نخستین بار یک کشاورز اهل اوکلاهاما این ذرت را شناسایی کرده و به کشت آن پرداخت. به این محصول در ابتدا ذرت شیشهای میگفتند، ولی پس از مدتی کشاورزان دریافتند که این ذرّت به رغم ظاهر خوش رنگ و فریبنده، بسیار دیر هضم و سفت است.
ذرّت یکی از مهمترین محصولات کشاورزی جهان پس از گندم و برنج به شمار میرود. بیشتر ذرتهایی که ما دیدهایم، زرد و طلایی رنگ هستند، ولی باید گفت، یک نوع ذرّت منحصر به فرد و عجیب به نام ذرت رنگین کمان وجود دارد که دانههای آن به رنگهای مختلف و متنوعی است. این ذرتها کاملا طبیعی هستند و نتیجه اصلاح ژنتیکی نیستد. بنا بر این گزارش، نخستین بار یک کشاورز اهل اوکلاهاما این ذرت را شناسایی کرده و به کشت آن پرداخت. به این محصول در ابتدا ذرت شیشهای میگفتند، ولی پس از مدتی کشاورزان دریافتند که این ذرّت به رغم ظاهر خوش رنگ و فریبنده، بسیار دیر هضم و سفت است. از این روی به آن لقب ذرت سنگ چخماقی دادند که تصاویری از آن را با هم میبینیم.