روزنامه جوان نوشت:در طول یک ماه گذشته و به خصوص پس از ارائه لایحه بودجه سال آتی به مجلس و همچنین زمزمه گران شدن نان، شبکه خبری بیبیسی فارسی برنامههای گستردهای را در قالبهای گوناگون با تکیه بر موضوع معیشت تدارک دیده است.
ارائه تحليلها و گزارشهاي مختلف اقتصادي با موضوع تحولات قيمتها و همچنين توان مالي بخشهاي متوسط، دعوت از تحليلگران اقتصادي با هدف بررسي تأثيرات مختلف گراني بر درآمد مردم و همچنين تأثير اين تحولات بر طبقه متوسط مهمترين محورهای اين برنامهها بوده است.
بيبيسي فارسي هم اكنون صفحهاي در قالب معيشت در صفحه اصلي اينترنتي خود راه اندازي كرده و تحليلهاي مختلفي در اين باره منتشر كرده است. با توجه به ايجاد چنين جنگ روانيای ميتوان حدس زد كه توطئه جديدي با محور اقتصاد با هدف ايجاد ناآرامي اجتماعي در حال تدارك است.
کیهان و بزرگ کردن دغدغه معیشت
در حالی که روزنامه جوان بزرگنمایی معیشت را توطئه بی بی سی می خواند، روزنامه کیهان، در ایام متعدد به این موضوع پرداخته است.
نمونه هایی را فقط در کیهان امروز آمده است مرور می کنیم:
* دولت در میان مردم شنود داشت صدای فقر، بیکاری، فسادهای دولتی و ... را میشنید. البته اگر حرف مردم را میشنیدید کمتر به حاشیه میل داشتید.
* باز هم تکرار اتهام شنود و حقوق شهروندی و ... آن هم در مواقعی که مردم با دغدغههای جدی معیشتی روبهرویند
* به رئیسجمهور عرض میکنم اگر هزینه امثال همین همایش حقوق شهروندی و ... را بین مردم نیازمند توزیع میکردید بسیار ارزشمندتر از این بود. نتیجهای از این نشستها حاصل نمیشود.
* ای دولتمردان به اصطلاح باسواد و اقتصاددان! در بازاری که هیچکس به علت رکود اقتصادی توان خرید ندارد با گران کردن حاملهای انرژی و سوخت که تاثیر مستقیم بر بازار میگذارد اقشار ضعیف و مستضعف جامعه مثل من یک کارگر ساده با هشتصدهزار تومان درآمد و پدر فرزندان سهقلو چگونه قادر به ادامه زندگی هستیم؟!
* داخل مغازهای در حال خرید بودم که تلفن همراه یکی از مشتریان زنگ خورد با صدای بغض کرده جواب داد کارگاهشان تعطیل شده و همه را بیرون ریختهاند. باور کنید در اثر ناراحتی نتوانستم به خرید خود ادامه بدهم و از مغازه بیرون آمدم.