شوشان تولبار
آخرین اخبار
شوشان تولبار
کد خبر: ۱۱۲۳۵۵
تاریخ انتشار: ۱۲ فروردين ۱۴۰۴ - ۱۸:۲۲
شوشان ـ بهداروند مرداسی:

سخن اول

ببینید؛  عوامل رسانه ای غرب؛ با تبلیغات وسیع و گسترده خود؛ چگونه جو روانی افکار عمومی را بر هم می‌زنند. ببینید؛ چگونه بخشی از این پیاده نظام های بی مزد و مواجب تبدیل به سربازان رسانه ای آنها شده اند. ببینید؛ چگونه این پیاده نظام های رسانه ای تمامی دنیا و آخرت شان را به این شیاطین بزرگ فروخته اند. از پشت دیوار زندان اوین در ایام چهارشنبه سوری کلیپ نه به اعدام برای رسانه های بیگانه ارسال کرده  و در یک بهت حیرت وبا کمال رندی و دغل بازی و رقاصی نجوا سر می‌دهند که ما در اینجا آزاد نیستیم.مات و متعجب که نسبت به این موجودات انگشت به دهان میمانیم. یک پارادوکس روانی که فقط از اینها سر می‌زند. ببینید؛ چگونه در مقاله ها و تحلیل هایشان موکدا تاکید می‌کنند که باید از  «ترس هجوم دشمن؛ به آغوش او پناه برد» چگونه در حال خزیدن جام زهر دوم هستند. ما بارها در نوشتارهایمان اشاره کردیم. که روزنامه نگاری و خبرنگاری؛ نه جرم است؛ نه خلاف قانون؛ اما با خوش رقصی و وطن فروشی و خود باختگی در برابر بیگانه مخالفیم. تاریخ قضاوت خواهد کرد که هر کس در هر لباسی که به بیگانه کمک کند تا کشورش تحریم یا منزوی شود.. او نه خبرنگار است؛ نه یک ژورنالیست؛ بلکه او یک جیره خوار ستون بیگانه است. هر کسی که با بیگانه بانگ تجزیه طلبی سر دهد. یک تروریست است. و تاریخ در مورد آنها شهادت خواهد داد که آنها خیانتکارانی بودند که در رسانه های پروپاگاندای غرب دلسوز مردمانشان نبودند. چرا این قماش  «مریدپرورهای خود باخته» رسانه های بیگانه طوفان ویرانگر یک ابر صهیونیسم را در فلسطین و غزه ندیدند. بواقع باید گفت ‌که این انسانها دیوارهای بلند بی هویتی را در برابر چشمان خود کشیده اند.... اما  «سخن دوم»
اصولا ساختار  «نماد مقاومت» برای حفظ امنیت و چهار چوب تمامیت ارضی ایران تشکیل شد. و از روز نخست مبانی ما بر این اساس بود که در مقابل زورگویان مقاومت و مبارزه میکردیم. ما نشان دادیم که در برهه های تاریخی توانایی این را داریم که  «با یک دست مبارزه کنیم. و با دست دیگر مذاکره و دیپلماسی را به پیش ببریم» ما ثابت کردیم که ملتی جنگ طلب نیستیم. و بموقع به میز مذاکره پایبند هستیم. اگر رئیس جمهور آمریکا امروز دچار یک سر درگمی یا سر گیجی تاریخی قرار گرفته؛ ما مسول این سر در گمی او نیستیم.. چرا که در مقابل او ما از یک رهبری تیزبین و دور اندیش و با صلابتی برخورداریم که نحوه برخورد با این پیچ های تاریخی را بخوبی میداند و آنها را با موفقیت مدیریت می‌کندو ایمان داریم  سیاست های کارساز رهبری در شرایط سخت ما را از این پیچ های تاریخی به سلامت عبور می‌دهد . وقتی آمریکا مستقیم به ایران نامه می‌فرستد. یعنی اینکه جمهوری اسلامی را یکی از اصلی ترین عوامل ناکامی های خود در منطقه می‌داند .  جنگ هیچ طرفی را برای همیشه حذف نمی‌کند. آیا فلسطین؛ عراق؛ لبنان؛ غزه در جنگ حذف شدند.امریکا بداند که امروز شتابزدگی و اطلاعات غلط به میز مذاکره هیچ کمکی نمی‌کند. نشستن بر سر میز اصولی دارد   با رعب و وحشت میز مذاکره ایجاد نمیشود. عربستان و امارات و اسرائیل با ارسال اطلاعات غلط هزینه های منطقه را دوچندان نکنند. دنیای عرب دشمن واقعی خود را بشناسد. ما امروز برای بخش بزرگی از جامعه اسلامی در منطقه که توسط اسرائیل جریحه دار شده است؛ نگرانیم.ما دوست و برادر کشورهای عربی هستیم؛؛ اسرائیل وحشت منطقه است. ما همیشه  مواضع منصفانه را در سر میز مذاکره قبول داشتیم و معتقدیم که منافع منطقه در میز مذاکره حل می‌شود. عربستان با اطلاعات غلط چوب در لانه زنبور نکند. آقای ترامپ با یک سر درگمی معادلات منطقه را بر هم خواهی زد. با ایران هراسی کشورهای منطقه را ندوشید. کمااینکه رقص شمشیر آقای ترامپ در عربستان نزدیک است. بر خلاف شعارهای انتخاباتی ترامپ که ضد جنگ بود؛ آیا با آمدن او این بحران ها تشدید می‌شود.  «قضاوت را باید بتاریخ سپرد» اما می‌دانیم که اسرائیل به هر قیمتی بدنبال توسعه جنگ در خاورمیانه است. آقای ترامپ با تهدید و ارعاب و قلدری و بلوف های سیاسی هیچ میز مذاکره ای ایجاد نشد. و تاریخ ثابت کرد که تاکنون نه تحریم و نه تخریب هیچ کمکی بشماها نکرد. ما با درایت و مراقبت شرایط موجود را رصد کرده و با هر جنگ و کشمکش و نزاع در منطقه مخالفیم. یک دست مان آماده مبارزه و دست دیگرمان آماده مذاکره و دیپلماسی در منطقه است. اما سخن پایانی.. بله قبول داریم.. ما در کشور با مشکلات و کمبودها و ناترازیهای عدیده ای مواجه هستیم. این ناترازیهای مثل یک بیمار باید در اسرع وقت درمان شود. سال 1404 را با وفاق واقعی درمان کنیم. اختلافات جناحی و باندی مشکلات را دو چندان می‌کند. جامعه ظرفیت بار مشکلات مضاعف را ندارد. اختلافات علاوه بر اینکه به کشور کمک نمی‌کند بلکه تفرقه و ناسازگاری ها از همین روزنه ها به جامعه سرایت می‌کند.

به هر حال کشور ما از منابع و ثروت های رو زمینی و زیرزمینی فراوانی برخوردار است. باید پاشنه در... در مسائل اقتصادی تغییر کند. مثلا برای نمونه دولت در سال 1404 تمامی جرایم راهنمایی و رانندگی را به جامعه ببخشد. و اولین گام را در سال 1404 با این اقدام شروع کند. به هر حال 1404 مشکلات خاص خود را دارد و با درکی عمیق از شرایط موجود با توجه به ظرفیت های غنی کشور و با یک حرکت ملی و منسجم و قانونمند همه با هم به حل مشکلات کشور بپردازیم.
نام:
ایمیل:
* نظر:
شوشان تولبار