رئیس بیمارستان سینای کارون در استان خوزستان گفت: در این بیمارستان سه بیمار بخش دیالیز به فاصله یک روز از یکدیگر فوت کرده اند.
سید صاحب حسینی نژاد در خصوص جزئیات حادثه مرگ تعدادی از بیماران بخش دیالیز بیمارستان سینای کارون گفت: این بیمارستان ۸۵ بیمار دیالیزی دارد که به صورت یک روز در میان به این مکان مراجعه می کنند و در سه شیفت کاری مورد درمان قرار می گیرند.
وی افزود: روز دوشنبه هفته قبل (چهارم مردادماه) در شیفت صبح و بعد ازظهر مثل همیشه بخش دیالیز در حال خدمات رسانی به بیماران بوده است و همه بیماران آن روز با وضعیت سلامتی خوب از بخش مرخص شده اند ولی ۲۴ ساعت بعد، پنج نفر از آنها با علایم تب، اسهال خونی، تهوع و استفراغ به اورژانس بیمارستان مراجعه کرده اند.
حسینی نژاد ادامه داد: این بیماران با تابلوی عفونت روده ای بستری شدند و در عین حال بخش دیالیز ما همزمان و بدون انقطاع در حال خدمات رسانی به بیماران بود و مشکلی برای سایرین پیش نیامده است.
رئیس بیمارستان سینای شهرستان کارون تصریح کرد: در همان زمان یک نفر با رضایت خود از بیمارستان مرخص شده ولی چهار نفر دیگر تحت درمان و مراقبت قرار گرفتند ولی روز چهارشنبه یک نفر از آنها فوت کرد و پنج شنبه و جمعه نیز هر روز یک نفر فوت کرد و تعداد این فوتی ها متاسفانه به سه نفر رسید و اعلام فوت چهار نفر صحت ندارد.
حسینی نژاد در خصوص بیماران فوتی نیز گفت: یک مرد ۴۰ ساله، یک مرد ۶۰ ساله و یک خانم ۵۰ ساله فوتی های این بیمارستان را تشکیل می دهند.
وی توضیح داد: همزمان با مراجعه بیماران به اورژانس بیمارستان و هنگامی که متوجه شدیم همه مراجعه کنندگان دیالیزی هستند، اقدام به نمونه برداری از تمام وسایل و تجهیزات بخش دیالیز کردیم ولی هیچ مشکلی در این خصوص مشاهده نشد هر چند جواب قطعی فردا اعلام می شود.
حسینی نژاد در خصوص اینکه گفته می شود بیماران به علت مصرف غذای بیمارستان به این وضع دچار شده اند نیز گفت: این موضوع نیز نمی تواند صحت داشته باشد زیرا همه بیماران بیمارستان از غذای بیمارستان استفاده می کنند و غذای بخش دیالیز در مکان دیگری تهیه نمی شود به همین دلیل اگر غذای بیمارستان مشکل دارد باید سایر بیماران بخش های دیگر نیز دچار مشکل می شدند.
رئیس بیمارستان سینای اهواز بیان کرد: اتفاقا بخش دیالیز این بیمارستان از مجهزترین بخش های دیالیز خوزستان است زیرا در چهار ماه گذشته به صورت کامل نوسازی و تجهیز شده است .
حسینی نژاد تاکید کرد: قطعا مشکل بیماران فوتی از دستگاه های بخش دیالیز نبوده زیرا همه آنها در سلامت کامل از بیمارستان مرخص شده اند و ۲۴ ساعت بعد از آن با این مشکل مواجه شده اند.
وی تاکید کرد: این بیماران به علت عفونت روده ای فوت کرده اند و احتمال اینکه به وسیله یکی از بیماران به این مشکل دچار شده باشند وجود دارد ولی به زودی علت اصلی اعلام می شود ولی به مردم اطمینان می دهیم که این بیمارستان با مشکل خاصی در این خصوص مواجه نیست .
