شوشان: جمعی از اعضای شورای مرکزی فعالان عرب خوزستان دوشنبه در استانداری خوزستان با حسین زاده معاون سیاسی استانداری خوزستان نشستی برگزار کردند.
به گزارش شوشان ، در این نشست ، طبيشي عضو شورای مرکزی شورای مرکزی فعالان عرب خوزستان ، گفت: جوان و نخبه و فعال سياسي آموخته است كه در طرح مطالبات و رسيدن به مقصود نبايد عصباني شد و اسير تاكتيك وبازي سياسي ديگران شد .
طبیشی افزود: گذشت زمان به ما آموخت است كه تنها راه رسيدن به مقصود گفتگوي سازنده و ايجاد ارتباطي منطقي و دوري از هرگونه حركات راديكالي و هيجاني است.
عبدالرحيم طبيشي ضمن تشكر از مواضع مثبت استاندار و حسين زاده معاون سیاسی در اعتماد به نخبگان عرب ، از نقش بعضي نمايندگان اهواز در دخالت در انتصابات و جلوگيري و ممانعت از استفاده از نيروهاي توانمند انتقاد کرد و گفت: این گونه اقدامات حاصلي جز رويگرداني و نااميدي نسبت به دولت تدبير و اميد در آستانه انتخابات چيز ديگري در بر نخواهد داشت.
وی در ادامه با ارائه آمار و ارقام در بعضي از حوزه ها خواستار توجه بيشتر مسئولين به وضع معيشت و رفاه مردم خصوصا در مناطق محروم شد.
در ادامه این نشست ، دكتر پررين رضايي ضمن تاكيد بر نقشي كه بانوان مي توانند در توسعه استان داشته باشند از بي توجهي به اين قشر عظيم انتقاد كرد. وی در ادامه گفت: مي توان با شناسایی , معرفی و استفاده از ظرفیت زنان توانمند عرب و استان در بعضي از حوزه ها موجب شكوفايي و تحرك بيشتر آن حوزه ها شد.
در ادامه نشست ، ثامر كروشات ضمن تشكر از مواضع دكتر حسين زاده خواستار تغییر ساختارهای معیوب حاکم بر جامعه شد. وی گفت: با توجه به درپيش بودن دو انتخابات پيش رو اين نگراني وجود دارد كه ممكن است در روند بررسي صلاحيت ها بخوبي رفتار نشود و خواستار دقت مسئولين در اين خصوص شد.
صداوي مسئول كميته مطالعات ، از دیگر سخنرانان این نشست بود. وی با انتقاد از بعضي مديران كل بخصوص مديران حوزه كشاورزي ، گفت: بعضي از اين حضرات با اينكه سال هاست باز نشسته شده اند اما كماكان بر مسند قدرت تكيه زده و قلعه امني براي خود بنا نموده اند.
باقر چعب ديگر سخنران اين جلسه نیز ، ضمن اشاره به مشکلات و معضلات متعدد در شهرستان شوشتر ، خواستار توجه مسئولين به این شهرستان شد.
دكتر شليش پور دیگر سخنران این نشست ، در مورد آسيب هاي اجتماعي كه ممكن است بر اثر عملكرد بد مسئولين و نمايندگان حادث شود ، گفت: شورای مشترک گفتمان منطقی ، شفاف و معتدل را دنبال می کند.
دكتر حيدري نیز در این نشست ، ضمن انتقاد از مديريت كلان دانشگاه ها بويژه دانشگاه آزاد گفت: در هيچ دانشگاهي به دانش آموختگان عرب توجه كافي نمي شود و هيچگاه از آن ها در مديريت دانشگاه ها استفاده نم يشود در حالي كه قابليت اين عزيزان و توانمندي آن ها بر كسي پوشيده نيست.
مهدي فتلاوي از فعالان سياسي شهرستان رامهرمز و عضو اين شورا ، از معاون سیاسی استانداری خوزستان درخواست کرد كه ارتباط خود را با فعالين شهرستاني بيشتر كند چون آنها هم حرف هايي براي گفتن دارند.
سيد احمد ياسري عضو دیگر شورای مرکزی ، بر رفع مشكل دستفروشان تاكيد کرد و خواستار رفع مشكل اين قشر زحمتكش كه بيشتر انها را افراد تحصيلكرده تشكيل مي دهند شد.
غريبي از همكاران سابق حسين زاده معاون سیاسی و از اعضاي مركزي شورای فعالان عرب ، نگراني خود در مورد عدم مشاركت مردم در انتخابات را بيان كرد و گفت: بيشتر مردم از رفتار بعضي مديران دلسرد شده اند. افراد خاصي به دنبال موج سواري و استفاده ابزاري از اين نگراني مردم هستند تا آن ها ترغيب كنند تا در انتخابات شركت نكنند.
در ادامه نیز ، كياني در مطالب كوتاه خود از عدم جابجاي فرمانداران و عدم استفاده از نيروهاي تازه نفس انتقاد كرد.
دكتر عبدالعال لويمي نیز در پایان با دو پرسش شفاف خواستار پاسخ معاونت سياسي استانداري شد. وی خطاب به دکتر حسین زاده گفت: ايا در انتخاب مديران و تقسيم منابع عدالت رعايت شده يا خير ؟
به گزارش شوشان ، در پايان حسين زاده معاون سیاسی استانداری خوزستان گفت: تلاش مجموعه استانداري بر اين است كه با ايجاد ارتباطي منطقي و دوستانه ، ضمن شناسايي نيروهاي توانمند ترتيبي داده شود تا با مطالعه دقيق و عميق در استفاده از نيروها به درستی عمل شود.