شوشان تولبار
آخرین اخبار
شوشان تولبار
کد خبر: ۸۴۷۳
تاریخ انتشار: ۲۳ تير ۱۳۹۲ - ۰۴:۰۸

روزنامه تهران امروز در ستون آن سوی سکه سیاست امروز یکشنبه خود نوشت:

*روایت جالب علی مطهری از یک ماجرا

علی مطهری نماینده تهران در بخشی از مطلبی که تحت عنوان «نقض آشکار و گستاخانه حقوق شهروندی» در وب‌سایت شخصی خود نوشته، آورده است: صبح روز سه‌شنبه 92/4/17 زمانی که مسئول دفتر اینجانب وارد دفتر می‌شود، متوجه تغییراتی در دفتر از جمله در پنجره کولر می‌شود.

لذا پنجره را باز و با زحمت کشف می‌کند که پشت کانال کولر دستگاه‌های مختلف استراق سمع و فیلمبرداری با مهارت نصب شده است و سپس دوربین نصب شده هم روی دیوار در نزدیکی پنجره کانال کولر پیدا می‌شود به‌طوری که گچ مسیر عبور سیم آن هنوز خیس بوده است.تجهیزات را بیرون آوردند. در تصاویر به دست آمده از این تجهیزات، تصویر فردی که آن را نصب می‌کند به وضوح دیده می‌شود و تصویر 2 نفر دیگر از 9 نفر متجاوز به حریم این ملک نیز تا حدی واضح است. تصاویری از تجهیزات فوق‌الذکر نشان می‌دهد که آنها در این مدت در سایر اتاق‌های دفتر نیز مشغول کار بوده‌اند.

همچنین تحقیق ما نشان می‌دهد که سرایدار را با تهدید، همراه خود کرده‌اند و به گفته او یک بار دیگر در اسفند ماه 91 نیز این گروه وارد ساختمان شده‌اند. در ساعت 18 روز بعد سه نفر که خود را پلیس امنیت معرفی می‌کردند وارد پوشاک فروشی طبقه همکف ساختمان شدند و از صاحب مغازه خواستند که DVRدوربین خود را که تردد افراد به ساختمان را نشان می‌دهد تحویل آنها بدهد.

مغازه‌دار مقاومت کرد چون بنا بود ابتدا یک نسخه از فیلم لحظات ورود و خروج آن متجاوزان را به ما بدهد، اما در نهایت مجبور به تسلیم شد. با تماسی که با معاون پارلمانی نیروی انتظامی گرفتم و طبق گفته فرمانده پلیس امنیت تهران معلوم شد که این افراد از پلیس امنیت نیستند و دروغ گفته‌اند. لذا با پلیس 110 تماس گرفتیم و دو نفر از آنها را به کلانتری محل بردیم و یک نفر از آنها فرار کرده بود. آنها قبل از ما رسیده بودند و رئیس کلانتری گفت آن دو نفر را تحویل اطلاعات ناجا دادیم تا موضوع روشن شود و نتیجه را به اطلاع شما خواهیم رساند.

*رسانه‌ها نقاب از چهره‌های خطرناک افراطی برداشتند

امیر محبیان معتقد است که اگر تفکر اعتدال در کشور غلبه پیدا کند، نگرش‌ها را به سمتی می‌برد که جناح‌بندی در کشور از اصلاح‌طلب - اصولگرا به اعتدالی- افراطی تغییر می‌کند.

محبیان به ایسنا گفته: ما تجربه کلیت‌گرایی در دو مفهوم اصولگرایی و اصلاح‌طلبی را در برابر خود داریم؛ اصلاح‌طلبانی که به عنوان اصلاح‌طلب تا براندازی رفتند و خود را نیز اصلاح‌طلب می‌نامیدند، در حالی‌که نمی‌دانستند اصلاح‌طلبی بیش از یک شعار، یک روش عمل سیاسی است یا اصولگرایانی که تفاوت اصولگرایی به مفهوم باور به پرنسیپ‌های سیاسی را با تحجر و سلفی‌گری فرقی نمی‌نهادند.

وی در مورد ضرورت عدم مصادره گفتمان اعتدال از سوی جریان خاصی با توجه به تاکید رئیس‌جمهور منتخب مبنی بر اینکه رئیس‌جمهور همه است، گفته: این اقدام به مرگ اجتماعی این ارزش‌ها ولو در زمان کوتاه می‌انجامد.

