شوشان تولبار
آخرین اخبار
شوشان تولبار
کد خبر: ۸۸۱۸۶
تاریخ انتشار: ۲۲ ارديبهشت ۱۳۹۷ - ۱۶:۴۸
آتش زدن پرچم آمریکا توسط عده قلیلی از نمایندگان، هنوایی با تندروی‌های ترامپ بود. واکنش‌های ما هرچه سنجیده تر باشد، رییس جمهور آمریکا در شرایط دشوارتری در جامعه جهانی قرار خواهد گرفت.
ساعت 10 شب روز سه شنبه، 18 اردیبهشت، دونالد ترامپ یک طرفه از برجام خارج شد و با این خروج نامتعارف به نوعی زمینه مناسبی برای روابط بهتر اتحادیه اروپا با ایران فراهم کرد چرا که در این مدت پایبندی ایران به برجام بارها و بارها تایید شده بود. اگرچه اتحادیه اروپا هنوز صراحتا نظر خود را برای ادامه ماجرا اعلام نکرده اما اظهار نظرهای جسته گریخته مسئولان اروپایی کار ایران را راحت کرده است. وزیر خارجه فرانسه با جمله‌هایی نظیر برجام نمرده است یا فرانسه با خروج آمریکا پیشنهادات جدیدی برای ایران ارائه می‌کند، اعلام موضع کرده است. هایکو ماس وزیر خارجه آلمان هم در کنفرانسی مطبوعاتی اعلام کرد که کشورش قطعا برجام را متوقف نخواهد کرد به هیچ روی موافق خروج آمریکا از برجام نیست. 
 
برجام اگرچه یک توافق همه‌جانبه نام گرفت اما پیش از هر کشوری، تامین کننده منافع ایران بود. این ادعا را تندروهایی که حالا از خروج دونالد ترامپ رییس جمهوری آمریکا، خوشحال‌اند، تایید می‌کنند. 
 
اما یک روز بعد از خروج ترامپ، پرچ آمریکا در صحن علنی مجلس شورای اسلامی ایران توسط نمایندگان به آتش کشیده شد. آیا چنین اقداماتی در شرایط حساس کنونی برای ایران مفید است؟ آیا در خانه ایی که خانه ملت نام دارد، دست به هر اقدامی زدن مجاز و خالی از تبعات همگانی است؟
 
در هیاهوی خروج آمریکا از برجام، در حالی که برخی نمایندگان در اقدامی عجیب پرچم آمریکا را به آتش کشیدند، فاطمه سعیدی نماینده تهران در توییتر خود نوشت: آتش زدن برجام و پرچم آمریکا توسط عده ای از نمایندگان مجلس را در راستای تامین منافع ملی نمی‌دانم. پرچم یک کشور نماد یک ملت است و وظیفه ماست که به همه ملت‌ها احترام بگذاریم.
 
از سوی دیگر محمود صادقی در پاسخ به یکی از کاربران توییتر که از این اقدام نمایندگان بسیار خشمگین بود نوشت: شما بگو من در آن لحظه چکار می‌توانستم بکنم؟ این نماینده امروز هم در صحن علنی مجلس اعلام کرد که با به آتش کشیدن پرچم مخالف است و این اقدام نمایندگان به هیچ عنوان قابل دفاع نیست. 
 
محمدرضا بادامچی نماینده دیگر مردم تهران در مجلس شورای اسلامی هم مخالفت صریح خود با به آتش کشیدن پرچم را در توییتر خود با این جملات اعلام کرد: آتش زدن پرچم آمریکا توسط عده قلیلی از نمایندگان، هنوایی با تندروی‌های ترامپ بود. واکنش‌های ما هرچه سنجیده تر باشد، رییس جمهور آمریکا در شرایط دشوارتری در جامعه جهانی قرار خواهد گرفت. 
 
غلامرضا حیدری نماینده اصلاح طلب مجلس هم آتش زدن پرچم آمریکا را کم بها کردن انقلابی گری دانست و نوشت: آیا با بازنشر گسترده تصویر آتش زدن پرچم آمریکا در مجلس ایران افکار عمومی باز هم با ما همدلی خواهند کرد؟ 

پول نیوز/
نام:
ایمیل:
* نظر:
شوشان تولبار