امام علی (ع): كسى كه دانشى را زنده كند هرگز نميرد.
احمد بهروز اظهار داشت: با این حال، قرص هاي ضد حاملگي نیز عوارض زيادي دارند براي خانم هايي كه فشار خون و چربي بالا و ديابت مبتلا هستند، توصيه نمي شود.
به گزارش ایسنا ، وي ادامه داد: خانم هايي كه مبتلا به فشار خون بالا و دیگر بیماریها هستند، بهتر است از ديگر راههاي پيشگيري از بارداری استفاده كنند زيرا مصرف قرصهای پیشگیری، عوارض زيادي را براي آنها در پي دارد.
اين متخصص زنان و زايمان افزود: بهتر است خانم هايي که نسبتا جوان هستند و مبتلا به بيماري مزمنی نيستند، از قرص هاي ضدحاملگي استفاده كنند؛ این شیوه برای این دسته از خانمها عوارض كمتري نسبت به ديگر راههاي پيشگيري دارد.
وی درباره اين كه آيا راههاي پيشگيري از بارداري، ممکن است موجب ناباروري شود؟ گفت: در صورتي كه از راههاي پيشگيري از بارداري به درستی استفاده شود، هيچ مشكلي وجود ندارد.
وي بيان كرد: ثابت نشده است كه راههاي پيشگيري از بارداري موجب ناباروري مي شود؛ بسياري از خانم هاي نازا نیز به دليل اختلالات هورموني درمان شده اند.
اين متخصص زنان و زايمان گفت: هر كدام از راههاي پيشگيري از بارداري عوارض مخصوص به خود را دارند ولی نخست بهتر است از قرصهاي ضدحاملگي استفاده شود و اگر خانمی نمي تواند به هیچ طريقي از قرص استفاده كند، باید در صورت امکان ديگر راه هاي پيشگيري را انتخاب نماید.
وی درباره پیشگیری با استفاده از IUD (روش پيشگيري درون رحم) توضیح داد: این روش برای خانمهایی که هنوز كه حامله نشده اند، خانمهایی که در هنگام قاعدگي خونريزي فراوان دارند و يا خانم هايي كه درد شديدي در هنگام زايمان دارند؛ توصيه نمي شود.