شوشان تولبار
آخرین اخبار
شوشان تولبار
کد خبر: ۳۵۶۲۶
تعداد نظرات: ۱۱ نظر
تاریخ انتشار: ۲۹ ارديبهشت ۱۳۹۵ - ۲۱:۰۹
جانشینان احتمالی مقتدایی به روایت خبرگزاری ایلنا
بهره‌مندی از چاه‌های نفت و منابع زیرزمینی و تنوع قومیتی فارس و لر و عرب و بختیاری، خوزستان را به منطقه‌ای استراتژیک در سیاست....
خبرگزاری ایلنا در مطلبی نوشت: بهره‌مندی از چاه‌های نفت و منابع زیرزمینی و تنوع قومیتی فارس و لر و عرب و بختیاری، خوزستان را به منطقه‌ای استراتژیک در سیاست ایران تبدیل کرده است؛ همین مسئله کافی است تا مدیریت اجرایی استان برای فعالان سیاسی و اقتصادی منطقه اهمیت پیدا کند.

به گزارش خبرنگار سیاسی ایلنا، آنقدر برکناری مقتدایی از استانداری خوزستان سریع اتفاق افتاد که هنوز بسیاری از همکاران او از عزل وی با خبر نبودند و منتظر احکام جدیدی بودند که در ادامه احکام قبلی استاندار صادر شده بود.

هر چند شایعه برکناری استانداران استان‌های بزرگ همیشه شنیده می‌شد اما سرانجام شایعه عزل مقتدایی رنگ واقعیت به خود گرفت و حالا همه به دنبال جانشین استاندار خوزستان می‌گردند. خوزستان بزرگ‌ترین استانی بود که روحانی در آن رای اول را به دست نیاورد و به جز در اهواز، اصلاح طلبان و حامیان دولت توفیق چندانی در کسب رای مردم به دست نیاوردند. حال باید دید استاندار بعدی در این یک سال چه خواهد کرد تا اعتماد مردم و دولت را در این استان مستحکمتر کند؟

گزینه اول: محمد کیانوش راد

نماینده مردم اهواز در مجلس ششم از سوی اصلاح‌طلبان خوزستان به عنوان گزینه اول استانداری خوزستان معرفی شده است. وی عضو شورای مرکزی حزب اتحاد ملت است و شخصیت محبوبی بین اصلاح‌طلبان خوزستانی دارد.

گزینه دوم: عباس حیصمی

از اصلاح طلبان عرب خوزستان و رئیس سابق آموزش و پرورش استان خوزستان یکی دیگر از گزینه‌های اصلاح‌طلبان برای تصدی مسئولیت استانداری خوزستان است.

عباس حیصمی در انتخابات مجلس دهم نامزد شد، اما صلاحیت او از سوی شورای نگهبان برای حضور در انتخابات احراز نشد.

گزینه سوم: مهدی بخشنده

معاون فعلی برنامه ریزی و اقتصادی وزیر کشاورزی یکی از گزینه‌های جدی برای تصدی مسئولیت استانداری خوزستان بود؛ هر چند که او در گفت‌و‌گویی با یک رسانه محلی این مسئله را تکذیب کرده است، اما همچنان از او به عنوان یکی از گزینه‌های محتمل نام برده می‌شود.

گزینه چهارم: محمدرضا شمسایی

محمدرضا شمسایی رئیس اسبق سازمان آب و برق خوزستان، شهردار اسبق اهواز نیز یکی از گزینه‌هایی است که برخی فعالان سیاسی خوزستان و نمایندگان مردم در مجلس به وزارت کشور پیشنهاد کرده‌اند.

گزینه پنجم: جاسم جادری

در زمان انتخاب استاندار خوزستان در محافل سیاسی نام جاسم جادری نیز شنیده می‌شد با این حال دولتمردان تدبیر و امید وی را به هرمزگان فرستادند اما حالا بار دیگر و با توجه به تجربه استانداری هرمزگان، بار دیگر نام او در مرکز توجه فعالان سیاسی قرار گرفته است.

