حمایت شورای سیاست گذاری اصلاح طلبان خوزستان از سید جمال طباطبایی کاندیدای مجلس از حوزه انتخابیه ایذه و باغملک...
شوشان :حمایت شورای سیاست گذاری اصلاح طلبان خوزستان از سید جمال طباطبایی کاندیدای مجلس شورای اسلامی از حوزه انتخابیه ایذه و باغملک ، موجی از واکنش ها و جدال های جناحی بین فعالین سیاسی را برانگیخته است.
به گزارش شوشان ، مخالفان تصمیم شورای سیاست گذاری اصلاح طلبان معتقدند که بر طبق مصوبات صورت گرفته در نشست شورای اصلاح طلبان ایذه و باغملک ، این شورا خادمی دیگر کاندیدای ایذه و باغملک را به عنوان گزینه اصلاح طلبان به شورای استان معرفی کرده است . حال چه اتفاقی رخ داده که خروجی جلسه شورای سیاست گذاری اصلاح طلبان خوزستان چنین شده است؟!
مخالفان این تصمیم می گویند که سوابق طباطبایی نشان می دهد که وی اصولگرایی تمام عیار است و در سوابقش نکته ای حتی به اندازه سر سوزنی همخوانی و هماهنگی با اصلاحات دیده نمی شود.
از طرف دیگر ، موافقان این تصمیم ، می گویند که حمایت از طباطبایی برآیند نظر و خرد جمعی شورای سیاست گذاری اصلاح طلبان بوده و باید تابع آن بود.
در همین زمینه یکی از اعضای شورای سیاستگذاری اصلاح طلبان در مطلبی نوشته است: در حاشیه تصمیمات اخیر شورای سیاستگذاری اصلاح طلبان استان خوزستان (در حمایت از کاندیداهای مرحله دوم) باید عرض کنم که قطعا اتخاذ هر تصمیمی از سوی مجموعه های انسانی بطور قطعی و صد در صد، صحیح و به دور از خطا نخواهد بود. بلکه امکان خطا نیز در اینگونه تصمیم ها وجود دارد. مهم آنست که انسانها باور داشته باشند که در آن زمان و شرایط تصمیم شان به واقعیت نزدیکتر است و امید به بهبود شرایط در آینده داشته باشند.
پرسش بنده از عزیزان منتقد این است که مگر همه ما در زندگی مان بنا به شرایط خاص، مجبور به اتخاذ تصمیماتی برخلاف میل شخصی و باورهای درونی مان نشده ایم ؟!
بهتر آنست که به این مجموعه دوستانمان علیرغم کم و کاستی های محتمل اعتماد کنیم تا در این زمان خاص از حلقوم همه ما یک فریاد واحد شنیده شود.
احترام به خرد جمعی یعنی آنکه اگر بنده هم بعنوان یکی از اعضای این شورا با اتخاذ بعضی از مصوبات مخالفم (کما اینکه بودم) اما باید برای احترام به جمع، آن تصمیم را بپذیرم و تمکین کنم. اساساً برآیند دمکراسی گاهی رسیدن به تصمیماتی است که برخلاف میل و اراده ما گرفته میشود.
در پایان ذکر این نکته را ضروری میدانم که اگر هنوز اینقدر اعتماد به تصمیمات جمعی( و حزبی) و باور به دانش و آگاهی جمع کثیری از نخبگان سیاسی اصلاح طلب استان در صحنه عمل وجود نداشته باشد باید مطمئن شویم که تا تحقق جامعه مدنی فاصله دور و درازی داریم .