شوشان تولبار
آخرین اخبار
شوشان تولبار
کد خبر: ۷۶۹۸
تاریخ انتشار: ۲۸ خرداد ۱۳۹۲ - ۰۵:۱۸

روزنامه کیهان در ستون اخبار ویژه امروز سه شنبه خود نوشت:

سنگ پای اصل از جنس اصلاح‌طلبان تحریمی!

نامزد حذف شده اصلاح‌طلبان، طیف متبوع خود را به چالش کشید.محمدرضا عارف در مصاحبه با ماهنامه مدیریت ارتباطات، به ترور شخصیت انجام گرفته از سوی طیفی از اصلاح‌طلبان - از جمله مدعیان جنبش و حزب مشارکت و ...- اشاره کرد و گفت: [پس از اعلام نامزدی] برچسب‌هایی به من زده شد، اصلا جواب ندادم از جمله اینکه گفتند عارف زود اعلام کاندیداتوری کرده، جواب ندادم، گفتند اصلاح‌طلب بدلی است جواب ندادم. هرچه گفتند را با نگاهی که به آینده داشتم جواب ندادم. آگاهانه جواب ندادم. اول اینکه بدلی به من نمی‌چسبید، من شخصیت دوم دولت اصلاح‌طلبان بودم. مسیر خودمان را جلو رفتیم. رایزنی‌هایی می‌کردیم، مشورت‌هایی می‌کردیم. خوشبختانه اولین گام را برداشتیم.

وی اضافه کرد: موفق شدیم پرونده تحریم انتخابات ریاست‌جمهوری را در ماه‌های آبان و آذر 91 ببندیم. گفتیم مسیر خودمان را ادامه می‌دهیم.وی می‌افزاید: خط قرمز را از اول ترسیم کردیم. گفتیم خط قرمز ما ارزش‌ها، آرمان‌ها و قانون‌اساسی است. برای اینکه همه چیز روشن و شفاف باشد که چه کار می‌کنیم.

معنای اظهارات عارف که واقعیت هم دارد این است که شاکله اصلی جریان اصلاح طلبی برخلاف ادعای امروز که به بهانه پیروزی آقای روحانی، از دولت جدید سهم می‌خواهد، اساسا هیچ سهمی در انتخابات نداشته و دنبال تحریم انتخابات بوده‌اند. آنها در این راه آن‌قدر مصمم بودند که حتی معاون اول دولت خاتمی را اصلاح‌طلب قلابی و بدلی معرفی کردند چرا که خط تحریم را شکسته و نامزد انتخابات شده بود. با این وصف خیلی وقاحت می‌خواهد که حالا همان طیف،‌ مدعی سهم از انتخابات و پیروزی آقای روحانی باشند.

4 سال جفا در حق یک ملت به خاطر کامیابی یا ناکامی انتخاباتی!

موضع غیرقابل توجیه هاشمی درباره دو انتخابات 88 و 92 صرفا به خاطر پیروزی یا ناکامی نامزد موردنظر وی، اعتراض‌ محافل رسانه‌ای را برانگیخته است.

هاشمی پس از اعلام نتیجه انتخابات به درستی اعلام کرد: «اگر دشمنان جمهوری اسلامی ایران ذره‌ای انصاف داشته باشند، باید بپذیرند که ایران دموکرات‌ترین انتخابات دنیا را برگزار کرد و هیچ شبهه‌ای نمی‌توانند به آن وارد کنند.»

سایت جهان نیوز در این باره نوشت: در حالی که افکار عمومی میزان «شبهه آفرینی»‌های هاشمی رفسنجانی در سلامت انتخابات 88 و نقش فرزندانش در آشوب‌های خیابانی را فراموش نکرده است، وی بدون هیچ توضیحی درباره اینکه به چه علت در آن برهه در برابر رای مردم و رئیس‌جمهور منتخب تمکین نکرد، انتخابات اخیر را دموکرات‌ترین انتخابات دنیا توصیف کرده است.

