شوشان: تفاهمنامه اي بين مديران عامل موسسه جهاد نصر و شركت شهرك هاي كشاورزي امضاء شد.
به گزارش روابط عمومي موسسه جهاد نصر تفاهم نامه اي بين موسسه جهاد نصر و شركت شهرك هاي كشاورزي به منظور ايجاد ، تكميل و توسعه مجتمع ها و شهرك هاي كشاورزي وشيلاتي امضا شد.
اين تفاهم نامه در راستاي تحقق اهداف سند چشم انداز ۲۰ ساله ،سياست ها و برنامه هاي اقتصاد مقاومتي ، توسعه كشت هاي گلخانه اي و گسترش كشاورزي صنعتي با هدف استفاده بهينه از آب و خاك ، در طرح توسعه آب و حاك ۵۵۰ هزار هكتاري اراضي دشت هاي خوزستان و ايلام ، با استفاده از ظرفيت هاي قانوني با هدف توليد ۸۰ هزار تن انواع آبزيان در يك برنامه ۱۰ ساله،تنظيم و به مرحله اجرا در خواهد آمد .
رييس هيات مديره ومدير عامل شهرك هاي كشاورزي ابتدا در مورد فعاليت هاي موسسه جهاد نصرگفت: موسسه جهاد نصر در قالب موسسه غير دولتي و با بهره گيري از فرهنگ و روحيه جهادي ودفاع مقدس در زمينه مطالعه ، طراحي و اجراي پروژه هاي عمراني و زير بنايي با اولويت بخش كشاورزي فعاليت مي نمايد و تا به حال خدمات خود را با كيفيت مطلوب،اجراء نموده است.ازجمله ،طرح احياي ۵۵۰.۰۰۰ هكتار اراضي استان هاي خوزستان و ايلام كه به گفته مقام معظم رهبري، به عنوان وسيع ترين طرح تاريخ كشاورزي كشور است"
اين طرح ، به منظور احياي دشت هاي استان هاي خوزستان و ايلام در سطح حوزه هاي آبي طرح ۵۵۰ هزار هكتاري (حدود ۵۰۰ هزار هكتار در استان خوزستان و ۵۰ هزار هكتار در استان ايلام) در اراضي پاياب سدهاي موجود در ۵ حوزه كرخه، دز، كارون، مارون و زهره و خير اباد اجرايي مي شود.
سيد نظام الدين سجادي با اشاره به اهميت تفاهم نامه در جهت توسعه و احداث و اجراي طرح هاي مجتمع كشاورزي گفت: اولاَ اين طرح مصداق واقعي اقتصاد مقاومتي است زيرا هم موجب رونق اقتصادي و هم توسعه كشاورزي خواهد شد. ثانيا: نگاه ما به امضاي اين تفاهم نامه تبليغاتي و سياسي نيست،بلكه مصمم به اجرا صد درد صد هستيم.
وي گفت: شركت شهركهاي كشاورزي در چارچوب سياستهاي كلي اصل ۴۴ قانون اساسي كشور و وابسته به وزارت جهاد كشاورزي است ، علي رغم اين كه شركت عملا فعاليت خود را از نيمه دوم سال ۱۳۹۲ آغاز نموده است،به لحاظ شرايط خاص مالي در كشور دولت نتوانسته پشتيباني مالي مناسبي از شركت داشته باشد.اما شركت در مجموعه بخش كشاورزي به لحاظ تشكيلات داراي وضعيت مطلوب و مناسبي است.
مديرعامل مؤسسه جهاد نصر نيز اظهار اميدواري كردند اين تفاهم نامه موجب پيشرفت و توسعه و نيل به اهداف مورد نظر شود.
و همچنين افزود: زمين هاي مورد نظر براي ايجاد ۱۰ شهرك شيلاتي و گلخانه اي تآمين شده و منتظر اجرايي شدن طرح و پروژه ها در اين مناطق هستيم.
مدير عامل شهرك هاي كشاورزي در ادامه با اشاره به در الويت قرار دادن دو برنامه: ۱-احداث و توسعه شهرك هاي گلخانه اي ۲- پرورش ماهي در قفس تأكيد كرد اين مجتمع ها براي كشاورزان سود بيشتري دارد و از طرفي هزينه هاي جانبي را كاهش مي دهد.
سيد نظام الدين سجادي هدف از اجراي اين طرح ها در سراسر كشور مصرف بهينه آب، افزايش ميزان توليد و تغيير الگوي كشت عنوان كرد.