشگری رودخانه کارون استفاده کنیم.

وی افزود:در اسکله تفریحی که از سوی سازمان منطقه آزاد اروند احداث و آماده بهره برداری شده، زیرساخت هایی نظیر برگزرای ورزش جت اسکی ، قایق های پدالی و دیگر ورزش های آبی تامین شده و به مرکزی به عنوان کانون تفریحات سالم جوانان خرمشهر خواهد شد.

حیاتی بیان داشت: با تفاهم نامه ای که بین سازمان منطقه آزاد اروند و سرمایه گذار بخش خصوصی منعقد شده است، یکماه به سرمایه گذار مهلت داده می شود که نسبت به راه اندازی اسکله اقدام کند.
فرماندار خرمشهر پیش بینی کرد که با عزم مسئولان استانی و محلی، گردشگری به ویزه در بخش گردشگری دریایی رونق گیرد.

نام:
ایمیل:
* نظر:
اینستاگرام شوشان
شوشان تولبار