اولین کتابخانه سیار کانون پرورش فکری در دزفول با هدف ارائه برنامهها و خدمت رسانی به کودکان و نوجوانان روستاها با کمک خیر دزفولی روز سه شنبه راه اندازی شد.
امامجمعه دزفول در مراسم گشایش اولین کتابخانه سیار کانون شهرستان دزفول با حضور مسئولان استانی گفت: کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان از نهادهای فرهنگی بسیار اثرگذار در جامعه است که در آن سرمایهها و آیندهسازان اسلامی به شکلی متعهد به جامعه و کشور پرورش مییابند.
وی با اشاره به این که در کانون تلاشهای خوبی در راستای پیشرفت جامعه در حال انجام است افزود: فرهنگ، علم، دانش و اخلاق و تربیت به سادگی به دست نمیآید و باید مطابق با سنت الهی تلاش و کوشش کنیم تا بتوانیم در جامعه در تمامی این زمینهها پیشرفت کنیم که افتتاح کتابخانه سیار روستایی در راستای همین تلاشها و کوششها است و در حمایت از این حرکتها همیشه کانون را یاری خواهیم کرد.
امامجمعه دزفول در ادامه تاکید کرد: وظیفه خود میدانیم در راستای گسترش این کار اصیل فرهنگی کانون را حمایت کنیم و در این کار فرهنگی ما نیز به نوبه خود سهمی داشته باشیم و بر همین اساس در مذاکراتی که در سالهای قبل با کتابخانه ملی شده و برای مناطق محروم و روستاها کتاب ارسال میکنند بخشی از این کتابها را به کتابخانه سیار روستایی دزفول اختصاص خواهیم داد و علاوه بر آن از سوی دفتر امامجمعه دزفول نیز تعدادی کتاب به این کتابخانه سیار اهدا می شود.
مدیر کل کانون خوزستان نیز در این آیین گسترش کتابخانههای سیار را یکی از اولویتهای این اداره کل برشمرد و گفت: با حمایت مدیران ارشد کانون و استان از مردادماه سال 1394تعداد کتابخانههای سیار کانون در خوزستان به 6 کتابخانه سیار افزایش یافت.
غلام رضا شنبدی در ادامه با تشکر از خیر دزفولی که با تامین وسیله نقلیه باعث شد اولین کتابخانه سیار کانون در دزفول راهاندازی شود افزود: از این پس کتابخانه سیار کانون با حضور در 20 روستای تابعه شهرستان دزفول و استقرار در مجتمعهای آموزشی، مدارس و مساجد، علاوه بر امانت کتاب به کودکان و نوجوانان، فعالیتهایی چون قصهگویی، شعرخوانی، نمایش فیلم، اجرای بازی، و دیگر فعالیتهای کانون را انجام میدهد.
مدیر کل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان خوزستان در ادامه به حمایت استاندار و معاون سیاسی اجتماعی استانداری خوزستان از گسترش کتابخانههای سیار کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان در دیگر شهرهای و روستاهای استان اشاره کرد و یادآور شد: با حمایت و دستور این 2 مدیر ارشد مراحل پایانی طرح توسعه این کتابخانهها در کانون در حال انجام است و بهزودی شاهد آغاز به کار تعداد چشمگیری از کتابخانههای سیار کانون در سراسر استان خواهیم بود. کتابخانههای سیار کانون در 2 شاخه روستایی و شهری فعالیت میکنند.
اولین کتابخانه سیار روستایی در سال ١٣٤٥ با استفاده از چهار پایان در روستاها و مناطق عشایری استان فارس آغاز به کار کرد و اولین کتابخانه سیار شهری نیز با تجهیز یک اتوبوس برای کتاب رسانی در سال ١٣٤٥ در شهر ری استان تهران راهاندازی شد و هماکنون با افتتاح این کتابخانه بیش از 126 مرکز (کتابخانههای) سیار روستایی و شهری در سراسر کشور به کودکان و نوجوانان خدمات فرهنگی، هنری و ادبی ارائه میکنند.