باید برای کسانی که حجاب را رعایت می کنند امتیاز قائل شد/ باید امتیاز کسانی (کارمندان ) را که حجاب را رعایت نمی کنند کاهش داد.
یکی از مراجع تقلید گفت:موضوع عفاف باید در تمامی مراکز دولتی و غیردولتی نهادینه و قانومند شود، حجاب صرفا یک حکم شرعی نیست بلکه موضوعی است که اثرات فراوانی بر جامعه دارد.
به گزارش عصرایران به نقل از ایرنا، آیت الله ناصر مکارم شیرازی مرجع تقلید شیعه پنجشنبه شب پس از اقامه نماز مغرب و عشا در جمع زائران و مجاوران حرم امام رضا در مشهد افزود: در هفته حجاب و عفاف و راهپیماییهایی که مردم در آن انجام دادند محرز شد اکثریت قاطع زنان این کشور طرفدار حجاب هستند و اقلیتی که میانه ای با حجاب ندارند باید خود را با دیگران تطبیق دهند.
وی ادامه داد: برای ترویج حجاب باید دولت از خود شروع کند و در اداره ها، دبیرستانها، دانشگاهها، بیمارستانها و نهادهایی که بر آنها مسلط است تاکید به رعایت حجاب اسلامی از سوی کارمندان زن کند.
این مرجع تقلید گفت: به هیچوجه لازم نیست کارمندی را به سبب عدم رعایت حجاب اسلامی مجازات کرد بلکه برای کسانی که حجاب را رعایت می کنند امتیاز قائل شد و امتیاز کسانی را که حجاب را رعایت نمی کنند کاهش داد.
وی در ادامه همچنین اظهار کرد: بلای بزرگ دنیای امروز مساله رشوه خواری شده و از دبیرکل سازمان ملل گرفته تا رئیس جمهور آمریکا همگی اهل رشوه خواری شده اند.
آیت الله مکارم شیرازی افزود: چندی پیش دبیرکل سازمان ملل عربستان سعودی را جزو کشورهای کودک کش معرفی کرد اما در مقابل تهدید عربستان مبنی بر قطع حق الحسابها به وی بلافاصله سخن خود را پس گرفت.
وی ادامه داد: آمریکا قصد داشت اسنادی را که دال بر دست داشتن عربستان در قضیه 11 سپتامبر و انفجار برجهای دوقلو بود منتشر کند اما وقتی عربستان از این اقدام آمریکا مطلع شد تهدید کرد که اموال خود را از بانکهای آمریکایی خارج می کند، به همین منظور رئیس جمهوری آمریکا نیز بلافاصله از ادامه این کار منصرف شد.
این مرجع تقلید گفت: نمی گویم در نهادهای دولتی کشورمان مساله رشوه و رشوه خواری وجود دارد یا نه ولی بطور قطع اکثر کارمندان از رشوه خواری مبرا هستند، با این حال رشوه هم مانند یک موریانه در حال نفوذ به نظام دولتی کشور است.
وی افزود: دنیایی که در آن رشوه وجود داشته باشد عاری از حق و عدالت است و در آن قانون و انسانیت دوام نمی آورد و همه چیز بازیچه رشوه می شود.
آیت الله مکارم ادامه داد: از دیدگاه حضرت علی(ع) قاضی باید شجاع باشد و زمانی که مرتکب اشتباه شد به عمل خود اعتراف کند، همان کاری که باید دولتمردان انجام دهند و باشجاعت از ملت بابت اشتباه خود عذرخواهی نمایند.