امام علی (ع): كسى كه دانشى را زنده كند هرگز نميرد.
شوشان : در شورای برنامه ریزی استان که صبح روز شنبه برگزار شد، طرح جامع شهرستان باوب با مرکزیت ملاثانی مورد بررسی قرار گرفت، در این جلسه مشاور طرح مربوطه در خصوص طرح جامع شهری ملاثانی توضیح و از ساخت مدارس به صورت مجتمع در این شهرستان خبر داد که با نظر مخالف رئیس شورای برنامه ریزی و توسعه استان رو برو شد.
به گزارش پایگاه خبری شوشان، استاندار خوزستان که تجربیات او در زمینه پروژه های عمرانی زبانزد خاص و عام است با اجرای این طرح و احداث مجتمع های آموزشی به شدت مخالفت کرد و گفت: "منع است که پیش دبستانی در کنار دبیرستان ساخته شود."
وی با تاکید بر ضرورت رعایت فواصل در احداث ساخت این مدارس خاطرنشان کرد:باید مدارس دخترانه و پسرانه به صورت مجزا و با فاصله 200تا 300متر با یکدیگر احداث شوند. حجازی در پاسخ به گفته مشاور طرح ملاثانی مبنی بر استاندارد بودن فضای آموزشی در وطرح پیشنهادی بیان کرد: اگر گرمای خوزستان با سرمای اردبیل از نظر شما برابری می کند، بر اساس یک استاندارد طرح ها را بررسی کنید! این طرح قابل قبول نیست و استاندارد محسوب نمی شود بلکه خلاف قوانین و مقررات است.
وی ادامه داد: سیاست کلی این است که مدارس ابتدایی در محلات پراکنده شوند، مدارس راهنمایی و دبیرستان نیز به تفکیک دخترانه و پسرانه با فاصله در شهر احداث شوند . وی همچنین اضافه کرد: آموزش و پرورش به دنبال ایجاد مجتمع نیست بلکه این مشاورین هستند که خواهان احداث مجتمع اند.
مجتمع های خدماتی رفاهی یا ...
چندی پیش استاندار خوزستان در کارگروه تخصصی اشتغال در استان بر لازمه ایجاد مجتمع های خدماتی رفاهی در جاده های استان تاکید ویژه داشت و گویا برخی از مدیران کارآمد به این اصل عمل کرده و این بار در شورای برنامه ریزی طرح های خود را مبنی بر احداث مجتمع های خدماتی رفاهی در جاده های استان از جمله آنها کیلومتر 8 جاده اندیمشک و کیلومتر 16 محور شوشتر- گتوند است. ارائه دادند. در ابتدا شکر و سپاس به در کاهش که بالاخره به فکر منابع درآمد زا در استان نیز افتادیم و قدمی برداشتیم. اما آنچه که در ادامه بیان خواهیم کرد قبلا مصادقش را از رئیس کل روسای استان دیده و شنیده ایم و آن این است که اولا" خدمات بین راهی تعریفی دارد و فقط شامل پمپ بنزین نیست بلکه در کنار آن استراحتگاه ، رستوران و هر آنچه که رفاه حال من و شما باشد را باید در بر داشته باشد.
حال آن که آنچه که عیان است چه حاجت به بیان است و به قول شخص استاندار محترم "آن چیزی که ما در جاده های استان دیدیم فقط پمپ بنزین است و نه مجتمع خدمات رفاهی "ثانیا" احداث اینگونه مجتمع ها باید در مکان هایی باشد که فاصله زیادی را با شهر مبدا و مقصد (حداقل 60 کیلومتر) داشته باشد در غیر این صورت کارایی لازم را ندارند.
از سوی دیگر جهت رو به نتیجه این طرح باز به سمت شخصی برگشت که چند وقتی است نقل محفل داغ رسانه ها شده و خبر بودن یا نبودنش را دیرگاهی است که در محافل مختلف و به صورت های گوناگون می شنویم. بله این بار نیز قرعه به نام مدیرکل محترم میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری افتاد و مشخص شد که طی سال های گذشته با استخدام مشاورینی در این خصوص تحقیق کرده و در تمام محورها بر اساس طرح مطالعاتی ترافیکی ، نقشه جامعی ایجاد کرده که نقاط ساختمان های خدمات بین راهی در آن مشخص است. اما افسوس و صد افسوس که باز این مدیر محترم غایب از نظرهای حاظرین جلسه و نتیجه ناتمام و طبق عادت همیشگی به وقت بعد موکول شد.
کنترل کاهش قیمت های بازار
دیگر بحث داغی!!! که در این جلسه به سمع ما می رسید کنترل قیمت ها در بازار است که به چند مورد ویژه و مهم اشاره می کنیم. اول اینکه نوسان نرخ ارز در افزایش قیمت کالاهای اساسی ما که همان شکر، برنج، گوشت قرمز، مرغ، جو، کنجاله سویا، روغن خام، و شیرخشک می باشد ارتباطی ندارد و با ارز مرجع به نرخ (یک هزار و 226 تومان) وارد کشور می شود. دوم اینکه دبیر ستاد کنترل بازار از ذخیره کافی برنج با قیمت های مناسب در استان خبر داد این در حالی است که افزایش قیمت لبنیات و برنج در روزهای اخیر بیش تر از افزایش قیمت طلا به چشم همشهریان ما می خورد، تا جایی که برخی برنج را با قیمت 425000 (نترسید این دیگه ریال) در اهواز، 320000 در آبادان و کمی اونورتر 300000 در خرمشهر که مدال پر افتخار رده دوم گرانی را بعد از اهواز به گردن دارد نیز خریداری کرده اند.