شوشان تولبار
آخرین اخبار
شوشان تولبار
کد خبر: ۹۲۴۹۹
تاریخ انتشار: ۰۷ آبان ۱۳۹۷ - ۲۰:۱۲
بن عباسمدیر کل هماهنگی امور اقتصادی استانداری خوزستان:
بن عباس با بیان این که برخی در توزیع گوشت گرم، تخلفاتی را انجام داده اند با تاکید بر برخورد با متخلفین طرح توزیع گوشت گرم، ارائه گزارش با مستندات مربوطه را به قرارگاه فرماندهی اقتصادی استان خوزستان خواستار شد.















جلسه قرارگاه فرماندهی اقتصادی با محوریت گوشت گرم وارداتی، بررسی وضعیت احداث بازارچه های شهرداری، لاستیک کامیون داران و بلیت های پروازی در محل معاونت هماهنگی امور اقتصادی استانداری خوزستان برگزار شد.

سهمیه گوشت گرم به استان افزایش پیدا کرد

به گزارش شوشان به نقل از روابط عمومی معاونت هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منابع استانداری خوزستان، در ابتدای جلسه، امید بن عباس مدیر کل هماهنگی امور اقتصادی استانداری خوزستان از افزایش سهمیه گوشت گرم گوسفندی به استان خبر داد و گفت: با توجه به این که بحث گوشت وارداتی به استان، مباشرانی برای شهرستان ها تعیین شده، خوشبختانه سهمیه های بیشتری هم تامین شده است .

بن عباس با بیان این که برخی در توزیع گوشت گرم، تخلفاتی را انجام داده اند با تاکید بر برخورد با متخلفین طرح توزیع گوشت گرم، ارائه گزارش با مستندات مربوطه را به قرارگاه فرماندهی اقتصادی استان خوزستان خواستار شد.

وی با اشاره به اعلام فراخوان از سوی توزیع کنندگان گوشت، با بیان این که نیازی به اعلام فراخوان از سوی قصابان وجود ندارد، تصریح کرد: تذکر کتبی به اتحادیه گوشت بابت فراخوان به قصابان داده شود، گوشت به مقدار کافی در بازار استان وجود دارد، این رفتارها باعث ایجاد حساسیت می شود و برخی هم از این فضا سوءاستفاده می کنند.

جانشین فرماندهی قرارگاه اقتصادی استان افزود: مباشرین موظف هستند گوشت را با خودروهایی که از استاندارد لازم برخوردارند و با رعایت الزامات بهداشتی کامل به درِ ورودی واحد صنعتی تحویل دهند.

وی همچنین ارائه حواله اقلام اساسی مثل مرغ و تحویل برنج به دانشگاه ها را نیز از اولویت های قرارگاه فرماندهی اقتصادی عنوان کرد .

بن عباس در بخش دیگر سخنان خود با تاکید بر ارائه گزارش بازرسی بندر امام خمینی (ره) مبنی بر وضعیت قیمت لاستیک، گفت: بازرسی ازبندرامام ازسوی بازرسی سازمان صنعت معدن وتجارت استان نیز صورت گیرد.

 مدیر کل هماهنگی امور اقتصادی استانداری خوزستان، همچنین در خصوص نوع اطلاع رسانی اخبار قرارگاه فرماندهی اقتصادی خطاب به نماینده اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی خوزستان، گفت: کمیته اطلاع رسانی این قرارگاه به لحاظ محتوای خبرها با قرارگاه هماهنگ باشد  و اطلاع رسانی گسترده تر به جامعه صورت گیرد.

واردات ۵/۶۲ تن گوشت گرم گوسفندی در مهرماه ۹۷ به استان

در ادامه ناصری نماینده سازمان صنعت معدن و تجارت استان خوزستان نیز گزارشی از توزیع گوشت گرم گوسفندی ارائه داد که بر اساس آن، در مهرماه سال جاری ۷ محموله گوشت گرم وارد استان شده  و در هر محموله ۶ تا ۸ و نیم تن وارد شده جمعا ۵/۶۲ تن وارد استان خوزستان شده است که به جز شهرهای ایذه، باغملک، لالی و اندیکا، دیگر شهرستان ها سهمیه های گوشت گرم خود را به طور کامل دریافت کرده اند.

در گزارش صمت استان خوزستان آمده است؛ شهرستان های مسجدسلیمان، اندیمشک، امیدیه، آغاجاری و بیشترین سهمیه گوشت گرم را گرفته اند.

ناصری افزود: گوشت گرم وارداتی باعث کاهش قیمت ۳ تا ۴ هزار تومانی شده، اتحادیه درهفته گذشته اقدام به وارد کردن گوشت گرم کرد که به دلیل حجم زیاد توزیع در مناطق مشخص شده ستاد تنظیم بازار، در مناطقی غیر از مناطق مشخص شده نیز توزیع شد.
 

بازارچه های شهری ساماندهی می شوند

ساماندهی بازارچه ها، بخش دیگر جلسه قرارگاه فرماندهی اقتصادی استان خوزستان بود که از سوی معاون خدمات شهری شهرداری اهواز گزارش جامعی از احداث بازارچه در ۴۰ نقطه شهر اهواز ارائه شد.

