امام علی (ع): كسى كه دانشى را زنده كند هرگز نميرد.
نخستین گردهمایی سراسری مدیریت جهادی» توسط دبیرخانه دائمی مدیریت جهادی و با همکاری مرکز مطالعات و برنامه ریزی شهر تهران و در حضور مقامات عالی رتبه کشوری و لشکری در باغ موزه دفاع مقدس برگزار شد.
به گزارش شوشان، ترویج گفتمان و فرهنگ مدیریت جهادی، معرفی طرح و پروژههای منطبق با رویکرد مدیریت جهادی به عموم مردم، تبیین شاخصها و ویژگیهای افراد، مدیران و سازمانهای جهادی، مستندسازی و تجربه نگاری از آثار برگزیده، تقدیر و بزرگداشت فعالیتها و تیمهای تلاشگر در عرصه فرهنگ و مدیریت جهادی از مهمترین اهداف نخستین گردهمایی سراسری مدیریت جهادی است.
منطبق بودن با دغدغه، انتظار و خواسته مردم؛ بهرهمندی از بنیانهای توسعه اجتماعی (نهاد سازی، سرمایه اجتماعی، مشارکت همگانی، جریان سازی و گفتمان سازی)؛ اصول بهرهوری، اقتصادی بودن و صرفهجویی در زمان و هزینه (برای شهروندان و مجریان)؛ بهرهمندی از دانش و تخصص سرمایه انسانی ایرانی و کار تیمی منسجم و کادر سازی؛ بهرهمندی از هویت ایرانی – انقلابی – اسلامی؛ استفاده از تکنولوژی و دانش روز؛ بهرهمندی از پشتوانههای معنوی و انگیزههای الهی نیز از مهمترین محورها و شاخصهای این گردهمایی است.
لازم به ذکر است، این گردهمایی با معرفی و تقدیر از پروژهها و طرحهای برگزیده با رویکرد مدیریت جهادی و همچنین معرفی شهروندان و گروههای برتر جهادی بهمنظور ارائه الگوها و ایدههای موفق برای آحاد شهروندان و فرهنگسازی مؤثر در این زمینه با حضور فعال دانشگاهیان، مراکز علمی و تحقیقاتی و نیز مسؤولین کشوری و لشگری از دولت، مجلس شورای اسلامی، مجمع تشخیص مصلحت نظام، نیروهای مسلح، شورای اسلامی شهر و شهرداری برگزار خواهد شد.
امیر دورفر در نخستین گردهمایی سراسری مدیریت جهادی به عنوان شهروند نمونه جهادی کشور برگزیده شد و مدال و حکم خود را از دکتر محمدباقر قالیباف ، شهردار تهران بزرگ دریافت نمود .
وی در تماسی گلایه آمیز اظهار داشت که در این مراسم ، علیرغم کسالت شدید ازسوی هیچ شخص و مسوول خوزستانی حمایت و همراهی نشد .درحالی که تنها شهروند نمونه کشوری جنوب ایران بود . لازم به ذکر است که جناب آقای دورفرد که خود را خادم مردم می داند. هم اکنون نماینده اصناف – مساجد و ساکنین مناطق گلستان و فرهنگ شهر اهواز می باشد و دارای کسالت شدیدی است که امیدواریم هرچه سریع تر به بهبودی کامل برسند و به خدمات ارزنده و انسان دوستانه خود ادامه دهند .
سیاری از ما نام امیر دورفرد را شنیده ایم شهروندی که وی را پدر حقوق شهروندی و محیط زیست خوزستان می دانند . کسی که جوانی اش را در جاده های لالی و اندیکا هزینه کرد تا راه توسعه را برای مردمان ان دیار بازکند .
درنشریات می خواندیم که ایشان در اقدامی بی سابقه اقدام به کاشت 5150 نهال درخت کرده است و با پاهای لرزان اما استوارش بانی فرهنگی نوین شده است برای آنان که دست به تخریب درخت ها می زنند .