شوشان تولبار
آخرین اخبار
شوشان تولبار
کد خبر: ۶۱۶۳۸
تاریخ انتشار: ۲۸ آذر ۱۳۹۵ - ۱۷:۱۰
عادت به خوردن حیوانات و موجودات زنده در داروین از زمانی آغاز شد که او نوجوان بوده و نشانه های علاقه به زیست و علوم طبیعی در او شکل گرفته بود. او سوسک ها را جمع می کرد و آنها را می خورد.
چارلز داروین، زیست شناس انگلیسی به دلیل نظریه خود پیرامون خلقت انسان و تطور او به شهرت رسید. در زندگی داروین جوانب دیگری نیز وجود دارد که جالب توجه هستند. او در طول تحقیقات خود هر حیوانی را که کشف می کرد، می خورد.

عادت به خوردن حیوانات و موجودات زنده در داروین از زمانی آغاز شد که او نوجوان بوده و نشانه های علاقه به زیست و علوم طبیعی در او شکل گرفته بود. او سوسک ها را جمع می کرد و آنها را می خورد. این موضوع وقتی شدت بیشتری یافت که داروین در دانشگاه کمبریج درس می خواند و به عضویت یک انجمن دانشجویی به نام "Glutton Club” در آمد. 

آنها سعی داشتند تا همه غذاها و مزه ها را تجربه کنند. به همین دلیل، داروین شروع به خوردن غذاهای عجیب و غریب کرد. شاهین، جغد و بوتیمار از جمله پرندگانی بودند که داروین اقدام به خوردنشان کرده بود، البته یکی دیگر از دلایل این امر، محدودیت غذا در دانشگاه کمبریج عنوان شده است.

خوردن موجوداتی که بر روی آنها تحقیق می شد، سنتی بود که داروین پایه گذاری کرد و تا امروز هم در میان برخی زیست شناسان به عنوان روشی برای تجربه و اکتشاف دنبال می شود. او در سفر بیگل حیواناتی مانند شیر، ایگواناهای گالاپاگوس، لاک پشت های غول پیکر و آرمادیلو را خورد.

خوردن حیواناتی که روی آنها تحقیق می شود در برخی از زیست شناسان دنیا به یک عادت تبدیل شده بود. کنجکاوی درباره مزه این حیوانات، آنان را به چنین کاری وامی داشت. آنها در توجیه حرکت خود می گویند، وقتی رویارویی با طبیعت صورت می گیرد، باید تمام ساختارهای حسی بدن در این راستا به کار گرفته شود.
نام:
ایمیل:
* نظر:
شوشان تولبار