مدیرعامل نیروگاه رامین اهواز با اشاره به شستشوی تجهیزات و مقرههای شبکه برق خوزستان با استفاده از آب مقطر تولیدی نیروگاه رامین در راستای رفع بحران گرد و غبار خوزستان، گفت: این نیروگاه حدود یک میلیون و 200 هزار لیتر آب مقطر موردنیاز تیمهای عملیاتی شستشوی مقرهها و سایر تجهیزات انتقال و توزیع برق در نقاط مختلف خوزستان را تامین و در اختیار آنها قرار داد.
داوود محمودی در گفتوگو با ایسنا اعلام کرد: نیروگاه رامین ضمن تولید پایدار برق به ویژه در تابستان طاقت فرسای امسال، تامین کننده آب مقطر موردنیاز واحدهای عملیاتی صنعت برق خوزستان به منظور شستشوی مقرهها و سایر تجهیزات شبکه انتقال و توزیع برق این استان نیز بود.
وی افزود: محدودیتهای ایجادشده در شبکه برق خوزستان در پی بروز بحران ریزگردها در ماههای آخر سال 95، عزم و همت همه مسئولان صنعت برق کشور را در راستای رفع محدودیتها و کاهش خاموشیهای شبکه برق در این استان معطوف کرد و در این زمینه نیروگاه رامین نیز برای خروج از این بحران اقداماتی را انجام داد.
مدیرعامل نیروگاه رامین اهواز تصریح کرد: این نیروگاه با تاسی از رویکرد شرکت مادر تخصصی تولید برق حرارتی، ضمن تامین پایدار برق به ویژه در فصل تابستان و با توجه به گرمای بیسابقه سال جاری، تاکنون توانسته علاوه بر تامین آب مقطر موردنیاز خود به عنوان حیاتی ترین فاکتور پایداری تولید برق در این نیروگاه بخاری، حدود یک میلیون و 200 هزار لیتر آب مقطر موردنیاز تیمهای عملیاتی شستشوی مقرهها و سایر تجهیزات انتقال و توزیع برق را در نقاط مختلف استان تامین و در اختیار آنها قرار دهد.
محمودی عنوان کرد: آب مقطر تولیدی این نیروگاه به علت خلوص بالای 98 درصدی و نارسانا بودن، شستشوی خطوط و مسیرهای گرم و برقدار را سرعت میبخشد و این آب به عنوان حلالی ایمن در شستشوی تجهیزات انتقال و توزیع شبکه برق بویژه در کانونهای گرد وغبار بسیار موثر است.
وی ادامه داد: این نیروگاه همواره در کنار رسالت واقعی خود، تعاملات و همکاریهای مطلوبی با سایر شرکتها، سازمانها و نهادهای مستقر در استان داشته و تمام تلاش و امکانات خود را در جهت خدمترسانی به مردم شریف و تحقق مسئولیت اجتماعی خود بکار بسته است تا بتواند به خوبی فعالیت و به ارائه خدمات بپردازد.
نیروگاه رامین اهواز با 6 واحد تولیدی و با مجموع 1850 مگاوات ظرفیت تولید، تامین کننده حدود ۴۰ درصد انرژی برق موردنیاز استان خوزستان و 4 درصد کشور است و با توجه به توان و ظرفیت تولیدی آن، نقش مهمی در تثبیت و تقویت شبکه سراسری برق کشور، تامین آسایش مردم، توسعه زیرساختهای منطقه و تامین برق موردنیاز صنایع ایفا میکند .
منبع: ایسنا