امام علی (ع): كسى كه دانشى را زنده كند هرگز نميرد.
اختصاصی شوشان/ محمد نیکنام : ارديبهشت ماه ۱۳۹۰ منصور کتانباف در هیاهوی انحلال شورا ، شهردار اهواز شد. هر چند کتانباف را به عنوان یک شهردار انتصابی می شناسند اما پیش از انحلال ، با وجود تمام اختلاف نظرها وی شهردار منتخب شورا بود. از همان اول کار ، برخی ها می گفتند کتانباف از بدنه شهرداری اهواز نیست و اطلاع خاصی از اوضاع شهر و سیستم شهرداری ندارد. بنابراین موفقیت چندانی به دست نمی آورد و در میانه راه استعفا می دهد. عده ای دیگر نیز می گفتند در نبود شورای مداخله جو ، کتانباف فرصت و توان بیشتری برای پروژه های شهری دارد و یکی از موفق ترین مدیران شهری اهواز خواهد شد.
مروری بر کارنامه شهردار سابق اهواز - از اردیبهشت ماه سال 90 تا شهریورماه سال 92 – نشان می دهد که کتانباف نه ضعیف بود که از میدان به در شود نه قوی بود که عملکرد فوق العاده ای داشته باشد. فقط می توان گفت که وی عملکرد قابل قبولی در این دو سال و اندی داشت و اگر مجالی می یافت و منتخب شورای چهارم می شد با توجه به شناختی که از شهر و شهرداری کسب کرده بود بعید نبود که به یک مدیر تمام عیار تبدیل شود.
بسیاری از افراد اعتقاد داشتند که منصور کتانباف باید در سمت خود ابقا می شد. در هر صورت شورائیان سید خلف را برگزیدند و منصور کتانباف راهی دیار " ری " شد و حکم شهرداری شهر ری را از قالیباف دریافت کرد و در همان گام اول بازدید میدانی خود را از شهر آغاز کرد.
در جلسه معارفه ، قالیباف برای شهردار سابق اهواز سنگ تمام گذاشت و گفت : مهندس کتانباف وظیفه سنگینی بر عهده دارند هر چند که ایشان نیز در اهواز کارنامه قابل دفاع و قابل قبولی دارد و با توجه به این که امروز در کنار حرم حضرت عبداعظیم حسنی (ع) خدمت می کنند مسئولیت سنگین تری نیز دارند و حتما نیز مردم با مدیران لایق فقط همکاری و محبت دارند و جنوب شهر نیز همواره اولویت ما بوده و هست. وی گفت : اهواز فعلی با اهواز قبل از کتانباف قابل قیاس نیست.
به هر حال کتانباف به تهران رفت و شهردار منطقه 20 شد و این
ظرفیتی جدید برای استان است که یک خوزستانی سمتی در پایتخت گرفته است. سید خلف
موسوی نیز تا چند روز دیگر معارفه می شود و بر صندلی کتانباف در شهراری اهواز
خواهد نشست .
هدف اگر پیشرفت شهر و ارتقا زندگی شهروندی باشد ، 21 عضو شورا صادقانه
و با دوری از هر نوع حاشیه باید یار شاطری برای سید خلف باشند نه مثل شوراهای گذشته بار
خاطر .
کتانباف با خوشنامی راهی دیار ری شد. امید است شهردار جدید و شورای شهر نیز پس از چهار سال با خوشنامی و نیک نامی ، مسئولیت را تحویل دهند...
مراسم تودیع و معارفه شهردار جدید ری
با توجه به انتخاب شورای شهر جدید شما این حق را به شورا بدهید تا شهردار جدید انتخاب کندوبعدا در صورت بوجود آمدن مشکل نقد کنید.شورا باید پاسخگو مردمی باشند که به آنها رای داده اند وباید گزینه ای را انتخاب می کردنند که اولا به آنها تحمیل نشده است ثانیا مدیر ومدبر باشد ثالثا فاقد جناح بندی های سیاسی و قومی باشد رابعا بومی ومردمی باشدو به همه قومیت ها احترام بگزارد..نهایتا اگر این گزینه متعلق به اکثریت قومیت یک شهر باشند و قومیت ها باهم بر سر آن توافق کنند هیچ اشکالی ندارد.یا حق
,,,,,
هر خواننده تیتر مقاله شما ، بی درنگ به یاد سریال حضرت عبدالعظیم حسنی خواهد افتاد ولی این چه تشبیهی است ؟ آن حضرت عالی مقام با آن همه تواضع و کمالات وعلم کجا و این انسان کجا.
و یا به قول شاعر ( محمد حسین سلطانی)
دانه فلفل سیاه خال مه رویان سیاه هردو جان سوزند اما اين كجا و آن كجا .
شما واقف هستید کتانباف شهردار منتخب اهواز نبود بلکه به این شهر مظلوم تحمیل شد مگر در شهر اهواز مدیر لایق و با تجربه آن هم در سطح کلان و تحصیل کرده کم بودند که ایشان را انتصاب کردند؟
ایشان تقریبا دو سال و 4 ماه وقت داشت تا الفبای شهرداری را تقریبا یاد بگیرند. پس نیازی به تعریف و تمجید نیست .واقعن شهر اهواز کلاس درس یا آزمایشگاه است ؟
لازم بذکر است دبیر و جانشین رییس ستاد دکتر قالیباف در استان خوزستان آقای محمد صفری سرپرست فعلی شهرداری اهواز بودند .پس چرا ایشان ( آقای کتانباف)شهردار منطقه 20 شدند؟
خدا عالم است.
قدرگوهرگوهری
مونتسکیومی گویدمردم سزوارحال وروزخودشان هستند.ماایرانی هامی گویم.خلایق هرچه لایق
قالیباف می داندکتانباف کیست.
......