شوشان تولبار
آخرین اخبار
شوشان تولبار
کد خبر: ۵۹۸۹۵
تاریخ انتشار: ۰۶ آذر ۱۳۹۵ - ۱۷:۰۳
سردار نقدی:
رئیس سازمان بسیج مستضعفین گفت: بسیاری سعی کردند زندگی امام راحل و امام حاضر را آلوده به این گونه فسادها کنند اما زندگی امام راحل و حاضر قابل مشاهده است و بسیار اعجاب انگیز است که حتی در خانواده رهبر انقلاب هم هیچ لغزشی دیده نمی شود.
به گزارش خبرنگار قضایی فارس،‌ سردار محمدرضا نقدی عصر امروز در اولین همایش حقوقی مبارزه با مفاسد اقتصادی و اشرافی گری با عنوان اقتصاد سیاه گفت: مفاسدی که به وجود آمده و کشف شده دشمن بر اساس آنها می خواهد بگوید کشور در مبارزه با فساد ناتوان است اما وقتی نگاه می کنیم می بینیم چیزی در بخث مبارزه کم نداریم و در هر دو جنبه پیشگیرانه و پیگیرانه در مبارزه با فساد قدرتمند هستیم.

وی افزود: خداوند در قران درباره ربا می گوید که ربا جنگ با خدا است. یعنی قران به طور جدی پیشگیری را مد نظر قرار داده است همچنین مساله تقوا یک مساله جدی به عنوان یک عنصر بازدارنده در مبارزه با فساد است.

سردار نقدی گفت: این در صورتی است که در ایدئولوژی های دیگر چنین عنصری وجود ندارد لذا مکتب ما هم از لخاظ ایجابی و هم سلبی کامل است. چون درباره سارق می گوید که دست سارق را قطع کنید. لذا هم در جنبه پیشگیری هم مجازات ها برخوردها و روش ها در مکتب اسلام بسیار جدی است پس نمی توان گفت که مکتب اسلام توانایی مبارزه با فساد را ندارد.

رئیس سازمان بسیج مستضعفان گفت: بسیاری سعی کردند زندگی امام راحل و امام حاضر را آلوده به این گونه فسادها کنند اما زندگی امام راحل و حاضر قابل مشاهده است و بسیار اعجاب انگیز است که حتی در خانواده رهبر انقلاب هم هیچ لغزشی دیده نمی شود.

وی افزود: در حالی که مدیریت در خانواده ها کار مشکلی است و بسیاری از افراد از کنترل مدیریت خانواده ها جدا می شوند باید بررسی کرد که با این اوصاف چرا در جامعه اسلامی با چنین رهبرانی چنین اتفاقاتی می افتد.

سردار نقدی تصریح کرد: بسیاری می گویند که نباید این فسادها را بازگو کرد چون مردم مایوس می شوند و آبروی نظام دچار خدشه می شود باید در پاسخ به این افراد گفت وقوع فساد بد است اما بیان و برخورد با آنها نه تنها بد نیست بلکه بسیار خوب است.

وی ادامه داد: تا زمانی که میارزه جدی با فساد وجود دارد بیان آن لطمه ای به حیثیت نظام نمی زند در زمان حکومت امیرالمومنین هم همینگونه بوده است و با فسادها برخورد می‌شده است لذا مشکل زمانی است که مبارزه با فساد جدی نباشد و در آن زمان مخفی کردن فساد بسیار بد است و اعتبار نظام را خدشه دار می کند.

رئیس سازمان بسیج مستضعفین گفت: البته عده ای می‌گویند که بیان فسادها در مقابل کشورهای دیگر بد است و آبروی ما را می برد این حرف هم اشتباه است چون وقتی مبارزه جدی وجود دارد مشکلی نیست در صورتی که در دیگر کشورها مثل کشورهای عربی فساد به صورت سیستماتیک وجود دارد.

وی افزود: مثلا آقازاده عربستانی حق ندارد بگوید در کشور ما فساد وجود دارد چون کسی که رویزرویس الماس نشان سوار می شود در خالی که بسیاری از مردم آن زیر خط فقر هستند نباید این حرفهای بی ارزش را بگوید.