گزینه ششم: محمد فروزنده

محمد فرزونده یکی از مدیران نزدیک به حسن روحانی به شمار می‌رود که برای قرار گرفتن در بسیاری از مسئولیت‌ها در میان گزینه‌های اولیه قرار دادشته است و حالا نام او در میان گزینه‌های استانداری خوزستان دیده می‌شود. محمد فروزنده پیش از این در سمت‌های جانشین فرمانده کل قوا، دبیر شورای امنیت ملی، استاندار خوزستان، وزیر دفاع دولت سازندگی و با حکم رهبری از سال ۷۸ تا کنون رئیس بنیاد مستضعفان بوده است.

گزینه هفتم: سیداحمد آوایی

نام نماینده ادوار مجلس شورای اسلامی نیز برای قرار گرفتن در استانداری خوزستان شنیده می‌شود. دولت روحانی در انتخاب مدیران و استانداران نگاه ویژه‌ای به نمایندگان ادوار داشته است.

وی سابقه فعالیت در گروه منصورون، از گروه‌های مبارز پیش از انقلاب را دارد وبعد از پیروزی انقلاب در نهادهای نظامی نیز خدمت کرده است.

گفته می‌شود فعالان سیاسی نزدیک به حزب کارگزاران سازندگی در استان خوزستان از سیداحمد آوایی حمایت می‌کنند.

گزینه هشتم: امین بیانک

شهردار سال‌های دور اهواز و نماینده مجلس پنجم اهواز بود و آشنایی وی با حسن روحانی از‌‌ همان زمان آغاز شد. وی نیز یکی دیگر از نامزدهای اولیه استانداری خوزستان است و بعضی سایت‌های محلی او را گزینه اصلی ریاست مجلس می‌دانند چنانچه در سال ۹۲ نیز تا روزهای آخر از انتصاب قطعی بیانک برای تصدی استانداری خوزستان خبر می‌دادند.

گزینه نهم: سیدمحمود حسینی

محمود حسینی پژوه استاندار اسبق استان‌های سیستان و بلوچستان و اصفهان و عضو شورای مرکزی حزب اتحاد ملت از کاندیداهای جدی وزارت کشور برای استانداری خوزستان است.

سیدمحمود حسینی هم اکنون معاون منابع انسانی شرکت ملی گاز ایران است.

گزینه دهم: ولی الله شجاع پوریان

یکی دیگر از اعضای حزب اتحاد ملت که البته در حال حاضر در شورای شهر تهران عضویت دارد. وی در انتخابات این دوره در لیست ائتلاف اصلاح‌طلبان از حوزه انتخابیه اهواز قرار داشت که البته مهر رد صلاحیت مانع ورودش به مجلس شد.

گزینه یازدهم: برات قبادیان

یکی از وزنه‌های اصلاح‌طلبی در خوزستان که هوادران زیادی میان اصلاح‌طلبان دارد. با اینکه قبادیان امکان حضور در مجلس را از دست داد اما همسر او فاطمه سلحشور یکی از نامزدهای لیست امید تهران بود که حالا در مجلس حضور دارد.

گزینه دوازدهم: فرامند هاشمی‌زاده

فرامند هاشمی‌زاده نماینده و شهردار اسبق مردم اهواز و معاون سابق عمرانی استاندرای خوزستان نیز از دیگر گرینه‌هایی است که مطرح شده است.

گزینه سیزدهم: محمدرضا موالی‌زاده

موالی‌زاده دارای تحصیلات دکترای پزشکی است و سه دوره نمایندگی مجلس در دوره‌های سوم تا پنجم را در سوابق خود دارد و سال‌ها با روحانی همکار بوده است.