آخرين جزئيات فوت ٣ بيمار دياليزي در بيمارستان سينا
دكتر سید صاحب حسینی نژاد رئیس بیمارستان سینا شهرستان کارون در خصوص فوت ٣ نفر از بیماران دیالیزی مراجعه كننده به اين بيمارستان در هفته گذشته گفت: بخش دیالیز بیمارستان سینا 85 بیمار دیالیزی دارد که این بیماران به صورت یک روز در میان تحت دیالیز قرار می گیرند، در روز دوشنبه 4 مردادماه 95 تعداد 50 نفر از این بیماران برای انجام دیالیز به بیمارستان مراجعه کردند که خوشبختانه همگی با حال عمومی خوب ترخیص شدند.
وی افزود: سه شنبه 6 مردادماه، 5 نفر از بیماران دیاليز شده با علائم عفونت روده ای شامل تب، تهوع، استفراغ، اسهال و بعضاً اسهال خونی به اورژانس بیمارستان مراجعه کردند که پس از آن متأسفانه روز چهارشنبه یک نفر از آنان فوت کرد و پنج شنبه و جمعه نیز هر روز یک نفر از ٥ مراجعه كننده با علائم عفونت روده اي و جمعاً ٣ نفر از بيماران فوت کردند كه آمار فوت اعلام شده ي چهار نفر صحيح نيست.
وي با بيان اينكه دو بيمار دیگر از ٥ بیمار مراجعه كننده تحت مراقبت و درمان هستند و خوشبختانه وضعیت عمومی آنان مساعد می باشد، ادامه داد: وقوع اين اتفاق ناگوار در حالی بوده است که بخش دیالیز بیمارستان بدون وقفه در حال خدمات رسانی به بیماران بوده و مشکلی برای سایرین پیش نیامده است.
حسینی نژاد با اشاره به مشخصات متوفيان كه دو مرد ۴۰ و ٦٠ ساله و یک زن ۵۰ ساله هستند افزود: بخش دیالیز بیمارستان سینا یک بخش نوساز است که در مدت اخیر در قالب اجراي طرح تحول نظام سلامت به صورت کامل بازسازی و نوسازی شده است و نمونه برداری های انجام شده از دستگاههاي دياليز، هیچ مشکلی در این خصوص را نشان نمي دهند.
رئيس بيمارستان سينا در خصوص اینکه بیماران به دلیل مصرف غذای بیمارستان به این وضع دچار شده اند نیز گفت: این موضوع نیز نمی تواند صحت داشته باشد زیرا همه بیماران بیمارستان از غذای بیمارستان استفاده می کنند و غذای بخش دیالیز در مکان دیگری تهیه نمی شود، به همین دلیل اگر غذای بیمارستان مشکل دارد، باید سایر بیماران بخش های دیگر نیز دچار مشکل می شدند.
اين جراح عمومي با اشاره به وضعیت بد آب و هوایی استان خوزستان و افزایش شیوع بیماریهای منتقله از آب و هوا در فصل گرم تابستان، عدم رعایت بهداشت فردی را از عوامل زمینه ساز بیماریهای روده ای دانست و از شهروندان به خصوص بیماران دیالیزی که دارای سیستم ایمنی ضعیف تری هستند و به تبع آسیب پذیری بیشتری نیز دارند، خواست تا نکات بهداشت فردی را در این فصل بصورت كامل بیش از پیش رعایت کنند.
وی در پایان خاطرنشان کرد: با دستور مستقيم دكتر اسماعيل ايدني رئيس دانشگاه علوم پزشكي جندي شاپور اهواز، كميته ويژه كارشناسي با حضور مسئولان ارشد دانشگاه به ويژه معاونت هاي بهداشت و درمان جهت بررسي دقيق موضوع تشكيل شده است تا علت دقيق فوت ٣ بيمار بررسي و معين گردد كه اين مهم نيازمند مشخص شدت نتايج آزمايشات تكميلي و سم شناسي بوده و در اسرع وقت به اطلاع عموم مردم رسانده خواهد شد.