برگزاری جلسه با مدیران کل و استاندار اهم برنامه های سفر رییس دفتر رییس جمهور به استان را تشکیل می دهد. از آنجایی که این جلسات بدون حضور خبرنگاران برگزار می شود از علت سفر و عنوان و کم و کیف جلسات مشایی به استان خبری بدست نیامد.

"> مشایی آمد / استانداری باز هم خبرنگاران را راه نداد
شوشان تولبار
آخرین اخبار
شوشان تولبار
کد خبر: ۹۵۹
تاریخ انتشار: ۲۹ فروردين ۱۳۹۱ - ۱۹:۱۶

برگزاری جلسه با مدیران کل و استاندار اهم برنامه های سفر رییس دفتر رییس جمهور به استان را تشکیل می دهد. از آنجایی که این جلسات بدون حضور خبرنگاران برگزار می شود از علت سفر و عنوان و کم و کیف جلسات مشایی به استان خبری بدست نیامد.

 

مهندس اسفندیار رحیم مشایی رییس دفتر رییس جمهور و نماینده تام الاختیار رییس جمهور در امور راهیان نور  سه شنبه سفری کوتاه به اهواز داشت.

برگزاری جلسه با مدیران کل و استاندار اهم برنامه های سفر رییس دفتر رییس جمهور به استان را تشکیل می دهد. از آنجایی که این جلسات بدون حضور خبرنگاران برگزار می شود از علت سفر و عنوان و کم و کیف جلسات مشایی به استان خبری بدست نیامد.

به گزارش شوشان ، در همین زمینه  سایت خبر گزاری دانشجو نوشت : نماینده تام الاخیار رئیس جمهور در امور راهیان نور در سفری کوتاه به اهواز از یادمان شهدای هویزه بازدید نمود. لازم به ذکر است تماس با روابط عمومی خوزستان بی نتیجه ماند و این جلسات با بایکوت خبری تمامی رسانه های خوزستان برگزار می شود و این سفر را میتوان در راستای جذب پاره ای از اصول گرایان ارزیابی نمود.

همچنین سایت موج چهارم از دیگر سایت های خوزستان نوشت : شنیده ها حاکی از آن است که مشایی در اهواز با عده ای از اقشار جلسه دارد. این اقدام مشایی را می توان در راستای فعالیت های زود هنگام انتخاباتی وی و به منظور کسب جایگاه در میان اقشار مردم دانست.

خبرگزاری ایرنا خوزستان نیز در گزارشی مفصل به سفر مشایی به خوزستان پرداخت و نوشت : اسفندیار رحیم مشایی رییس دفتر رییس جمهور روز سه شنبه با حضور در محل یادمان شهدای هویزه گفت:‌ یكی از تلاش های جدی دولت، ‌احیا و ترویج ارزش های فرهنگ شهادت طلبی است.

در این دیدار كه استاندار خوزستان و نماینده ویژه رییس جمهور در راهیان نور نیز رحیم مشایی را همراهی می كردند، مسوول دفتر رییس جمهور با اشاره به مسوولیت راهیان نور در شناساندن آرمان های شهدا گفت : امروز وظیفه ما شناساندن ارزش های هشت سال دفاع مقدس به نسلی است كه طعم آن دوران را نچشیده است.

وی با اشاره به مستحكم بودن ارتباط معنوی مردم ایران با شهدا افزود: استقبال هرساله از برنامه های راهیان نور نشان از زنده بودن روح رشادت و فداكاری در میان مردم ماست.

نماینده ویژه رییس جمهور در ستاد راهیان نور كشور همچنین اظهار داشت: شهدا راهیان واقعی نور هستند و زایران مناطق عملیاتی در مسیر آنان گام برداشته و پا در جای پای آنان می گذارند.

رحیم مشایی افزود: آخر خط نور شهادت است و اساسا شهادت مزد كسانی است كه در راه نور و حقیقت گام بر می دارند.

وی گفت: دست اندركاران راهیان نور نیز كه در این مسیر گام برمی دارند ادامه دهندگان خط شهادتند و باید همواره آماده شهادت باشند، البته گاهی برخی افراد هم باید بمانند تا راه شهدا را ادامه دهند.

