رئیس ستاد انتخابات خوزستان گفت: تا پایان شهریورماه تمام مسیرهایی که در آنها صندوق رای داریم، از نظر پوشش مخابراتی و امکاناتی که برای برگزاری انتخابات در شهرستانهای مختلف نیاز است، بررسی میشوند.
علیحسین حسینزاده در دومین جلسه ستاد انتخابات خوزستان که امروز (14 مردادماه) در استانداری خوزستان برگزار شد، اظهار کرد: تا پایان شهریورماه تمام مسیرهایی که در آنها صندوق رای داریم از نظر پوشش مخابراتی و امکاناتی که برای برگزاری انتخابات در شهرستانهای مختلف نیاز است، براساس تجارب انتخابات گذشته بررسی میشوند. اطلاعات لازم در این زمینه باید بخش به بخش و شهرستان به شهرستان جمعآوری شود.
وی افزود: با توجه به اطلاعات انتخابات قبل باید کیفیت زیرساختها و نیروی انسانی را مشخص کنیم تا اگر نیاز است نیرویی جابهجا یا اضافه شود و یا آموزشهایی در نظر گرفته شود، این کار بر اساس اطلاعاتی که تیم اعزامی ما برای جمعآوری اطلاعات به ما اعلام میکند، انجام شود.
رئیس ستاد انتخابات خوزستان گفت: برای برگزاری انتخابات به هر شیوهای که به ما ابلاغ شود، وسایل لازم جهت برگزاری تامین خواهد شد.
حسینزاده تصریح کرد: در خصوص در نظر گرفتن زیرساختهای لازم، تیمی به شهرستانها اعزام میشود تا مشخص شود که چه میزان تجهیزات، ماشین و حتی غذا نیاز است. ما سه وظیفه اصلی بر عهده داریم؛ مهمترین وظیفه ما ایجاد بسترهای لازم برای مشارکت حداکثری مردم به عنوان مجریان برگزاری انتخابات است.
وی ادامه داد: وظیفه دوم ما سلامت انتخابات است. باید تمام سعی و تلاش خود را به خرج دهیم تا امکانات و شرایط لازم را برای این مساله فراهم کنیم. وظیفه سوم ما رعایت بیطرفی در انتخابات است. اما برای رسیدن به اینها باید بخش به بخش جلسه برگزار کنیم و مسائل مربوط به حوزههای پشتیبانی، نیروهای انسانی و ثبت احوال را دنبال کنیم.
رئیس ستاد انتخابات خوزستان با اشاره به اهمیت توجه به بهبود آنتندهی اپراتورها در مناطق مختلف استان، افزود: در انتخابات دوره قبل وضعیت آنتندهی در مناطق مختلف استان بین 96 تا 97 درصد بود که با تمهیداتی که اندیشیده شد و همکاری شرکتهای خصوصی با یکدیگر، این سطح پوشش به 98 درصد رسید. امیدواریم امسال نیز چنین کارهایی انجام شود.
حسینزاده گفت: بخشداران بهتر از همه نیروها میتوانند مشکلات را اعلام کنند. جمعبندی اطلاعات مربوط به بخشداران میتواند بسیار به ما کمک کند. بحث آموزش نیز بسیار مهم است. در انتخابات دوره گذشته یک برنامه کامل و مشخص سه ماهه را به صورت روزانه و هفتگی در سطح استان، شهرستان و بخش مشخص کرده بودیم.
وی افزود: همچنین در برگزاری انتخابات، ارتباط ما با شورای نگهبان بسیار با اهمیت است. در انتخابات دوره قبل با همکاری مناسبی که داشتیم، توانستیم انتخابات را با شاخصهایی که مد نظر بود، سلامت برگزار کنیم.
به گزارش ایسنا، در این جلسه همچنین کیامرث حاجیزاده مسئول کمیته پشتیبانی ستاد انتخابات خوزستان با اشاره به لزوم بهبود وضعیت آنتندهی در مناطق مختلف استان در زمان انتخابات مجلس، گفت: مساله اصلی ما ارتباط بین فناوری و زیرساختها است.
وی افزود: ما از نظر مالی سال سختی را داریم. این سال سخت دولت در استانداری به خصوص در هزینههای جاری مضاعف است. ما بدهی سنگینی داریم و حتی در حال واگذاری برخی هزینهها به شرکتهای خصوصی هستیم. باید از الان نیازها مشخص شود تا بدانیم تا چه حد میتوانیم این نیازها را تامین کنیم.
مسئول کمیته پشتیبانی ستاد انتخابات خوزستان گفت: اگر انتخابات به صورت الکترونیکی برگزار شود، پایلوتها مشخص است و باید زیرساخت لازم را از نظر نرمافزاری و سختافزاری فراهم کنیم.
حاجیزاده با اشاره به اهمیت توجه به نیروی انسانی در برگزاری انتخابات، تصریح کرد: برخی نیروهای ما ممکن است چندان کار انتخاباتی یا حتی سیاسی نکرده باشند و با شیوه برگزاری انتخابات آشنا نباشند و باید به این مساله توجه شود.