شوشان تولبار
آخرین اخبار
شوشان تولبار
کد خبر: ۷۹۷۹۷
تاریخ انتشار: ۰۹ آبان ۱۳۹۶ - ۱۱:۳۶
دکتر عبد‌الله گنجی در روزنامه اصولگرای جوان نوشت: همگان مي‌دانند كه بستن نطفه داعش و تولد آن و ديگر گروه‌هاي تروريستي با دو هدف عمده صورت گرفت.

دکتر عبد‌الله گنجی در روزنامه اصولگرای جوان نوشت: همگان مي‌دانند كه بستن نطفه داعش و تولد آن و ديگر گروه‌هاي تروريستي با دو هدف عمده صورت گرفت؛ اول مقابله با نفوذ روز‌افزون و قدرت منطقه‌اي انقلاب اسلامي كه نام آن را شكل‌گيري «هلال شيعي» گذاشته بودند و دوم سرگرم كردن مسلمانان به جنگ‌هاي داخلي و سياسي- ايدئولوژيكي به منظور از بين بردن منابع و انرژي آنان در جنگ داخلي كه نتيجه آن تضمين و رشد ضريب امنيت صهيونيست‌هاست.
 
غربي‌ها پس از سرك كشيدن به اندروني و پستوهاي ما و خاطرجمع شدن از نبود سلاح هسته‌اي احساس كردند يك گام بلند در راستاي امنيت صهيونيست‌ها برداشته‌اند و با صراحت گفتند:‌«جهان بدون ايران هسته‌اي امن‌تر است.» حال آنكه ايران به كلي در اين مسير قدم ننهاده بود، اما به هر حال آنان از اينكه ايران تهديد اتمي نيست خاطر‌جمع شدند. گام دوم براي امنيت صهيونيست‌ها مذاكره موشكي بود كه در دولت قبلي و فعلي امريكا دنبال مي‌شود تا قدم ديگري براي تضمين امنيت اشغالگران قدس بردارند، اما آنان كه داعش و دهها گروه تروريستي را در سوريه و عراق ايجاد كردند از يك مسئله غافل بودند و شايد خود ما هم ابتدائاً متوجه نبوديم كه از دل اين جنگ خانمانسوز و ويرانگر جوانه‌هاي اميد و اقتدار نيز متولد خواهد شد.

جنگ في‌نفسه مذموم و محكوم است اما وقتي چاره‌اي جز جنگيدن نداريم به نبرد عاشورايي تن مي‌دهيم و داده‌ايم. جنگ هشت ساله خانمانسوز بود و دهها هزار از بهترين جوانان اين كشور را گرفت و توسعه كشور را متوقف كرد، اما يادمان باشد كه امام هميشه جبهه را «دانشگاه» دانستند و مهم‌ترين دستاورد جنگ تحميلي را «استمرار روح اسلام انقلابي» اعلام كردند. بدون ترديد استمرار 30 ساله انقلاب اسلامي بعد از جنگ مديون همين جنگ بود نه وقوع اوليه انقلاب اسلامي. حال به منطقه برگرديم؛ چه فرصت طلايي و ذي‌قيمتي براي انقلاب اسلامي درست شد و چه دردسر بزرگي براي صهيونيست‌ها و امريكا در راه است. آنان آمده بودند تا هلال شيعي مدنظر را پاره و با برپايي جنگ داخلي بين مسلمانان، خود به استراحت بپردازند.
 
