شوشان تولبار
آخرین اخبار
شوشان تولبار
کد خبر: ۹۷۵۹۵
تاریخ انتشار: ۰۳ تير ۱۳۹۸ - ۱۴:۱۳
جانشین قرارگاه بازسازی و نوسازی مناطق سیل‌زده خوزستان با بیان اینکه مصوبات این قرارگاه لازم الاجرا است، گفت: اولویت اول کشور با بازسازی است و همه امکانات استان باید در خدمت بازسازی قرار بگیرند.
کیامرث حاجی زاده امروز سوم تیرماه در ششمین جلسه قرارگاه بازسازی و نوسازی خوزستان که در اهواز برگزار شد، اظهار کرد: اولویت اول استان بازسازی مناطق سیل زده است و مهمترین جلسه‌ای که در استان برگزار می‌شود جلسه قرارگاه بازسازی است و مصوبات این قرارگاه لازم الاجرا است

وی با بیان اینکه مدیران دستگاه‌های اجرایی باید به این مساله توجه جدی داشته باشند، افزود: متاسفانه برخی از مسولان در این جلسه حضور پیدا نمی‌کنند و در این زمینه به مدیران دستگاه‌های اجرایی تذکر می‌دهیم که مدیران در بالاترین سطح اجرایی باید در این جلسه حضور پیدا کنند.

مدیرکل مدیریت بحران خوزستان با اشاره به بحث بانک‌ها و همکاری بانک‌ها در زمینه پرداخت تسهیلات، تصریح کرد: بالاخره دستورالعمل اجرایی از مرکز به بانک‌های استان ابلاغ شد و عذر و بهانه‌ای در خصوص عدم پرداخت تسهیلات پذیرفته نیست.

حاجی زاده عنوان کرد: مدیران بانک‌ها در سطح استان همکاری لازم را دارند اما متاسفانه در شهرستان‌ها روسای شعب همکاری لازم را ندارند و این مساله مورد اعتراض همه فرمانداران و مردم است.

وی با تاکید بر تسریع در پرداخت خسارت‌های بخش کشاورزی ادامه داد: سازمان جهاد کشاورزی تاکنون در بحث تشکیل پرونده عملکرد خوبی داشته اما در پرداخت‌ها به شدت عقب هستیم و این مساله باید به جدیت پیگیری شود.

مدیرکل مدیریت بحران خوزستان عنوان کرد: اولویت اول بحث تخلیه آب از اراضی کشاورزی است و در این زمینه خوشبختانه با برنامه‌ریزی‌های انجام‌گرفته آب از بسیاری از اراضی کشاورزی تخلیه شده است.

حاجی زاده گفت: حدود 40 هزار هکتار در اراضی سوسنگرد و هویزه به دلیل سطح پایین اراضی آب باقی مانده بود و در این زمینه یک قرارگاه فرعی تشکیل شد تا آب از این اراضی تخلیه شود. 

وی ادامه داد: با کمک 210 دستگاه و ماشین آلات مختلف در شهرهای هویزه و سوسنگرد توانستیم آب را اراضی کشاورزی تخلیه کنیم و فقط در سطح 8 هزار هکتار از اراضی کشاورزی آب باقی مانده است.

حاجی زاده بیان کرد: اولویت اول کشور با بازسازی است و همه امکانات استان باید در خدمت بازسازی قرار بگیرند.

وی خاطرنشان کرد: بحث دایک مرزی که محل تخلیه آب به سمت هورالعظیم بود را در زمان سیلاب از چند نقطه تخریب کردیم و سپس باید نسبت به بستن و ترمیم این دایک مرزی اقدام کنیم.

منبع: ایسنا
نام:
ایمیل:
* نظر:
شوشان تولبار