کاندیدای انتخابات ریاست جمهوری با بیان این ‌که صد سال است نفت را می‌فروشند، ولی مردم در درآمد، شغل و زندگی دچار رنج و سختی هستند، گفت: نخست باید مسأله تبعیض و پارتی بازی را حل کرد و بعد هم سفره دولت و ملت یکی شود.

"> رضایی: مردم عسلویه اندازه چند فوت گاز ارزش ندارند؟
شوشان تولبار
آخرین اخبار
شوشان تولبار
کد خبر: ۷۱۵۸
تاریخ انتشار: ۱۰ خرداد ۱۳۹۲ - ۰۷:۳۳

کاندیدای انتخابات ریاست جمهوری با بیان این ‌که صد سال است نفت را می‌فروشند، ولی مردم در درآمد، شغل و زندگی دچار رنج و سختی هستند، گفت: نخست باید مسأله تبعیض و پارتی بازی را حل کرد و بعد هم سفره دولت و ملت یکی شود.

محسن رضایی در مسجد علی ابن ابیطالب (ع) شهرستان عسلویه در جمع مردم این شهرستان، درباره انگیزه خود برای حضور در میدان انتخابات ریاست جمهوری، گفت: هدف اصلی ما این است که اقتصاد و زندگی مردم مانند اقتدار، نفوذ و امنیت جمهوری اسلامی ایران رشد کند.

وی افزود:در دیدار با لنج‌داران دریافتم هر لنج‌داری که ‌سالانه باید شش یا هفت بار به دریا برود، در ‌‌سه ماه گذشته، یک بار هم به دریا نرفته‌ و صاحبان این لنج‌ها با داشتن سرمایه بزرگ، زندگی‌شان به خطر افتاده است؛ چه برسد به کسانی که شغلی ندارند.

کاندیدای انتخابات ریاست جمهوری با طرح این پرسش، گفت: چرا در جمهوری اسلامی ایران باید فقیر پیدا شود؟ برای بردن فقر از ایران برنامه، نگاه متعادل به شهرها و روستاها و یکی کردن سفره مردم و دولت نیاز است.

رضایی با بیان این ‌که صد سال است نفت را می‌فروشند اما مردم در درآمد، شغل و معیشت دچار رنج و سختی هستند، ادامه داد: ابتدا باید مسأله تبعیض و پارتی بازی را حل کرد و بعد هم سفره دولت و ملت یکی شود.

نامزد انتخابات ریاست جمهوری به اشاره به اینکه وضع کارگران منطقه ویژه عسلویه نیز خوب نیست، افزود: با یک درصد بسیار کمی از درآمد عسلویه، می‌توان همه مناطق استان بوشهر را آباد کرد.

«فقر و ثروت را در ایران باید در شهرستان عسلویه دید که از طرفی مردم اینجا در محرومیت به سر می‌برند و از سوی دیگر این شهرستان دارای منابع سرشار خدادادی است‌».

رضایی گفت: طرح ایالت‌های اقتصادی، اقتصاد را مردمی می‌کند.

وی با بیان اینکه بیش از 150 هزار دریانورد و افزون بر سه هزار شناور داریم که بیش از پانزده تا بیست میلیون تن کالا را می‌توانند جابجا کنند، خاطرنشان کرد: اما امروز ژاپنی‌ها و اندونزیایی‌ها از دریای ما بهتر از خود ما استفاده می‌کنند.

نامزد انتخابات ریاست جمهوری گفت: در عسلویه از صیدگاه‌های بیست سال پیش خبری نیست، چون به علت آلودگی از بین رفته و محیط زیست خراب و ماهی گیری در دریا محدود شده است.

رضایی افزود: هر صیادی که می‌خواهد وسط دریا برود، هر از گاهی کشتی‌های بزرگ ماهی‌گیری تور ماهی‌گیری او را پاره می‌کنند و صیادها نمی‌توانند به چاه‌های نفت به دلیل محدودیت‌ها نزدیک شوند؛ بدون این که بخشی از دریا را جایگزین این مشکل کنند.

وی گفت: هم‌اکنون که استحصال گاز و نفت موجب خرابی صیادی و دریا شده است، باید فکری کرد.

نامزد انتخابات ریاست جمهوری با اشاره به شعار انتخاباتی خود که سلام به زندگی است، افزود: این شعار یعنی اینکه جان و مال و زندگی مردم برای ما مهم است.

رضایی گفت: مردمی که در عسلویه هستند آیا به اندازه چند فوت گاز ارزش ندارند، در حالی که کارشناسان روی جزء جزء این منطقه کار کارشناسی می‌کنند؟

آیا نباید روی زندگی مردم این دیار که هر سال چند ماه حقوقشان کم می‌شود، برنامه ریزی ‌و مشکل زندگی آنان را حل کنند؟

وی افزود: در دولتی که تشکیل می‌دهم اجازه نمی‌دهم به خاطر آبادانی و عمران، کوچکترین مشکلی در زندگی مردم پدید آید.

نامزد یازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری از منابع گاز مشترک ایران و قطر نام برد و گفت: قطر از منبع مشترک گاز ما، چه استفاده‌هایی که می‌کند.

رضایی افزود: کسی حق ندارد از منابع مشترک به صورت تکروی استفاده و به نفع خودش بهره‌برداری کند.

وی با بیان اینکه پس از تشکیل دولت، اجازه نمی‌دهم روی مخزن گاز ایران و قطر، انگلیس و دیگران تصمیم بگیرند، به گاز موجود در پارس جنوبی اشاره کرد و گفت: گاز پارس جنوبی می‌تواند همه ایران را بهره‌مند کند؛ اما در حال حاضر بهره برداری درستی از آن نمی شود.

نامزد انتخابات ریاست‌جمهوری گفت: در دولت آینده از جذب سرمایه‌گذاری خارجی گرفته تا سرمایه‌گذاری‌های داخلی استفاده خواهم کرد و نظام مشخصی را به وجود می‌آورم که هم محیط زیست، هم رفاه مردم، هم تولید ثروت، هم تولید انرژی و ثروت و هم محرومیت زدایی و هم استفاده منابع دریایی حاصل شود.

نامزد یازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری خطاب به مردم عسلویه‌ گفت: با اطمینان به شما می‌گویم که آنقدر جوانان فداکار و توانمند در کشورمان هستند که با علم و فناوری و استفاده از انرژی آنها، می‌توان مشکلات عدیده را از سر راه ملت ایران برداشت.


نام:
ایمیل:
* نظر:
شوشان تولبار