خوزستان از استان هایی است که بیشترین فعالیتهای کلاهبرداران پیامکی که به چوپان‌های دروغگو معروف هستند در آن انجام می شود.

"> وقوع بيشترين كلاهبرداري پيامكي در خوزستان
شوشان تولبار
آخرین اخبار
شوشان تولبار
کد خبر: ۴۲۵۵
تاریخ انتشار: ۱۹ مرداد ۱۳۹۱ - ۱۳:۲۵

خوزستان از استان هایی است که بیشترین فعالیتهای کلاهبرداران پیامکی که به چوپان‌های دروغگو معروف هستند در آن انجام می شود.

 

فعالیت کلاهبرداران پیامکی که به چوپان‌های دروغگو معروف هستند کاهش یافته و بیشترین فعالیتهای این گروه از کلاهبرداران در لرستان، شمال خوزستان و اصفهان انجام می‌شود.

رئیس پلیس مبارزه با جعل و کلاهبرداری پلیس آگاهی با اعلام اینکه فعالیت کلاهبرداران پیامکی که به چوپان‌های دروغگو معروف هستند کاهش یافته است گفت:‌ بیشترین فعالیتهای این گروه از کلاهبرداران در لرستان، شمال خوزستان و اصفهان انجام می‌شود.

سرهنگ مهرداد امیدی با اشاره به اینکه کلاهبرداری با عنوان چوپان دروغگو در کشور کاهش یافته است، ‌گفت: خوشبختانه با اطلاع رسانی و همکاری رسانه‌ها میزان آگاهی مردم از کلاهبرداری با ارسال پیامک مبنی بر کشف سکه‌های عتیقه و قدیمی کاهش یافته است و می‌توان گفت طی چهار ماه امسال نسبت به مدت مشابه وقوع این جرم کاهش چشمگیری یافته است. البته از حجم پیامک‌ها کاسته نشده است و کلاهبرداران همچنان اقدام به ارسال پیام برای افراد می‌کنند.

وی ادامه داد:‌ براساس آمار تعداد کمی از هموطنان فریب این افراد را می خورند اما باز هم هستند مردمی که به قصد طمع مورد کلاهبرداری قرار می‌گیرند.

به گفته رئیس پلیس مبارزه با جعل و کلاهبرداری پلیس آگاهی چوپانهای دروغگو در شمال خوزستان، لرستان، اصفهان،‌ مرکزی و گیلان بیشترین فعالیت را دارند.

امیدی با اشاره به اینکه این کلاهبرداران در قرارهای اولیه چند سکه واقعی را به فرد نشان می‌دهند تا اطمینان آن را جلب کنند گفت:‌ بیشتر قرارها در خارج شهر، کوره‌راهها و مناطق دور افتاده و زمان قرار نیز هنگام غروب و شب است.

وی ادامه داد: متاسفانه در مواردی مشاهده شده است که کلاهبرداران از طعمه خود می‌خواهند با زن و بچه سر قرار حاضر شوند و مدعی هستند که با حضور اعضای خانواده شک ماموران کمتر می‌شود اما حضور همسر و فرزندان باعث می‌شود تا امکان درگیری فرد کمتر شود و او خود را تسلیم کلاهبرداران کند. بیشترین موارد این کلاهبرداریها نیز ضرب و شتم و حمله با سلاح سرد است.

به گفته رئیس پلیس مبارزه با جعل و کلاهبرداری پلیس آگاهی چوپانهای دروغگو کلاهبردارانی هستند که با ارسال پیامک خود را روستایی معرفی کرده و مدعی می‌شوند که در بیابان چندین سکه طلا پیدا کرده‌اند و به همین دلیل از افراد می‌خواهند که برای دیدن سکه و طلا با آنها قرار بگذارند اما این افراد هنگام قرار با دادن چندین سکه تقلبی از فرد کلاهبرداری کرده و در صورتی که مالباخته متوجه موضوع شده و مقاومت کند او را مورد ضرب و شتم قرار می‌دهند.

 


نام:
ایمیل:
* نظر:
شوشان تولبار