محمود احمدی نژاد رئیس جمهور کشورمان امروز به همراه غلامحسین الهام ، محمدرضا رحیمی، رستم قاسمی وزیر نفت، حیدر مصلحی وزیر اطلاعات، بختیاری وزیر دادگستری، مجید نامجو وزیر نیرو، علی اکبر صالحی وزیر امور خارجه، شمس‌الدین حسینی وزیر اقتصاد در صحن علنی مجلس حاضر شد و در خصوص مسائل جاری کشور با نمایندگان صحبت کرد.

"> خاصه خوانی نطق احمدی‌نژاد در مجلس
شوشان تولبار
آخرین اخبار
شوشان تولبار
کد خبر: ۵۸۲۳
تاریخ انتشار: ۲۷ دی ۱۳۹۱ - ۱۳:۲۱

محمود احمدی نژاد رئیس جمهور کشورمان امروز به همراه غلامحسین الهام ، محمدرضا رحیمی، رستم قاسمی وزیر نفت، حیدر مصلحی وزیر اطلاعات، بختیاری وزیر دادگستری، مجید نامجو وزیر نیرو، علی اکبر صالحی وزیر امور خارجه، شمس‌الدین حسینی وزیر اقتصاد در صحن علنی مجلس حاضر شد و در خصوص مسائل جاری کشور با نمایندگان صحبت کرد.

به گزارش شوشان به نقل از مشرق، گزیده ای از جملات مهم محمود احمدی نژاد در صحن علنی مجلس شورای اسلامی را در ادامه می خوانید:

- بنده این افتخار را دارم که با اکثر نمایندگان مجلس دوستی دارم.

- این دولت بیشترین احترام را برای نمایندگان مجلس قائل بوده است. برای اولین بار در سفرهای استانی برای تشریک مساعی از نمایندگان دعوت به عمل آمد.

- امروز آمده ام تا ذهنیت و اراده مشترکی بیش از گذشته شکل بگیرد.

- امروز واضح است که عده ای از تخریب رابطه دولت سود سیاسی یا اقتصادی می برند.

- اگر همه ما در این جلسه کاغذی برداریم و خواسته ها را بنویسیم مطوئن هستم که 95 درصد خواسته های ما یکی است.  همه ما برای خدمت آمده ایم و فاصله ای جز تقسیم کار وجود ندارد.

- انرژی هسته ای و حقوق بشر بهانه دشمن است و نباید بهانه به دست آنها داد.

- برای ما که حامل انقلاب و پیام آن هستیم یک مورد ظلم هم اضافی است داستان خلخال و پای زن یهودی از ذهن مسئولان فراموش نخواهد شد.

- دشمن مدعی است که سنگین‌ترین تحریم‌ها را اعمال کرده است؛ فروش نفت، بانک مرکزی و مبادلات پولی و . . .؛ حتما تحریم‌ها مشکلاتی را بوجود می‌آورد. می‌خواهند از مردم انتقام بگیرند و همه می‌دانند که آنها گام به گام همه توانشان را به کار می‌گیرند برای فشار به ملت ایران و در دنیا هم هیچ مقاومتی تقریبا در مقابل آنها وجود ندارد. تحریم‌‌ها به طور طبیعی باعث یک سلسله مشکلات می‌شود.

- اقتصاد کشور 4 ضعف عمده دارد.

- چهار راه‌حل احمدی‌نژاد برای حل مشکلات: 1- زمین که بالاترین ثروت خدادادی ملت ایران است، استفاده کنیم؛  2- راهکار پیشنهادی دوم ما استفاده از معادن است؛ 3- احمدی نژاد راهکار سوم را هدفمندی یارانه‌ها اعلام کرد و گفت که هدفمندی یارانه‌ها استفاده از منابع ملی است.

- طرح هدفمندی طرح بسیار موفقی بود و دنیا ملت ایران را تحسین کرد. این کار موجب افتخار نظام، دولت و مجلس شد اما همزمان دشمنان نگران شدند از این که ظرفیت عظیم دولت و ملت را دیدند.

