دبیر کل جمعيت آبادگران جوان در خصوص شرط باهنر برای کاندیدای آینده اصولگرایان در انتخابات که گفته بود نباید سابقه شکست در دوره های قیلی را داشته باشد نیز گفت : شرط آنها این است، ولي مردم منتظر شرط آنها نمی مانند . مردم به کسی رای میدهند که واقعا بتواند خدمت کند.
حسن بیادی دبیر کل جمعیت آبادگران ، از حامیان سابق احمدی نژاد است که به فراخور زمان، از چهره های مختلفی حمایت کرده است. در ایام شهرداری احمدی نژاد، حامی او بود و در انتخابات ۸۴ به ستاد وی پیوست، اما در آغاز راه دولت و پس از تشکیل کابینه و انتخاب مدیران، کم کم به مخالف جدی او بدل شد. بیادی اما، آن ایام عضو شورای شهر بود، پس بهتر دید که حامی شهردرای بعدی تهران باشد، آن فرد نیز کسی نبود جز «محمد باقر قالیباف». با این حال، پس از عدم حضور بیادی در لیست مورد حمایت شهردار تهران در انتخابات شورای شهر پیشین، بار دیگر نوک پیکان انتقادات خود را متوجه قالیباف رد و بعضاً انتقادات تندی نثار او کرد و حتی از افشاگران ماجرای جنجالی "هزار ميليارد تومان هزينه فاقد در شهرداري تهران" بود.
به گزارش سرویس سیاسی «انتخاب»، بیادی اما این روزها به حامی ششدانگ قالیباف بدل شده است و می گوید: توجه داشته باشيد كه در زمان تحريم شديد استكبار جهاني و با آن نابساماني اقتصادي و اجتماعي ، شهرداري و مجموعه مديريت شهري تهران طی ۱۳ سال توانسته اند حداقل ٧٠ در صد از برنامه هاي خود را محقق كنند و كلان شهري مانند شهر تهران را بخوبي اداره كنند.
نائب رییس سابق شورای شهر تهران در گفت و گو با خبرنگار سیاسی «انتخاب» در خصوص احتمال روند اجماع اصولگرایان در انتخابات پیش رو گفت : با توجه به انتخابات سال 92 و همچنین مجلس در سال 94 ،گروه های اصولگرایی که بیشتر به باند شبیه بودند طوری عمل کردند که نتایج مطلوبي نگرفتند.
بیادی افزود: این گروه ها، هیچ پاسخ قانع كننده اي هم براي سوالات بحق جامعه بزرگ اصولگرایی نداشتند و حتی تحلیل های کسانی را که درست و اثرگذار ميتوانست باشد را توجه نکردند آنهم بدليل اينكه قدرت و ثروت باد آورده توهم داناي براي دوستان نموده است.
وي با مثال آنچه در ائتلاف ۲+۱ اصولگرایان اتفاق افتاد، ادعا کرد که در حق قالیباف «بی مهری» شده است و افزود: این درحالی بود که هر سه ماندند و به نفع کسی که در نظرسنجی ها آمار بیشتری داشت کناره گیری نکردند.
بیادی با بیان این مطلب که «هر کسی حاضر نیست در اين دوره نامزد انتخابات رياست جمهوري شود» ، خطاب به تصمیم گیران اصولگرایان گفت: اگر تحليلشان بر این است که روحانی موفق نبوده و نتوانسته خواسته های مردم و نظام را برآورده کند، پس باید کسی را بیاورند که یارای رقابت با روحانی را داشته باشد و ظرفیت و علاوه بر آن مقبولیت لازم را هم داشته باشد.
او با بیان اینکه الان کسانی که مطرح هستند هیچ کدام در بین مردم جایگاه ویژه ای ندارند تاکید کرد: به زور هم نمیشود برای کسی جایگاه ساخت.
او در خصوص شروط سایر گروه های اصولگرا برای معرفی کاندیدا نظیر موتلفه و پیروان خط امام که هر کدام گفته اند «همه جریانات اصولگرایی باید از کاندیدای ما حمایت کنند» گفت : پيش از انتخابات براي جلب نظر مردم و بسترسازي براي پرشور شدن انتخابات نظر زیاد میدهندُ ولی باید دید کدام نظرمقبول خواستگاههاي مردم است.
دبیر کل جمعيت آبادگران جوان در خصوص شرط باهنر برای کاندیدای آینده اصولگرایان در انتخابات که گفته بود نباید سابقه شکست در دوره های قیلی را داشته باشد نیز گفت : شرط آنها این است، ولي مردم منتظر شرط آنها نمی مانند . مردم به کسی رای میدهند که واقعا بتواند خدمت کند.
او افزود : کسانی که چنين ادعاهایی میکنند، هیچ نمایندگی ای از سوی اصولگرایان ندارند. باهنر میتواند بگويد «جبهه پیروان» ولی نباید بگويد «اصولگرایان» . موتلفه به اسم موتلفه میتواند کاندید مشخص کند و حق قانوني و طبيعي آنهاست . اما اگر قرار باشد از بین اصولگرایان کاندیدایی را مشخص کنند باید همه جمعيت ها و احزاب اصولگرا حضور داشته باشند نه فقط از بین گروهها و کسانی که متصل به قدرت و ثروت اند.
بیادی افزود: در صورت عدم خضور قالیباف تاكيد ميكنم كه نتیجه ار الان مشخص است . هر کس بیاید خودزنی کرده است.
بیادی در پایان در خصوص نظرات جبهه پیروان و اینکه گفته شده قرار است کاندیدای نهایی اصولگرایان در اجماعی بین جبهه پیروان و جامعه روحانیت انتخاب شود نیز گفت: اینها میتوانند به اجماع برسند و همانطوركه قبلا بيان داشتم حق قانوني و طبيعي آنهاست ولی از طرف جامعه بزرگ اصولگرایی نمي توانند تصميم بگيرند و حرفی بزنند . جامعه اصولگرایی بالای صد گروه را در برميگيرد. در نتیجه بهتر است كه اين تصميم در جمع بزرگتري از احزاب و گروه هاي اصولگرا گرفته شود و توجه داشته باشيم كه وابسته كردن جامعه بزرگ و محترم روحانيت به يك قشر خاص كه نوعاً وابسته به باندهاي قدرت وثروت هستند نتايج مطلوبي را در آينده به دنبال نخواهد داشت .