شوشان تولبار
آخرین اخبار
شوشان تولبار
کد خبر: ۴۴۲۵۷
تاریخ انتشار: ۱۱ مرداد ۱۳۹۵ - ۲۰:۴۶
طبیعتا این سوپ ها در فصل زمستان طرفداران بیشتری دارد و در فصل های گرم سال از تعداد متقاضیان آن کاسته می شود. از همین روی، رستوران اسپرینگ بن در حرکتی خلاقانه این سوپ ها را به بستنی تبدیل کرده است.
رستوران springbone يک رستوران در نیویورک آمریکاست که به عرضه سوپ های داغ به ویژه سوپ استخوان شهرت دارد. 

بنا بر این گزارش، سوپ استخوان در نزد مردم آمریکا محبوبیت بالایی دارد و یک غذای رژیمی است.

طبیعتا این سوپ ها در فصل زمستان طرفداران بیشتری دارد و در فصل های گرم سال از تعداد متقاضیان آن کاسته می شود. از همین روی، رستوران اسپرینگ بن در حرکتی خلاقانه این سوپ ها را به بستنی تبدیل کرده است.
 
رستورانی عجیب با سوپ و بستنی های عجیب تر 

صاحبان این رستوران برای از بین بردن طعم گوشت و استخوان در این سوپ از شیرنارگیل، پوره توت فرنگی، آب انار، شکر و افزودنی های دیگر استفاده کرده اند؛ اما با این حال این بستنی هم چنان مزه چربی و گوشت می دهد، ولی این بستنی عجیب با استقبال گسترده مشتریان روبه رو شده و هر قطعه کوچک آن چهار دلار به فروش می رسد.
نام:
ایمیل:
* نظر:
شوشان تولبار