- شما همه اقتصاددانید و با اقتصاد آشنایید و می دانید وقتی اتفاق ویژه ای در اقتصاد می افتد تورم نقطه ای بالا می رود و زمانی این انرژی تخلیه می شود که تورم نقطه ای و سالانه روی هم می افتد.

- حرف‌هایی که می‌زنم نه گله، نه اعتراض و نه دعوا، بلکه برای اداره بهتر کشور است.

- ما سندی داریم که پایه اداره کشور و تنظیم‌کننده روابط مبنای حقوق ملت و مبنای مسئولیت‌ها و دایره اختیارات است. این سند عبارت است از قانون اساسی. هر سه قوه مستقل از یکدیگرند و البته اختیاراتی نیز دارند و به نوعی بخشی از اختیارات ناظر به قوای دیگر است که البته این به معنای دخالت نیست.

- برای قوه مجریه نیز اختیارات مستقل و اختیاراتی ناظر به سایر قوا وجود دارد. ما هیچگاه در قانونگذاری دخالت نمی‌کنیم؛ دخالت به معنای دخالت. هیچگاه تلاش نکرده‌ایم دخالت کنیم اما اگر تصمیمات دولت حتی انتصاب افراد به مسئولیت‌ها با طرحی متوقف شود چطور می‌توان مدیریت کرد. برخی تغییرات خیلی شکننده است.

- رئیس جمهور در این بخش از سخنانش قسمت آخر اصل 138 قانون اساسی را قرائت کرد.

- نمی‌خواهم متن سوگند رئیس جمهور را یاد آوری کنم.

- دولت بدنه کارشناسی مجلس و قوه قضاییه هم است و دولت متعلق به همه است.

- اجرای هدفمندی به دشمن نشان داد که می توان کشور را بدون نفت اداره کرد.

- یکی از مهمترین اقدامات که تحولی برای تضمین رشد پایدار، دور زدن تحریم، و کنترل کردن فشارهای دشمن اجرای کامل همین طرح است. اگر این قانون کامل اجرا شود ثروت عادلانه توزیع می شود.

- اگر کسی بر سر اعداد و ارقام بحث دارد بیاید بنشیند و ضرب و تقسیم کنیم.

- می‌توان مرحله دوم هدفمندی را اجرا کرد، دولت مطالعاتش کامل است؛ تبعات و آثار این اقدام را پیش‌بینی کرده‌ایم. اگر چنین ظرفیتی در اقتصاد کشور است باید همه بدانند و باید برای تشریح یک طرح، اعداد و ارقام آن اعلام شود.

- من باور دارم که می‌توانیم حداقل معیشت را برای مردم تامین و فقر را ریشه کن کنیم.

- نه آن بار هدف انتخاباتی داشتیم نه اینبار، اصلا شان دولت و ملت و مجلس اجل از این است که مسائل اصلی و کلان کشور را با مسائل مقطعی و لحظه ای گره بزند.برخی همزمان می گویند طرح شکست خورده است، مضر بوده و همان موقع می گویند برد انتخاباتی دارد نمی تواند که اینگونه باشد.

- مردمی که قالی می‌بافند نباید روی حصیر زندگی کنند و ملتی که روی دریای ثروت نشسته‌اند نباید فقیر داشته باشد.

- ملتی که تاریخ، فرهنگ و تمدن دارد همت، اراده و ایمان دارد، پیامبر،‌ علی، حسین و مهدی دارد، هرگز در نخواهد ماند و همه قله‌ها را فتح خواهد کرد.

- درباره پیشنهاداتی که مطرح کردیم بحث کنید و به نتیجه برسید.

- حتی 4 ساعت هم شده می‌نشینم و حرف‌های شما را گوش می‌کنم؛ چه چیزی بهتر از سخنان برادرانه؟ اما وقتی دیگری تعیین کنید.

 


نام:
ایمیل:
* نظر:
شوشان تولبار