اما گمان نمي‌كردند و در برآورد آنان نبود كه نيروي عظيم، ورزيده، با‌انگيزه و آموزش‌ديده‌اي كه در جنگ با تروريست‌ها متولد شد و رشد كرد، در فرداي داعش انرژي خود را در كجا تخليه خواهد كرد؟ باور نمي‌كردند كه اگر با حزب‌الله چند جنگ نمايان كرده‌اند، اكنون و در پساداعش حزب‌الله تنها نيست. لشكر فاطميون، زينبيون، حشدالشعبي، تيپ ابوالفضل‌العباس و حزب‌الله شماره 2 سوري كه مولود جنگ با تروريست‌ها است اكنون چه كار خواهند كرد؟

سيد‌حسن نصرالله در سخنراني تابستان امسال خطاب به صهيونيست‌ها گفت: جنگ آينده ديگر جنگ لبناني‌ها با شما نخواهد بود بلكه افغاني‌ها، پاكستاني‌ها، عراقي‌ها، ايراني‌ها و سوري‌ها هم خواهند بود. سخن نصرالله ناظر بر نيروي زبده و آماده‌اي است كه پايان تروريسم را رقم زده است و اكنون در‌صدد حفظ و انسجام خود است. بنابراين نه تنها امريكا و صهيونيست‌ پس از پنج سال جنگ در سوريه و عراق آورده‌اي نداشته‌اند كه اكنون نگاه اين نيروي عظيم و ورزيده را به سوي بلندي‌هاي اشغالي جولان مي‌بينند.
 
گويي جنگ سوريه و عراق بهانه و زمينه‌ساز تولد يك نيروي چند‌مليتي از امت اسلامي براي آزادي يكي از سرزمين‌هاي اشغالي مسلمانان است كه بيش از 70 سال دور از امت اسلامي مانده است. به همين دليل است كه صهيونيست‌ها نسبت به نقل و انتقالات در جبهه‌هاي جنوب غربي سوريه به شدت حساس هستند و كوچك‌ترين تحركي را تحمل نمي‌كنند. شهادت سردار الله‌دادي و جهاد مغنيه و... در همين منطقه و در همين راستا بود.

صهيونيست‌ها نزديكي به مرزهاي اشغالي جولان را بسان كابوس مي‌دانند و اضطراب ناشي از آن در قالب عربده از گلوي ترامپ باز توليد مي‌شود.
معماري انقلاب اسلامي بسيار حساب‌شده و زيباست. در حالي كه حزب‌الله مشغول جنگ در سوريه بود موشك‌هاي خود را براي جنگي غير از جنگ سوريه بيشتر و برتر كرد و در دوراني كه داعش رو به پايان است، حماس مجدداً به دامن انقلاب اسلامي برگشت و آن نيروي افغاني، پاكستاني، عراقي و سوري (‌و ارتش لائيك سوريه كه اكنون ارتش حزب‌اللهي است) نيز آماده‌اند. لذا اين هنر انقلاب اسلامي است كه نه‌تنها مانع رسيدن صاحبان داعش به اهداف شد كه موي دماغ آنان در پسا‌داعش شد.
 
 تعقيب دشمن يا به تعبير امام‌(ره) «ادامه دفاع، تجاوز نيست» در انتظار صهيونيست‌هاست. ناكامي امريكا و شكست منطقه‌اي از انقلاب اسلامي لحن و مواضع امريكايي‌ها را چنان تند و بي‌پروا كرده است كه فقط با اين جمله شهيد بهشتي كه گفت:«امريكا از دست ما عصباني باش و از اين عصبانيت بمير» مي‌توان آن را معنا بخشيد و فهميد. آنچه اكنون انقلاب اسلامي و نظام جمهوري اسلامي نبايد از آن غافل شود طراحي‌هاي جديد دشمن براي سوريه پس از داعش است. قطعاً تجزيه سوريه يكي از راه‌هاي خنثي‌سازي تدابيري است كه جبهه مقاومت انديشيده است و در اين نوشته به آن پرداخته شد. حفظ يكپارچگي سوريه برنامه جريان پيروز در اين جنگ پس از جشن پاياني شكست داعش است. تعامل با كردهاي سوريه اساسي‌ترين و نزديك‌ترين مسير حفظ پيروزي‌هاي موجود است. لانه امريكا بايد در كردستان سوريه جمع شود.

نام:
ایمیل:
* نظر:
شوشان تولبار