معاون سیاسی اجتماعی استانداری خوزستان با بیان اینکه نتوانستهایم از امکانات و ظرفیت رودخانههای استان برای شنا استفاده کنیم بر لزوم ساماندهی و آمادهسازی برخی نقاط مستعد شنا در استان تا اردیبهشت سال آینده تاکید کرد.
دکتر علیحسین حسینزاده در جلسه ستاد ساماندهی سواحل خوزستان که صبح امروز (یکشنبه 23 مهرماه) در استانداری خوزستان برگزار شد، اظهار کرد: با توجه به اینکه احکام کلیه کمیتههای این ستاد صادر شده است، این کمیتهها باید هرچه سریعتر با حضور مدیران و اعضای خود و فرمانداران شهرهای مستعد حوادث شنا فعال شوند.
وی ادامه داد: کمیتههای ستاد ساماندهی سواحل خوزستان با توجه به مصوبات وزارت کشور برای استان، در جلسات داخلی خود طرحهایی را که برای کاهش حوادث شنا و ساماندهی سواحل دارند را آماده و در جلسات این ستاد مطرح کنند.
معاون سیاسی اجتماعی استانداری خوزستان تصریح کرد: از امروز تا اردیبهشت 97 که شنا در استان خوزستان مجددا به صورت گسترده آغاز میشود حدود 6 تا 7 ماه زمان داریم. در این مدت میتوان اقداماتی برای کاهش حوادث شنا انجام داد.
حسینزاده با اشاره به ظرفیت رودخانهها و سدهای موجود در خوزستان، عنوان کرد: در صحت این موضوع که این همه امکانات و ظرفیت در خوزستان وجود دارد و ما نتوانستهایم از آن استفاده کنیم هیچ شکی نیست. مقصر این مساله نخست استانداری خوزستان از 37 سال گذشته تا به امروز و همچنین همه دستگاههای متولی است.
وی ادامه داد: به هرحال با یک نگاه برنامهمحورتر میتوان بعضی از این امکانات را فعال کرد. باید کمیتههای ستاد ساماندهی سواحل خوزستان فعال شوند تا بتوان تا اردیبهشت سال آینده کار ساماندهی سواحل و نقاط دارای خطر غرقشدگی و حوادث شنا را تا حدودی انجام داد.
معاون سیاسی اجتماعی استانداری خوزستان گفت: خوزستان تاکنون توسط وزارت کشور جزو استانهای ساحلی قلمداد نمیشد، به همین دلیل تا امسال ردیفهای اعتباری ویژه بحث ساماندهی سواحل به خوزستان تعلق نمیگرفت. با پیگیریها و مکاتبات انجامشده، قول دادند که در سال آینده خوزستان را جزو استانهای مشمول این ردیف اعتباری قرار دهند.
حسینزاده ادامه داد: نامهای به وزیر کشور ارسال و درخواست شده است برای امسال اصلاحیهای در بحث استانهای مشمول این ردیف اعتباری صورت بگیرد تا از محل ماده موردنظر اعتباراتی به خوزستان تخصیص یابد. در این صورت براساس این اعتبارات مصوب کمیتههای ستاد ساماندهی سواحل خوزستان به بحث ساماندهی میپردازند.
وی بیان کرد: ضمن رعایت قوانین و الزامات زیستمحیطی با نگاهی تساهلی میتوان برخی نقاط و مناطق مستعد شنا در خوزستان را برای استفاده و بهرهمندی مردم تاحدودی ساماندهی کرد. در صورت فعال شدن کمیتههای ستاد ساماندهی سواحل میتوان برای سال آتی برخی نقاط را با استانداردهای حداقلی ساماندهی کرد تا مردم با اطمینان خاطر از آنها استفاده کنند.