گزینه چهاردهم: احمد میدری

دکتر احمد می‌دری اولین خوزستانی بود که به دولت روحانی راه یافت و علی ربیعی وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی وی را به عنوان معاون رفاهی این وزارتخانه منصوب کرد. دکتر می‌دری نماینده آبادان در مجلس ششم بود. می‌دری دارای مدرک دکترای تخصصی اقتصاد است و سال‌ها در دانشگاه علامه طباطبایی و شهید چمران اهواز مشغول به تدریس بوده است.

گزینه پانزدهم: غلامرضا شریعتی

 غلامرضا شریعتی از فعالین اصلاح طلب خوزستان که معاونت سیاسی اجتماعی استانداری خوزستان و سرپرست استانداری خوزستان را در دولت اصلاحات بر عهده داشته است نیز یکی از گزینه‌های اولیه برای قرار گرفتن در سکان مدیریت استان است.

گزینه شانزدهم: علی‌اصغر زبردست

یکی از استانداران دولت خاتمی که در انتخابات ۹۴ در ستاد ائتلاف اصلاح‌طلبان حضور داشت از جمله گزینه‌های غیر بومی برای استانداری خوزستان است.

اهمیت خوزستان

تاریخ سیاسی ایران با خوزستان گره خورده است. از مبارزات ملی شدن نفت گرفته تا سال‌ها تحمل جنگ تحمیلی این استان را همواره در راس توجه مردم ایران قرار داده است. در سال‌های اخیر نیز هجوم ریزگرد‌ها به خوزستان، بار دیگر این استان را در راس توجه رسانه‌ها قرار داده است.

 بهره‌مندی از چاه‌های متعدد نفت و منابع دیگر زیر زمینی و تنوع قومیتی فارس و لر و عرب و بختیاری در شهرهای مختلف استان، خوزستان را به منطقه‌ای استراتژیک و حساس در سیاست ایران تبدیل کرده است.