سردار نقدی گفت: آمریکا باید شرم کند که 99 درصد اقتصادشان در اختیار یک در صد از مردم است. چون فساد در انجا قانونمند است. حتی انتخابات انها با این پول ها گره خورده است. البته انها حتی این قانون فاسد را هم اجرا نمیکنند و فرارهای مالیاتی زیادی در انجا رخ می دهد. بنابراین نباید این اظهارات مانع مبارزه با فساد شود.

وی تصریح کرد: ما یک مشکل عمده در بروز فساد داریم. یک مشکل این است که امام ان را به درستی بیان کردند. امام در 19 بهمن سال 1360 در جمع مسیولان فرمودند که اساس ادامه پیروزی یک انقلاب امری است که در راس امور واقع است و ان امر این است که مسئولان مجلس و ارتش و مانند ان از طبقه متوسط و مادون متوسط جامعه باشند.

رئیس سازمان بسیج مستضعفین گفت: علاوه بر این افراد که در طبقه بالای جامعه هستند و زندگی اشرافی دارند افرادی هم که مانع شفاف سازی می شوند چه در مرحله قانون گذاری و چه در مرحله اجرا مانع این امر می شوند از علل بروز فساد هستند.

وی خاطرنشان کرد: این افراد می گویند که با شفاف سازی سرمایه گذاران فراری می شوند. این افراد اساس را بر وجود فساد می گذارند.

سردار نقدی با اشاره به این مطلب که با توجه به حضور بنده در ستاد مبارزه با قاچاق کالا باید گفت که مبارزه با قاچاق موبایل از راحت ترین کارها است گفت: چون گوشی دارای یک کد فعال سازی است. باید پرسید چرا طرح رجیستری اجرا نمی شود؟ چرا برخی مانع اجرای ان می‌شوند؟

رئیس سازمان بسیج مستضعفین گفت: بحث مالیات بر ارزش افزوده هم همین گونه است. قرار بود کسبه و کاسبی ها شبکه شوند و این طرح اجرایی شود. حتی زیرساخت ها و ابزار های ان هم تهیه و خریداری شد. اما باید پرسید که چرا این اجرایی نشد؟ این موارد که گفته شد درباره مسیولان و علل داخلی تخلف توسط سوه قوه است. خارج از این افراد افراد قانون دان قانون گریز هستند. کسانی که قانون را بلد هستند ولی ان را دور می زنند.

وی تصریح کرد: مثل کسانی که با یک سری اقدامات کارت های سبزی را دریافت کرده و با انها از مناطق ازاد اقلامی را وارد کشور می کنند. در این موارد مسایل مهمی وجود دارد. قاضی اگر تشخیص داد که تخلفی صورت گرفته است باید برخورد کند. مثلا پولی به دستگاهی داده شده است برای خرج در موضوع مشخصی اما در جای دیگری صرف شده است یا مثلا فسادهای نجومی که گفته می شود بر اساس قانون است یک کاملا یک فساد است درست است که بر طبق مقررات است اما مقررات اشتباه است.

سردار نقدی گفت: لذا قاصی نباید در اجرای عدالت دچار مشکلات شکلی شود. و اگر در ماهیت موضوعی متوجه جرم شد باید بتواند با ان برخورد کند. بزرگترین خیانت را به اجرای عدالت و مبارزه با فساد کسانی مرتکب می شوند که این فسادها را سیاسی و جناحی می کنند و پشت و پناهی درست می کنند برای مفسدان اقتصادی.

رئیس سازمان بسیج مستضعفین گفت: چون پیامبر اسلام به افرادی لقب طلحه و زبیر داده است حالا که می خواهند دچار فساد شوند بگوییم نباید مبارزه کنیم و تخلف و فساد انها را مخفی کنیم؟ فردی رفته است از شاه عربستان پول گرفته است. این قطعا فساد است. جناح و حزب باید این فرد را طرد کند نه ان که ان را مخفی کند.

وی گفت: ممکن است امام راحل یا امام حاضر از کسی تعریف کرده باشند اما این دلیل نمی شود که با فساد وی برخورد نشود. امام به درستی فرمودند که ملاک حال افراد است. فلذا نباید مبارزه با فساد را سیاسی کرد.

انتهای پیام/
نام:
ایمیل:
* نظر:
شوشان تولبار