امام علی (ع): كسى كه دانشى را زنده كند هرگز نميرد.
بعد از اینكه نتایج آرا مشخص شد تعدادی به خیال اینكه میتوانند انتخابات را زیر سؤال ببرند، به طرف فرمانداری حركت و قصد داشتند كه آن را تصرف كنند.
شوشان : شنبه دوم اسفند 1382 درپی اعلام نتایج انتخابات مجلس هفتم در حوزه فیروزآباد، تعدادی از اهالی شهر در اعتراض به نتیجه اعلام شده به سمت فرمانداری حرکت کردند. ظاهراً در جریان حرکت مردم به سمت فرمانداری، مأموران یکی از پاسگاههای نیروی انتظامی با معترضین درگیر میشوند و در تیراندازی به سمت مردم یک نفر کشته میشود. پس از این حادثه، درگیریها شدت میگیرد و با اضافه شدن به جمعیت، اوضاع شلوغتر و تخریب شهر آغاز میشود و چند روز ادامه مییابد.
معاون امنیتی انتظامی وزارت کشور دولت خاتمی، 4 روز بعد در گفتگویی با خبرگزاری ایسنا تعداد کشتههای این ماجرا را 4 نفر اعلام کرد. علیاصغر احمدی در همان مصاحبه تلفات درگیریهای مشابهی را که همان روز (شنبه پس از انتخابات) در ایذه روی داده بود، 3 نفر اعلام کرد. این آمار البته اندکی با آماری که 2 روز قبل از طرف معاون سیاسی- امنیتی استانداری خوزستان (که به صحنه نزدیکتر) بود، تفاوت داشت. افقه معاون سیاسی امنیتی استانداری خوزستان سوم اسفند در گفتگویی با ایسنا، کشته شدگان حوادث شنبه پس از انتخابات در ایذه را 4 نفر اعلام کرده بود. ایسنا ماجرای درگیریهای بعد از انتخابات مجلس هفتم در این شهر را به نقل از فرماندار وقت ایذه این طور توصیف کرد:
«وی در مورد حادثه شهرستان ایذه، گفت: بعد از اینكه نتایج آرا مشخص شد تعدادی به خیال اینكه میتوانند انتخابات را زیر سؤال ببرند، به طرف فرمانداری حركت و قصد داشتند كه آن را تصرف كنند. فرماندار ایذه، در مورد اوضاع فعلی شهر گفت: اوضاع شهر آرام و زندگی عادی در جریان است، البته نزدیك به 3 میلیارد تومان خسارت مالی به اماكن دولتی این شهرستان وارد شده است و تاكنون ]فردای روز حادثه[ در ارتباط با این حادثه 30 نفر شناسایی شده اند كه تعدادی از آنها اعتراف كرده اند.»
کشته شدن 7 نفر از معترضان به انتخاباتی که وزارت کشور سیدمحمد خاتمی مجری آن بود، نه به پای خود او یا وزیر کشورش که حتی به نام فرمانداران ایذه و فیروزآباد هم نوشته نشد، هیچ کس هم به کشتهشدگان لقب شهید نداد.