comment
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
انتشار یافته: ۱۱
comment
comment
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۲۲:۱۴ - ۱۳۹۵/۰۲/۲۹
comment
0
0
comment اسمهای تکراری،شخصیتهای تکراری ،حرفهای تکراری ،اقا جان ما کسی میخواهیم این استان رو از بدبختی ،فقر ،بیکاری ،بی فرهنگی نجات بده یا حداقل به دیگر استانها نزدیک کنه ،این اقایون که اسم میارید چکار میتونن بکنن؟
comment
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۰۰:۴۲ - ۱۳۹۵/۰۲/۳۰
comment
0
1
comment با سلام.
هر کس استاندار بشه هیچ فرقی به حال معیشت مردم نمیکند.
ما در خوزستان این همه استاندار داشتیم کی بود که وضع خوزستان بهتر شد.
انسانها واقعا [...]و بی [...]هستند و چون رعایت اخلاق را انجام نمی دهند مملکت پیشرفت نمیکند.
اکثر قوانینی که وضع میشوند فقط به نفع عده ای خاص است و از روی خودخواهی است.
امیر حیات مقدم یک فرد اصلاح طلب بود و خواهان تغییر در قانون اساسی بود.
او اعلام کرده بود که یا قانون باید برای همه باشد و یا اینکه وضع نشود.
امیر حیات مقدم نتوانست کاری انجام دهد زیرا نه مردم مومن هستند و نه نمایندگان و نه اینکه دولت در مرکز خواهان تغییر بود.
حالا هم مشاهده میشود هر کسی خواهان استاندار شدن است.
سوال بنده این است این افراد چه برنامه ای دارند ؟
برنامه اصلی این اقایان گرفتن قدرت برای خودشان است و لاغیر.
مطمین باشید هیچ تغییری رخ نخواهد داد.
comment
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۰۷:۱۶ - ۱۳۹۵/۰۲/۳۰
comment
0
0
comment مقتدایی شجاع ومردمی بود شمسایی نیز مانند مقتدایی شجاع و دلسوز مردم است.
comment
محمد
|
Iran, Islamic Republic of
|
۰۹:۱۰ - ۱۳۹۵/۰۲/۳۰
comment
0
0
comment لطفا پیش از اینکه مطالبتون رو منتشر کنید اندکی اطلاعات مطلب رو به روز کنید و مطالب قدیمی را کپی پیست نکنید! اطلاعاتی که برای آقایان شمسایی و فروزنده و بیانک ارائه شده پر از ایراد و اشتباه است.
comment
والی
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۲:۱۸ - ۱۳۹۵/۰۲/۳۰
comment
0
0
comment شما یا دانش سیاسی ندارید یا چشمتون رو بستید. آقای خبیر مورد نظر سیاسیون و مراجع هست و توافق روی ایشونه.
comment
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۸:۴۴ - ۱۳۹۵/۰۲/۳۰
comment
1
0
comment با سلام ،دکتر شجاعپوریان شایسته ترین است خلاصه ای از صفات ایشان(مومن،مردم دار،متعهد،دلسوز،متخصص، یادگار جبهه وجنگ،شجاع،مدیر، مدبر،صداقت،پرانرژی، توانمند و...)میباشد گرچه ایشان در هر سنگری باشد خدمت به مردم را سرلوحه خود می داند ،اینها را که نوشتم را صادقانه نوشتم ،امیدوارم این برادر ودوست گرامی این مسئولیت را بپذیرد و آرزوی سلامتی و موفقیت را از ایزد منان برایشان آرزومندم..
comment
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۰۰:۳۷ - ۱۳۹۵/۰۲/۳۱
comment
0
1
comment هیچ کدام مالی نیستند.
یا محسن رضایی و یا امیر حیات مقدم
comment
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۰۲:۰۱ - ۱۳۹۵/۰۲/۳۱
comment
0
1
comment خوب این افراد چرا برنامه نمی دهند.
برنامه های امیر حیات مقدم را اجرا کنند خوزستان اباد می شود.
عدم انتقال اب خوزستان.
ادامه تردد پلاک اروند.
عدم بازنشستگی اجباری پیران و اوردن جوانها به عنوان کارمند در کنار پیشکسوتان.
ازادی مطبوعات.
داشتن تلویزیون خصوصی.
ازادی اسلحه و داشتن تمام تجهیزات دولتی برای مردم .
عدم درجه بندی و رتبه بندی ادارات.
جذب سرمایه گذاری.
جذب توریسم.
یکسان سازی حقوق کارمندان و مدیران.
مبارزه با رشوه خواری.
مبارزه با برخوردهای تند نیروی انتظامی.
گرفتن دو درصد پول نفت.
مبارزه با زمین خواری و ویژه خواری.
برداشتن کنکور دانشگاه.
فرهنگ اخلاق اسلامی در بین جامعه.
امیر حیات مقدم اعلام کرده بود که تمام مردم عضو هیت مدیره حکومت هستند.
دیگران هم برنامه بدهند.
امیر حیات مقدم در جلسه تودیع خود در سال 86 به انتقال اب انتقاد کرد و این در برخی از سایت ها امده است.امیر حیات مقدم در حدود 10 سال پیش این برنامه ها را داد.
البته صد در صد امیر حیات مقدم استاندار نخواهد شد زیرا نه در لیست گزینه ها بود و نه دولت خواهان او است.ولی برنامه های خوبی داشت البته صد در صد عده ای هم با برنامه های ایشان مخالف هستند.
comment
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۰۲:۰۷ - ۱۳۹۵/۰۲/۳۱
comment
1
0
comment فقط دکترشجاعپوریان
comment
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۷:۱۸ - ۱۳۹۵/۰۳/۰۳
comment
0
0
comment خواهش داریم دکتر شجاعپوریان قبول کند .خدایش نعمت بزرگیست که نصیب استان میشود
comment
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۳:۳۷ - ۱۳۹۵/۰۳/۲۹
comment
0
0
comment درمورد دکتر قبادیان بیشتر بنویسید
نام:
ایمیل:
* نظر:
شوشان تولبار