امام علی (ع): كسى كه دانشى را زنده كند هرگز نميرد.
تشخیص اینکه چه چیزی در اینترنت واقعی است و چه چیزی واقعی نیست، به تدریج سخت و دشوار میشود. ما فقط در مورد اخبار جعلی صحبت نمیکنیم، در مورد میلیونها عکس و تصویر صحبت میکنیم که شاید و شاید هم نه توسط نرم افزارهای دیجیتالی ترکیب و اصلاح شدهاند.
به این عکسها، قبل و بعد از دستکاری با فتوشاپ نگاه کنید، تا منظور ما را راحتتر متوجه شوید. این تصاویر و عکسها توسط کاربری به نام «Weibo» که با نام «کاناهووو» (Kanahoooo) نیز شناخته میشود، با استفاده از نرم افزار فتوشاپ (Photoshop) ویرایش شدهاند. البته رسانههای چینی تمایل دارند که او را «فتوشاپ هولی» (Photoshop Holy) به معنی ارباب فوتوشاپ نام ببرند. اما چرا؟ به این دلیل که مهارتهای این خانم هنرمند آنچنان بالا و حرفهای است که بیش از 430 هزار فالوئر پیدا کرده است.
چه او، مردان یا دختران را تغییر شکل دهد و چه پسران را به دختر تبدیل کند، به نظر میآید که چیزی وجود ندارد که این ادیتور و ویرایشگر عکس نتواند انجام دهد.
«کاناهووو» که به گفتهی «MSN»، شغل روزمرهی او، زیباتر کردن و درخشان کردن ظاهر مردم است، ظاهراً خدمات و سرویسهای فتوشاپی به مردم برای بهتر به نظر آمدن در شبکههای اجتماعی میدهد.
این هنرمند زن میگوید: «به چیزهای بی عیب و نقصی که در اینترنت و فضای مجازی مشاهده میکنید، اعتماد نداشته باشید. اگر میخواهید در مورد کسی، اطلاعاتی به دست بیاورید، باید او را در واقعیت ببینید.»
برخی از آثار فتوشاپی این هنرمند را در زیر مشاهده خواهید کرد. اجازه بدهید که این تصاویر برای شما هشدار دهنده باشند تا همیشه به یاد داشته باشید که فاصلهی واقعیت و خیال حتی میتواند از یک تار مو هم نازکتر باشد.
اینجاست که گفته میشود: «لولو تحویل بدهید و هلو تحویل بگیرید!»
با تابناک باتو همراه شوید تا شاهد این دستکاریهای اعجابانگیز و حیرتآور باشید.