برای اولین بار پارلمان مشورتی بانوان آموزش و پرورش خوزستان با 52 عضو تشکیل میشود.
محمد تقیزاده با تاکید بر لزوم مشارکت بانوان برای رسیدن به توسعه پایدار و متوازن در جامعه اظهار کرد: شناسایی و معرفی ظرفیت بانوان فرهنگی استان در تمام عرصهها، افزایش نقش آنها در فرآیند تصمیمسازی و تصمیمگیری و ایجاد بسترهای لازم به منظور بهرهمندی از خدمات بانوان در حوزههای مدیریتی، بخشی از اهداف اجرای این طرح است.
وی ارتقای سرمایههای اجتماعی بانوان و تحکیم بنیان خانواده را از دیگر اهداف مورد نظر در ایجاد این مجمع مشورتی دانست و تصریح کرد: پارلمان مشورتی بانوان فرهنگی آموزش و پرورش خوزستان بر اساس اسناد بالادستی نظام مقدس جمهوری اسلامی، قانون اساسی، سند چشمانداز و برنامه ششم توسعه توسط شورای برنامهریزی توسعه استان تدوین شده است.
تقیزاده با اشاره به اینکه این انتخابات پارلمانی در تمامی مناطق و نواحی آموزش و پرورش خوزستان برگزار میشود، گفت: تمامی بانوان فرهنگی خوزستانی از جمله نیروهای رسمی، بازنشسته، حقالتدریس، پیش دبستانی و پیمانی میتوانند در انتخابات این مجمع در منطقه و ناحیه خود شرکت کنند.
وی اضافه کرد: این پارلمان در استان و هر یک از شهرستانها میتواند بر اساس نیاز و تایید رییس پارلمان نسبت به تشکیل کمیسیونهای تخصصی اجتماعی و فرهنگی، اقتصادی، آموزش، پژوهش و توانمندسازی، خانواده و سلامت و کمیسیون حقوقی اقدام کند.
تقیزاده با بیان اینکه بانوان آموزش و پرورش استان خوزستان پس از استان خراسان رضوی صاحب این پارلمان میشوند، تصریح کرد: پس از برگزاری انتخابات پارلمانهای شهرستانی، پارلمان استانی با 52 عضو تشکیل میشود.
به گزارش ایسنا، مجری طرح تشکیل پارلمانهای مشورتی بانوان فرهنگی خوزستان معاونت سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری خوزستان، دفتر زنان و خانواده استان خوزستان و کارشناسی امور بانوان ادارهکل آموزش و پرورش خوزستان است.