وی ادامه داد: امیدوارم به تناسب تلاشی كه دولت در همه عرصه ها برای ارتقای زندگی مردم و اعتلای كشور در عرصه های سیاسی، علمی، اجتماعی و بهداشتی كرده شاهد تلاشهای گسترده تر در عرصه احیا و ترویج روحیه شهادت طلبی و راه شهادت در كشور باشیم.

وی اظهار داشت: امروز به رغم مشكلات این كار دارد صورت می گیرد گرچه طی مسیر ایثار و فداكاری نیازمند تلاش بیشتر است، ما نیز سعی می كنیم در مدت باقیمانده از عمر دولت دهم به ویژه امسال گامهای موثرتری در زمینه خدمت رسانی در عرصه راهیان نور برداریم تا بتوانیم تحولات گسترده تری را در این حوزه رقم بزنیم .

وی با تقدیر از فعالیتهای صورت گرفته دراین زمینه با وجود برخی موانع و مشكلات گفت: كار كردن با وجود مجوز، اعتبار، منابع و اختیار هنر نیست ادای وظیفه است، ولی كاری كه براساس تكلیف دینی و ارادت قلبی به شهدا به رغم وجود موانع و محدودیتهای اعتباری انجام شود شایسته تقدیر است.

نماینده ویژه رییس جمهور در ستاد راهیان نور كشور گفت: در این عرصه مراجع زیادی بخشهای مختلفی از كار را برعهده دارند و بخشی از مشكلات موجود نیز ناشی از همین مساله است این امر موجب تشتت مدیریتی یا به عبارت بهتر تعدد دستگاههای دخیل می شود بنابراین بخشی از آنها را می توان با هماهنگی بین همه ارگانها برطرف كرد.

رحیم مشایی با بیان اینكه در حد مقدورات برای رفع مشكلات و مسائل مطرح شده در این نشست تلاش خواهم كرد افزود: برای دستاوردهای بیشتر باید یك برنامه ریزی جامع برای سال 91داشته باشیم از این رو از دستگاهها و مسوولان ذیربط می خواهیم فهرستی از كارهای در دست اجرا و اقدامات مورد نیاز را كه انجام آنها مستلزم تامین منابع است، ظرف ده روز تدوین نموده و با بیان ابعاد عملیاتی، فرهنگی و... به استاندار خوزستان تسلیم كنند تا پس از جمع بندی برای برنامه ریزی در اختیار ستاد قرار گیرد، ما نیز ظرف حداكثر 20روز آنرا جمع بندی كرده و تصمیم گیری لازم را انجام می دهیم .

وی با اشاره به پیشنهاد مطرح شده درخصوص وارد كردن چند استان دیگر در بحث راهیان نور گفت: هر خطه ازایران را كه بتوانیم به نام شهدا پیوند بزنیم سند ارتقا و جاودانگی آن را رقم زده ایم، ما به دنبال این هستیم به هر بهانه كوچك تاریخی فرهنگ ایثار و فداكاری را بیش از پیش به میان مردم بیاوریم.

وی با اشاره به مناطق عملیاتی غرب كشور خاطرنشان كرد: تلقی تاریخی و جفرافیایی از حوادث بهانه های كار است، توجه به مناطق غرب كشور در دستور كار ماست و به زودی نشستی با استانهای غربی برگزار می كنیم تا راه برای كار در زمینه راهیان نور در این مناطق را برای سالهای بعد باز كنیم.

رییس دفتر رییس جمهور همچنین با توجه به مشكلات مطرح شده در زمینه موانع قانونی و بودجه ای هزینه كردن اعتبارات استانهای دیگر درخوزستان در بحث راهیان نور گفت: دغدغه این استانداران و فرمانداران را پیگیری می كنیم این موضوع را از طریق درنظر گرفتن منابع متمركز به استانداران یا اعطای مجوزهای قانونی لازم برای بهره گیری از منابع استانها دراین بحث پیگیری خواهیم كرد.

در ادامه این دیدار همچنین نشست هم اندیشی راهیان نور سراسر كشور با حضور متولیان، نمایندگان تام الاختیار وزارتخانه ها، مقامهای استانی و مسوولان لشگری با هدف برنامه ریزی راهیان نور سال 91 در مهمانسرای استانداری خوزستان برگزار شد.


نام:
ایمیل:
* نظر:
شوشان تولبار