البته موضع اخیر آقای هاشمی نه تنها محل خدشه نیست بلکه اعتراف به حقیقتی دیرینه است که در سال 88 توسط وی و همفکرانش زیر سؤال قرار گرفت. به عبارت دیگر هاشمی، همسرش، فرزندانش و دیگر حامیان وی باید به این سؤال اساسی پاسخ دهند که آیا روند برگزاری یا دولت برگزارکننده انتخابات سال 88 تفاوتی با سال 92 کرده یا آنها دموکراسی را «به شرط چاقو» قبول دارند و زمانی که کاندیدای موردنظرشان توسط ملت انتخاب شود، با ذوق‌زدگی هر چه تمام آن را «دموکرات‌ترین انتخابات دنیا» می‌دانند و اگر فردی غیر از آن کسی که موردنظر آنها باشد توسط مردم انتخاب شود، در آن انتخابات تقلب شده و باید با حضور در کف خیابان‌ها به آشوب و کودتا علیه اراده ملت دست زد؟

این تحلیل می‌افزاید: باید توجه داشت که همان شورای نگهبان و وزارت کشوری که 4 سال قبل در معرض اتهام تقلب 11 میلیونی قرار داشت، امروز حتی حاضر نیست یک درصد آرای حسن روحانی (تقریبا 270 هزار رای) را جابه‌جا کند تا بواسطه آن، انتخابات را به دور دوم بکشاند و در نهایت با استفاده از این ظرفیت، فرصتی برای ناکامی او در انتخابات فراهم سازد؛ نکته‌ای که تامل در آن، اوج میزان سلامت برگزاری انتخابات در ساز و کار جمهوری اسلامی را به خوبی به رخ جهانیان و تمامی کشورهای مدعی دموکراسی و انتخابات آزاد می‌کشاند.

جهان نیوز تصریح کرد: با آشکار شدن بیش از پیش ماهیت واقعی مدعیان دروغ تقلب در انتخابات، به نظر می‌رسد باید نسبت به محاکمه سران فتنه 88 به صورت جدی مبادرت شود. چرا که این روزها خیانت بزرگ آنها به مردم و نظام در سال 88 حتی بر دشمنان و رسانه‌های بیگانه نیز آشکار شده است.

در همین حال وب سایت «تریبون مستضعفین» ضمن اشاره به رأی 7/50درصدی فرد منتخب انتخابات نوشت. این 7/0درصدی که انتخاب را به دور دوم نکشاند و روحانی را یکسره به عنوان رئیس‌جمهور منتخب معرفی نمود، شاهد بزرگی بر حقانیت نظام جمهوری اسلامی ایران در فتنه سبز است.

فتنه‌سبز با ادعای تقلبی بودن رأی مردم و به منظور وتو کردن جمهوریت نظام آغاز شد و فرصت‌های طلایی جمهوری اسلامی در عرصه داخلی و بین‌المللی را در آستانه بیداری اسلامی هدر داد. بدون تردید نظامی که قابلیت تقلب 24میلیونی را داشته باشد، امکان حذف 260هزار رأی برای او به سادگی آب خوردن است اما امانتداری نظام در حفظ این 7/0درصد، تمام تهمت‌های چهار سال گذشته را نقش بر آب کرد.

این رسانه می‌افزاید: انفعال و سکوت نظام‌های سیاسی و رسانه‌های غربی در تحلیل سلامت انتخابات ایران قابل درک است و جز این انتظار نمی‌رود اما اقرار به اشتباه از جانب بخشی از مسئولین سابق که در آتش فتنه به بهانه تقلب دمیده بودند انتظار چندان زیادی نیست. به هر حال عمده ضرباتی که متوجه نظام شد ناشی از خطای عمدی یا سهوی ایشان است و بر عاملان آن فرض است که نسبت به این پارادوکس، موضع شفافی بگیرند.

اگر شما اعتمادی به جمهوری اسلامی ندارید، چگونه و با چه توجیهی در انتخابات شرکت و از کاندیدای خاصی حمایت می‌کنید؟ مگر شما نبودید که نظام را متهم به عدم صیانت از آراء مردم نمودید، حال چگونه است که با پیروزی کاندیدای دلخواه بر سلامت انتخابات صحه می‌گذارید؟ ناخودآگاه ما را به یاد کودکانی می‌اندازید که چون در بازی پیروز می‌شوند فریاد ظفرشان طنین‌انداز می‌شود و چون می‌بازند جر می‌زنند و قواعد بازی را به هم می‌ریزند. این پیروزی با 7/0 درصد، پیروزی 100درصدی برای جمهوری اسلامی است.

