نماینده جنبش عدالتخواه دانشجویی خطاب به رئیسجمهور گفت: آقای روحانی! در این سه سال و نیم میشد بهجای مزخرف نامیدن مسکن مهر بر وعدههایتان پایبند میماندید.
مراسم روز دانشجو امروز (سهشنبه، 16 آذر) در دانشگاه تهران برگزار شد که نمایندگان تشکلها و اتحادیههای دانشجویی نیز در این مراسم سخنرانی کردند.
در این مراسم علیرضا فقیر نماینده جنبش عدالتخواه دانشجویی طی سخنانی گفت: تا جایی که یادمان است قرار بود صدای ترک برداشتن دیوارهای تحریم اقتصادی را بشنویم نه عربدهکشی مکرر مستکبران غربی را.
متن کامل سخنرانی علیرضا فقیر نماینده جنبش عدالتخواه دانشجویی در حضور رئیس جمهور بهشرح ذیل است:
سلام، آقای رئیسجمهور! خدای را شاکریم که این برنامه با مهندسی مدیران دانشگاهیتان به جنگ شادی و استندآپ کمدی تبدیل نشد تا آئینهای روز دانشجو بیش از این مایه شرمساری شما نباشد. اما چرا از حاشیهنشینهای فراموش شده کارگران غریب، کامیونداران بیتریبون، کارتنخوابهای بیپناه، قربانیان فقر و فساد و تبعیض و در یک کلمه از پابرهنگان مظلوم، احساس شرمساری نمیکنید؟
صبر بفرمایید، آقای رئیسجمهور! ما را به جهنم حواله ندهید، هرچند اگر بدانیم با ورود ما به جهنم صاحبان فیشهای نجومی ذخایر زیادهخوار نظام، غارتگران صندوق فرهنگیان و اصحاب زر و زور و تزویر نیز با ما به جهنم خواهند آمد آتش جهنم را هم به جان میخریم.
آقای رئیسجمهور! ما از یک راه طیشده با شما سخن میگوییم، راه اعتماد و تکیه بر توان داخل، راه شهریاریها، راه طهرانیمقدمها، راهی که خیلی زود خسته و پشیمان از آن برگشتید، میدانید چهزمانی؟ از آن روز که طبل پایان انقلابیگری را بهبهانه بازگشت به عقلانیت زدید و کوشیدید انقلابیگری را بهخلاف باورهای پیشین خود افراطیگری بنامید.
میوه این حرکت شتابان بهسمت غرب را در برجام بیثمرتان دیدیم، تا جایی که یادمان است قرار بود صدای ترک برداشتن دیوارهای تحریم اقتصادی را بشنویم نه عربدهکشی مکرر مستکبران غربی را.
شما برای دلبری از فرنگیهای پررو حتی فتیله حمایت از مظلومان امیدوار به انقلاب اسلامی را هم در سراسر جهان پایین کشیدید، اما آنچه به دست آوردیم چه بود؟ بهقول خزانهدارتان تقریباً هیچ.
آقای روحانی! در این سه سال و نیم میشد بهجای مزخرف نامیدن مسکن مهر، بر وعدههایتان پایبند میماندید و یک میلیون خانوار چشمانتظار مسکن مهر را خانهدار میکردید؛ میشد بهجای تزریق پولهای کلان به جیب بعضی پزشکان کاسبکار به هشدارهای کارشناسان نظام سلامت گوش میدادید و پیشگیری را مقدم بر درمان میدانستید.
میشد بهجای اعتماد به شرکتهای بدعهد خارجی و برخورد گازانبری با دانشجویان معترض به قراردادهای آیپیسی در برابر وزارت نفت به شرکتهای داخلی اعتماد میکردید؛ میشد بهجای حذف طرحهایی همچون شبنم، کارت سوخت و ایرانکد به وعدههایتان عمل میکردید و به شفافسازی اقتصادی در کشور روی میآوردید.
جناب آقای رئیسجمهور! لازمه مقابله با فساد سیستمی، سیستم شفاف اطلاعات است نه همایشهای کلیشهای، راه مقابله با فساد سیستمی آن است که حسن روحانی، علی لاریجانی و صادق آملیلاریجانی بهجای شعار، شفافیت را از خودشان آغاز کنند. لیست اموال و داراییهایتان را به افکار عمومی اعلام کنید، بهجای ابلاغیههای نمایشی، فیش حقوقیتان را منتشر کنید، دانستن حق مردم است.