علیرضا عالیپور گفت: تغییر الگوهای سکونت در شهرها، باعث شده است که از یک سو نیاز به مصرف محصولات میوه و تره بار دو چندان شود و از سوی دیگر عرضه این گونه محصولات به شهروندان تغییر کند، به گونه ای که ضرورت ارائه این محصولات به صورت آسان، با قیمتی مناسب، نگهداری اصولی، جلوگیری از اتلاف آنها در فروشگاه های کوچک و پراکنده در سطح شهر و با برنامه ریزی همه جانبه کاملاً احساس شود، در این رابطه راهکار تأسیس میدان ها و بازارچه های برنامه ریزی شده میوه و تره بار در سطح شهر مطرح شده است.

عالیپور با بیان این که میدان‌ها و بازارهای میوه و تره‌بار در یک تقسیم بندی کلی به سه گروه تقسیم می شوند؛ افزود: بر اساس مطالعات انجام شده، شهر اهواز دارای ۸ منطقه، ۳۵ ناحیه شهری و ۱۲۶ محله  است که به منظور سهولت دسترسی شهروندان به اجناس و اقلام سبدخانوار، باکیفیت مناسب و نرخ مصوب و خدمات رسانی کامل، احداث میدان های تره بار و بازارچه ها بر مبنای تقسیمات فوق در سه گروه برای این شهر در نظر گرفته شده است.

معاون خدمات شهری شهرداری اهواز در ادامه با اشاره به دستاوردهای احداث بازارچه ها در محله ها گفت: ارتقاء سطح سلامت شهروندان با نظارت و کنترل بهداشتی؛ عرضه محصولات تازه، باکیفیت و قیمت مصوب؛ دسترسی آسان شهروندان؛ کاهش هزینه ها، زمان، ترافیک و آلودگی هوا؛ اشتغال زایی به صورت مستقیم و غیرمستقیم؛ دسترس
سی برابر، عادلانه و تقویت هویت محله ها و تأثیر در بهبود اقتصاد خانواده از جمله دستاورد احداث بازارچه ها است.
بازار آرام شده اما قیمت ها نامتعارف است

در ادامه این جلسه قائم مقام معاونت هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منابع استانداری خوزستان در امور اقتصادی برنامه ارائه شده از سوی شهرداری را کامل اما فاقد جذابیت سرمایه گذاری عنوان کرد.

یداله مهر علیزاده در بخش دیگر سخنان خود با اشاره به اهمیت قرارگاه فرماندهی اقتصادی استان خوزستان گفت: برخی افراد دارای حکم، قرارگاه اقتصادی را جدی نگرفته اند و در جلسات حضور پیدا نمی کنند که اگر این روند ادامه پیدا کند، احکام افراد عضو قرارگاه لغو و افراد دیگری جایگزین می شوند.

مهر علیزاده به موضوع بازار و قیمت های نامتعارف آن در برخی خدمات پرداخت و با بیان این که بازار آرام شده اما برخی قیمت ها نامتعارف است به مساله گرانی بیش از حد بلیت های هواپیما اشاره کرد و گفت: تخلف ایرلاین ها درافزایش بها بلیت ها محرز است و بازرسی سازمان هواپیمایی نیز متخلف است.

وی با تاکید بر لزوم اعلام شکایت و دعوا، با بیان این که چارتر کردن و شناورسازی نامتعارف ممنوع است، تصریح کرد: بازرسی سازمان صنعت، معدن و تجارت استان به مساله ورود کند، مردم متضررشده و ناراضی هستند، بازرسی ها باید بیش از پیش انجام شود.

مهرعلیزاده اظهار کرد:تعداد ۲۲۲ پرواز در شهریورماه انجام شده که بر اساس گزارش های دریافتی فرودگاه اهواز رتبه سوم کشور، و آبادان رتبه هشتم را داراست.

قرارگاه فرماندهی اقتصادی استان خوزستان به استناد مصوبات جلسه شورای تامین استان خوزستان و برای پیگیری امور تنظیم بازار استان و رصد نیازهای مردم استان، تشکیل و مسئولیت آن به عهده حوزه معاونت هماهنگی اموراقتصادی و توسعه منابع استانداری خوزستان نهاده شد. این قرارگاه با اهدافی جهت هماهنگی دستگاه‌های اجرایی استان در حوزه‌های اقتصادی، سیاسی، امنیتی، فرهنگی و علمی تشکیل شده است.

ایجاد امید و آرامش روحی در جامعه برای حصول اطمینان از دسترسی به موقع مردم به کالاهای اساسی ۲۵ گانه (با دوام) مورد نیاز آنان،  شناسایی، رصد و تامین نیازهای اساسی بازار و مردم و بهره گیری از امکانات درون و برون استانی برای مقابله با تحریم، تامین، تخصیص و توزیع کالاهای مورد نیاز استان خوزستان، مقابله با اختلال در بازار کالا توسط افراد، بنگاه‌ها و اخلال‌گران اقتصادی از دیگر اهداف تشکیل قرارگاه فرماندهی اقتصادی استان خوزستان است.
نام:
ایمیل:
* نظر:
شوشان تولبار