پیروزی بزرگ حزب‌الله نفوذ منطقه‌ای ایران را وسعت بخشید

ایران در حال تبدیل شدن به طرف پیروز در جنگ سوریه است.روزنامه آمریکایی واشنگتن‌پست ضمن انتشار این مطلب نوشت: با کمکی که نیروهای حزب‌الله به ارتش سوریه کردند، ایران به عنوان حامی اصلی آنها، به عنوان بزرگ‌ترین پیروز این مناقشه منطقه‌ای در خاورمیانه ظهور کرده است.

این روزنامه نوشت: پس از آنکه ارتش سوریه به کمک حزب‌الله شهر راهبردی القصیر را از چنگ شورشیان خارج کرد، دوستان و هم دشمنان ایران به یک حقیقت جدید پی بردند و آن اینکه توازن قوا در منطقه به سمتی پیش می‌رود که مطلوب تهران است و نیز اینکه تحولات سوریه ثابت کرده که خاورمیانه هنوز با پیامدهای «بهار عربی» (بیداری اسلامی) دست و پنجه نرم می‌کند.

این روزنامه می‌افزاید: موفقیت ایران در سوریه می‌تواند در ابعاد دیگری نیز خود را نشان دهد بطور مثال این پیروزی بر برنامه هسته‌ای ایران، عراق و لبنان و حتی برخی موارد دیگر نیز موثر است. بدین ترتیب سیاست‌های منطقه‌ای ایران گسترش یافته و حتی موجب افزایش اعتبار آن نیز می‌شود.

واشنگتن‌پست معتقد است: اسد ثابت کرد به راحتی و به تنهایی نمی‌تواند در این بحران دست برتر داشته باشد، از این رو با ورود نیروهای حزب‌الله به سوریه موفقیت ارتش در جنگ با شورشیان قطعی شد. از آنجا که حزب‌الله بخشی از راهبرد ایران به شمار می‌آید وضعیت اخیر سوریه یک پیروزی برای بلوک ایران، سوریه، عراق و حزب‌الله در برابر بلوکی است که از سوی آمریکا حمایت می‌شوند. شورشیان در حالی شکست می‌خورند که از آغاز بحران سوریه تاکنون غرب با همراهی کشورهای عرب حوزه خلیج‌فارس و ترکیه تلاش گسترده‌ای را برای ساقط کردن حکومت اسد انجام دادند.

همزمان روزنامه لبنانی الاخبار در تحلیلی نوشت: جنگ القصیر و آزادسازی این منطقه استراتژیک اولین تمرین هجومی حزب‌الله بود. حزب‌الله تا پیش از نبرد القصیر که در آن به یاری ارتش سوریه شتافت و در آزادسازی این شهر نقش داشت، هیچگونه حمله تهاجمی نداشته و تنها به دفاع می‌پرداخت.

الاخبار درخصوص این مساله که لبنانی‌های زیادی در روستاهای مرزی با سوریه زندگی کرده و حزب‌الله به حمایت از آنها می‌پردازد، نوشت: آزادسازی القصیر نتایج زیادی داشت که از جمله آنها ممانعت از قاچاق سلاح و تردد عناصر مسلح بین دو کشور بود.

الاخبار درخصوص به راه افتادن جنگ سنگین در القصیر نوشت: القصیر، بخش جداناپذیر از معرکه دمشق و اطراف آن بود و علاوه بر آن یکی از شهرهای مهم استان حمص و از منظر راهبردی در منطقه‌ای بسیار مهم قرار دارد که برخی از شهرهای مهم سوریه را به یکدیگر مرتبط می‌کند.

 

شوشان : انتشار مطالب خبری و تحلیلی رسانه‌های داخلی و خارجی لزوما به معنای تایید محتوای آن نیست و صرفا جهت اطلاع کاربران از فضای رسانه‌ای بازنشر می‌شود.


نام:
ایمیل:
* نظر:
شوشان تولبار