محبیان گفته: رای مردم به روحانی به نوعی رای منفی به افراط بود؛ ضمن اینکه اهل سیاست ما نوعی گریز از تفکرات و خط‌مشی‌های افراطی را نشان می‌دهند و همین امر فرصتی عالی را نشان می‌دهد و باید بتوانیم قدر این فرصت را بدانیم.رئیس مرکز پژوهشی راهبردی آریا همچنین گفته: به گمانم نقش رسانه‌ها در ظهور تفکر اعتدال‌گرایی کلیدی بوده است.

این رسانه‌ها بودند که نقاب از چهره حق به جانب، ولی خطرناک افراط‌گرایی برداشتند و این رسانه‌ها هستند که می‌توانند به غلبه این گفتمان کمک کنند. تمامی جریان گفتمانی دکتر روحانی در ظرف رسانه‌ها قرار دارد و ایشان باید مهم‌ترین خط ارتباطی خود را با رسانه‌ها در داخل و خارج برقرار کند. در این صورت دو جناح اصولگرا و اصلاح‌طلب بر حسب تمایلات اعتدالی یا افراطی هوادارانشان مجبور به موضع‌گیری شده و عملا شکاف جدیدی پدید می‌آید و در پی آن صف‌بندی‌های درون جناحی نیز شکل خواهد گرفت.

*توجه به نهادهای مدنی برای تعامل بیشتر دولت و ملت ضروری است

مصطفی درایتی مشاور امور روحانیت در دولت اصلاحات در گفت‌وگو با ایلنا، حضور آیت‌الله هاشمی در تریبون نمازجمعه را یک اتفاق مبارک ارزیابی کرد و گفت: قطعا حضور آیت‌الله هاشمی در تریبون نماز جمعه شکوه این فریضه سیاسی و اجتماعی را افزایش می‌دهد. خداوند فرصت جدیدی به آیت‌الله هاشمی داده تا زحماتی که طی این سال‌ها برای کشور کشیده را نهادینه کند.وی افزود: من معتقدم نقش آیت‌الله هاشمی به تریبون نماز جمعه منحصر نمی‌شود چرا که توصیه‌های ایشان همواره مورد توجه مردم در هر جایی قرار خواهد گرفت.

درایتی همچنین با بیان اینکه هیچ تضمینی وجود ندارد که با حضور دوباره آیت‌الله هاشمی به تریبون نماز جمعه اقدامات گروه‌های افراطی بار دیگر تکرار نشود، گفت: حرکات افراطیون علیه آیت‌الله هاشمی کاملا هدایت شده است. وی تاکید کرد: به یقین مسئولان امر می‌توانند به راحتی افراد خودسر را شناسایی و با آنها برخورد کنند چراکه امروز انزجار از اینگونه رفتارها به خوبی در جامعه دیده می‌شود.

درایتی توجه بیشتر به نهادهای مدنی را برای تعامل بیشتر دولت و ملت یک ضرورت خواند و گفت: انتظار ما و آحاد جامعه از آیت‌الله هاشمی و همه ظرفیت‌های کشور این است که از نعمتی که خداوند به آنها اعطا کرده است در راستای خدمت به مردم استفاده کنند تا نگاه دولتمردان به نگاه مردم بیشتر نزدیک شود.

*عده‌ای حساب شده پوست خربزه زیر پای حرکت دولت انداختند

حبیب‌الله عسگراولادی دبیرکل جبهه پیروان خط امام(ره) و رهبری در پاسخ به سوالی که به رابطه دولت احمدی‌نژاد با علما اشاره داشت،به خبرآنلاین گفته: دولت دهم در رابطه با علما و مراجع برنامه حساب شده‌ای نداشت البته برخی هم در این ارتباط اخلال می‌کردند که گه‌گاه دولت با هوشمندی جلوی این اخلال را می‌گرفت ولی توفیق خوبی به‌دست نیامد.

