امام علی (ع): كسى كه دانشى را زنده كند هرگز نميرد.
شوشان/ محمد فرامرزی: مصاحبه مطبوعاتی حجت الاسلام پورمحمدی رییس سابق سازمان بازرسی کشور در سفر به اهواز ، هنوز در یاد و خاطره اهالی رسانه باقی مانده است. در این سفر حجت الاسلام پورمحمدی با اشاره به اختلاس میلیاردی خطاب به رسانه های خوزستان گفت که اگر رسانه ها بر دستگاه ها و نهادها نظارت داشتند و به وظیفه اصلی خود می پرداختند چنین اختلاسی شکل نمی گرفت. وی عدم نظارت رسانه ها را یکی از عوامل شکل گیری اختلاس میلیاردی عنوان کرد.
در بیان نقش نظارتی رسانه ها سخنان زیادی گفته شده و مدیران و مسئولین ارشد قوه قضائیه و دادگستری ، خواستار نقد سازنده مطبوعات در جهت ارتقای سلامت اداری بوده اند. چندی پیش نیز استاندار خوزستان در مصاحبه ای با بیان اینکه "شورای شهر اهواز تاکنون خوب عمل نکرده " و حواشی آن از متن بیشتر بوده خواستار احیای نقش نظارتی مطبوعات شد. وی در این مصاحبه گفت : رسانهها با انتقاد سازنده بهترین راهنما برای شوراها هستند و اگر نقادیهای اصلاحی مطرح شود وضعیت تغییراتی خواهد کرد.
شورای چهارم اهواز اولین گام خود را کژدار و مریز برداشت و در اولین جلسه رسمی حریم ها شکست و برخی از اعضاء رو دروی یکدیگر، از توهین و رد و بدل کردن جملات غیر منتظره دریغ نکردند. پس از اولین نشست ، حرف و حدیث های زیادی در نشریات درخصوص عدم موفقیت این شورا مطرح شد چرا که اهالی مطبوعات شاهد رد و بدل شدن سخنان و رفتارهایی بودند که تداعی گر خاطرات بد شورای سوم بود.
در همان زمان برخی مسئولین از جمله سید کریم حسینی معاون سیاسی- اجتماعی استانداری خوزستان به صراحت اعلام کرد که برخی اعضای شورا آشنایی و تسلط چندانی بر قوانین ندارند و ضروری ست که دوره آموزشی برای آنان برگزار شد.
از طرف دیگر برخی از دلسوزان و فعالان استان نیز در مطالب متعدد نسبت به رویکرد شورا و احتمال انحراف در آن هشدار دادند. از جمله سید موسی بلادیان رییس ستاد اقامه نماز خوزستان در مطلبی تحت عنوان " قوم گرایی و ارتباط با پیمانکاران پیروی از راه معاویه است " نوشت : " قوم گرایی، رشوه، ارتباط و پیوند با برخی از پیمانکاران را پیروی از معاویه بدانید. نگرانی های مردم در دوره پیش این بود که اعضاء به دنبال زد و بند هستند و معمولا افراد وابسته خود را به شهرداری تحمیل می نمایند و یا با پیمانکارانی رابطه برقرار کرده و منافع مردم را برای چند روز زندگی خود فدا می نمایند."
پس از این حرف و حدیث ها و هشدارهای دلسوزانه رسانه ها ، شورای شهر اهواز به جای اصلاح گام اول ، گام دوم را نیز اشتباه برداشت و از ورود رسانه های منتقد به سومین جلسه جلوگیری کرد و تنها از سه خبرگزاری استان برای پوشش جلسه دعوت شد .
این اقدام شورا دقیقا خلاف نظر عالی ترین مقام عالی استان است که رسانهها با انتقاد سازنده بهترین راهنما برای شوراها هستند و جا دارد در این خصوص تمهیداتی اندیشیده شود که نمایندگان همه رسانه های استان که هر کدام سیاست ها و ظرافت های مستقل خبری خود را دنبال می کنند در جلسات حضور داشته باشند.
اعضای شورا نیز نباید هراسی در مقابل انتقادات سازنده رسانه
ها داشته باشند و بدانند اگر برای رضای خدا و در جهت منافع مردم گام بردارند رسانه
ها نیز پیشتیبان آنان خواهند بود. ضمن آنکه رسانه ها بوقچی تبلیغی شورا نیستند و اعضای
شورا باید به رسانه هایی ارج بگذارند که از در انتقاد سازنده وارد می شوند نه تمجید و تملق.