شوشان تولبار
آخرین اخبار
شوشان تولبار
کد خبر: ۱۱۶۳۷
تاریخ انتشار: ۱۰ آبان ۱۳۹۲ - ۱۵:۰۲
بارندگی دیشب و امروز موجب لغزندگی در برخی از محورهای مواصلاتی استان خوزستان شده است.
فرمانده پلیس راه خوزستان با بیان اینکه بارندگی دیشب موجب لغزندگی در محور ماهشهر - اهواز شده است ، به رانندگان خودروهای سبک و سنگین توصیه کرد به علت بارندگی ، توجه کافی به جلو داشته باشند و ضمن رعایت فاصله طولی ، با سرعت مطمئنه حرکت کنند.
سرهنگ قدرتی افزود: با توجه به وجود جاده های کوهستانی و سخت گذر در برخی مسیرهای مواصلاتی خوزستان از رانندگانی که قصد عبور از محورهای استان را دارند درخواست می شود با احتیاط کامل و توجه به مقررات راهنمایی و رانندگی حرکت کنند.
وی گفت : با وجود لغزندگی سطح جاده ها ، تردد در همه محورهای ارتباطی استان جریان دارد.
مدیر مرکز پیش‌بینی هواشناسی خوزستان با اشاره به اینکه با ورود توده هوایی از جنوب غربی کشور به استان ، از دیروز در استان خوزستان بارندگی آغاز شده است پیش بینی می شود این بارش‌ها از عصر امروز در استان افزایش یابد و تا اواخر وقت یکشنبه آینده در استان ادامه داشته باشد.
آقای جنتی گفت: با توجه به احتمال بارش باران ، احتمال آبگرفتگی و سیلاب در برخی از شهرهای استان از جمله ایذه ، بهبهان ، امیدیه و رامهرمز وجود دارد .

نام:
ایمیل:
* نظر:
شوشان تولبار