انحراف، طرح مکتب ایرانی و باستان‌گرایی آسیبی جدی به حیثیت دولت در میان علما و مراجع و نخبگان زد و در دنیای اسلام هم از تعصب منفی به گذشته حکایت داشت. طرح این مسئله گفتمان دولت دهم را از گفتمان امام(ره) و انقلاب دور کرد. عده‌ای حساب شده این پوست خربزه را زیر پای حرکت دولت انداختند متاسفانه رئیس دولت متوجه خطر داخلی و خارجی آن نبود و به‌همین دلیل هم آسیب ناخواسته‌ای دید.

*سکوت معنادار جلیلی در برابر یک پرسش!

به گزارش مهر، سعید جلیلی در حاشیه مراسم تجلیل از حداد عادل که در تالار سوره حوزه هنری برگزار شد در جمع خبرنگاران در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه آیا در دیداری که بعد از انتخابات با مقام معظم رهبری داشتید ایشان توصیه‌ای درخصوص آقای قالیباف به شما داشتند، سکوت کرد. وی در پاسخ به همان سوال که مجدداً از سوی خبرنگار پرسیده شد اظهار داشت: قصد مصاحبه ندارم.

*علی‌آبادی گفت من باشم بهتر است

کاظم اولیایی مدیرعامل پیشین باشگاه استقلال با اشاره به دیدارش با رئیس کمیته ملی المپیک به نکاتی درباره تمایل رئیس‌جمهور برای حضور در انتخابات فدراسیون فوتبال اشاره کرد.

اولیایی به تسنیم گفته: چندی پیش صحبت‌هایی مطرح شد که احمد‌ی‌نژاد قصد کاندیدا شدن برای ریاست فدراسیون فوتبال را داشته که البته از سوی دفتر نهاد ریاست‌جمهوری تکذیب شد. اولیایی در ادامه گفته: در همین زمینه به همراه یکی دیگر از مدیرانی که عضو مجمع تشخیص مصلحت است نزد علی‌آبادی رفتیم تا او را منصرف کنیم. حرف‌هایی که در آن روز رد و بدل شد می‌تواند مشخص کننده نقطه کور داستان باشد و نشان دهد که صفایی‌فراهانی (رئیس کمیته انتقالی فدراسیون) دروغ می‌گوید یا اطلاعیه نهاد ریاست‌جمهوری واقعیت ندارد.

اولیایی گفته: اگر علی‌آبادی در این رابطه اظهارنظر کند مشخص خواهد شد که چرا می‌خواست کاندیدای ریاست فدراسیون شود. هر چند خودش هم قبول کرده بود حضورش به مصلحت نیست. از او بپرسید چه مطلبی باعث تاکید بر حضورش شد. احمدی‌نژاد قصد حضور در انتخابات ریاست فدراسیون را داشت که علی‌آبادی به او گفت اگر من نامزد این پست شوم بهتر از آن است که شما بیایید.

*قالیباف گزینه معاون اول روحانی؟

مشرق نوشت:برخی نزدیکان حسن روحانی به دلیل آنکه وی را بیشتر مدیری ستادی می‌دانند و نه میدانی، از وی خواسته‌اند معاون اول و معاون اجرایی خود را از مدیران میدانی و چابک انتخاب کند تا پیگیر مسائل اجرایی کشور باشند. در روزهای اخیر نام قالیباف در بین نزدیکان روحانی برای پذیرش پست معاون اولی به دفعات تکرار شده است.

*هدیه جبهه پایداری به دولت تدبیر و امید

کامران باقری‌لنکرانی وزیر دولت نهم در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه آیا برنامه جبهه پایداری را در اختیار دولت یازدهم قرار خواهید داد یا خیر، گفت: جبهه پایداری وظیفه خود می‌داند که از تشکیل دولت کارآمد و مومن و متعهد حمایت کند و برنامه خود در زمینه دولت یازدهم را نیز به عنوان هدیه‌ای به این دولت خواهد داد.

 

به گزارش مشرق نیوز، وی خاطرنشان کرد: در سراسر کشور و در جریان انتخابات یازدهم، یک شبکه‌ای از نیروهای مومن و متعهد به آرمان‌های انقلاب اسلامی به وجود آمدجبهه پایداری یکی از اجزای مهم این شبکه تلاش کرده است تا با دنبال کردن مباحث فرهنگی، این شبکه را از نظر گفتمانی تقویت کند تا حضور اجتماعی آن مستحکم‌تر باشد.


نام:
ایمیل:
* نظر:
شوشان تولبار