شوشان تولبار
آخرین اخبار
شوشان تولبار
کد خبر: ۹۹۵۵۷
تاریخ انتشار: ۲۰ آذر ۱۳۹۸ - ۱۳:۴۱
اسدبیگی مدیرعامل مجتمع کشت و صنعت نیشکر:
اسدبیگی در درباره شایعه واگذاری مجتمع کشت و صنعت هفت تپه تا پایان سال جاری نیز گفت: این خبر کذب محض است و ما هیچ تصمیمی برای خرید و فروش مجتمع هفت تپه نداریم. چندین سال است که شبانه‌روزی برای رونق هفت تپه تلاش کرده‌ایم و کسانی که این شایعات را می‌سازند جز برهم زدن مجموعه و به مخاطره انداختن اشتغال و معیشت کارگران هدف دیگری را دنبال نمی‌کنند.














 به گزارش شوشان:  امید اسدبیگی مدیرعامل نیشکر هفت تپه در خصوص پروژه‌های در دست احداث  گفت: حدود ۲۵ واحد تولیدی صنعتی در دست ساخت داریم که تعدادی از این واحدها طی یک تا سه ماه آینده فعالیت تولیدی خود را آغاز خواهند کرد و زمینه اشتغال تعداد زیادی از کارگران با فعالیت این واحدها فراهم خواهد شد.

اسدبیگی  گفت: واحد تولیدی ام دی اف با ظرفیت اشتغال ۳۰۰ نفر حداکثر تا سه ماه آینده به بهره‌برداری می‌رسد، واحدهای تولیدی رب گوجه فرنگی و الکل تا یک ماه آینده به بهره‌برداری می‌رسند. واحدهای تولید زغال، شیر خشک، گلخانه تمام مکانیزه و چند طرح در دست ساخت دیگر نیز ازجمله ایجاد یک منطقه ویژه اقتصادی که همه اینها در عین حال که موقعیت و امتیاز خوب برای منطقه و استان را فراهم می‌کنند، زمینه اشتغال‌زایی خوبی هستند.

مدیرعامل مجتمع نیشکر هفت تپه با اشاره به اینکه اعتراضات کارگری جز آسیب رساندن به مجموعه و به خطر انداختن اشتغال کارگران نتیجه‌ای دیگر نداشته است، درباره راهکارهای شرکت برای خاتمه اعتراضات کارگری در هفت تپه گفت: یکی از راهکارها برای خاتمه اعتراض‌ها، فعال کردن واحد‌های در دست احداث برای اشتغال کارگرانی‌ست که در مجموعه کار کمتری به نسبت بقیه کارگران انجام می‌دهند. مشغول کردن این افراد فکر اعتراض را از سر آنها بیرون می‌کند.

 وی افزود: راهکار دیگر فرهنگسازی و اطلاع‌رسانی اتفاقات ناشی از تبعات اعتراض است. کارگر باید بداند که اعتصاب جز برهم ریختن چرخه اقتصادی چیزی دیگری به همراه ندارد. راهکار بعدی حمایت قوه قضائیه و سایر مسئولان از مجموعه هفت تپه است تا بهانه‌جویی‌ها به حداقل کاهش یابد. در عین حال امکان سوءاستفاده افراد سودجو نیز از بین می‌رود.

مهندس اسدبیگی با بیان اینکه باید مسئولان و حتی کارگران اقدامات انجام شده در هفت تپه را ببینند، افزود: در شرایط اقتصادی که همه واحدهای تولیدی و صنعتی در کشور دچار مشکل هستند در هفت تپه علارغم داشتن این همه مشکلات، کارآفرینی و اشتغال ایجاد شده است.

او گفت: در حال حاضر در ۲ هزار و ۱۳۰ هکتار از زمین‌های هفت تپه، نیشکر کشت شده و این نسبت به سال‌های گذشته بی‌سابقه است. همچنین هزار و ۲۰۰ هکتار از زمین‌ها به کشت چغندر قند اختصاص یافته و در حال حاضر ۵۰۰ هکتار آن کشت شده است. ۷۰۰ هکتار از زمین‌های هفت تپه نیز زیر کشت کلزا رفته است و این نشان از پیشرفت و ترقی مجموعه کشت و صنعت هفت تپه است.

وی ادامه داد: هزار هکتار از زمین‌های تاکستان هفت تپه زیر آبیاری قطره‌ای تحت فشار قرار گرفته است. همچنین ۲۵۰ هکتار تاکستان به کشت درختان انگور و درختان پرشیان لاین و شاه توت که همه آنها وارداتی هستند و از کشورهای خارجی نظیر ایتالیا خریداری شده‌اند، اختصاص یافته است. در عین حال یک میلیون اصل نهال درخت اکالیپتوس نیز در سیصد هکتاری زمین برای تولید چوب کاشته شده‌ است.

اسدبیگی در ادامه درباره شایعه واگذاری مجتمع کشت و صنعت هفت تپه تا پایان سال جاری نیز گفت: این خبر کذب محض است و ما هیچ تصمیمی برای خرید و فروش مجتمع هفت تپه نداریم. چندین سال است که شبانه‌روزی برای رونق هفت تپه تلاش کرده‌ایم و کسانی که این شایعات را می‌سازند جز برهم زدن مجموعه و به مخاطره انداختن اشتغال و معیشت کارگران هدف دیگری را دنبال نمی‌کنند.

مدیرعامل مجتمع کشت و صنعت هفت تپه در ادامه با بیان اینکه کارگران باید حافظ محیط کار خود باشند و خود را از نیرنگ افرادی که نمی‌خواهند در این مجموعه رونق تولید وجود داشته باشد دور نگه دارند، گفت: با بازگرداندن آرامش به مجموعه هفت تپه می‌توان اشتغال و امنیت شغلی کارگران را تامین کرد. در عین حال با انجام سایر پروژه‌هایی که در دست داریم و بخشی از آن در حال اجراست، به زودی زمینه اشتغال چند صد نفر از جوانان بیکار که پشت درهای شرکت؛ جویای کار هستنند، فراهم می‌شود.
نام:
ایمیل:
* نظر:
شوشان تولبار