با توجه به اتفاقات هفته گذشته در ایجاد اخلال در اجرای برنامه مجوز دار و قانونی در دانشگاه شهید چمران اهواز ذکر نکات زیر ضروری است :
الف - با توجه به در پیش بودن انتخابات حساس و مهم مجالس خبرگان رهبری وشورای اسلامی و تأکیدات رهبر معظم انقلاب مبنی بر مشارکت حدأکثری مردم در انتخابات و دعوت همه کسانی که نسبت به سرنوشت کشور حساس می باشند، معتقدیم حمله به تجمعات سیاسی مجوزدار از سوی هرفرد یا جریان قابل قبول نیست و قطعا خلاف فرمایشات امام راحل و مقام معظم رهبری است. زیرا ایشان فرموده اند انقلابی گری یعنی پایبندی به قانون و احترام به آن. بنابراین، انجام چنین اعمال خلاف قانون وشرع با هر انگیزه ای بویژه انگیزه های ارزشی وحمایت از نظام، نه تنها خدمت به نظام و کشور نمی باشد بلکه موجب تضعیف نظام و ارکان آن می گردد.
ب - تاکید می کنیم که این گونه اقدامات خشن و غیر قانونی تاثیری بر اراده تشکل های حامی دولت و اصلاح طلب بر پافشاری بر حقوق شهروندان، اصرار بر پیشبرد برنامه های دولت تدبیر و امید در ایجاد فضای سالم و با نشاط اجتماعی نخواهد داشت.
ج - ضرورت دارد شورای تامین استان در راستای دستورات و تاکیدات وزیر کشور عاملان ِتنش پیش آمده را در دانشگاه شهید چمران اهواز شناسایی و ضمن معرفی به افکار عمومی به طور قانونی با آنان برخورد نمایند. به ویژه انتظار می رود سیستم قضایی و نیروی انتظامی به گونه ای با عاملان درگیری های اخیر برخورد نمایند که احتمال بروز اتفاقات مشابه از بین برود.
د - از افراد موثر و با نفوذ استان بویژه نماینده محترم ولی فقیه در استان و نمایندگان محترم مجلس خبرگان انتظار می رود با محکوم کردن اقدامات خشن و غیر قانونی، زمینه را برای فعالیت قانونی احزاب و تشکلهای مجوزدار بیش تر فراهم کنند.
در پایان ضمن تشکر از اهتمام مدیریت عالی اجرایی استان برای ایجاد شرایط برگزاری مراسم و سخنرانی های مجوز دار، از دیگر نهادهای مسئول در حفظ امنیت درخواست می شود استانداری خوزستان را در ایجاد فضای مناسب برای حضور حداکثری مردم در انتخابات آینده یاری دهند.
آذر ماه 1394
اسامی تشکل ها و احزاب صادر کننده بیانیه به شرح ذیل است :
1- انجمن اسلامی مدرسین دانشگاه شهید چمران اهواز –2- انجمن اسلامی معلمان –3- اعتماد ملی ( شاخه خوزستان ) –4- انجمن اسلامی مهندسان ( شاخه خوزستان ) – 5- حزب کارگزاران سازندگی ( شاخه خوزستان) – 6-حزب همبستگی ( شاخه خوزستان ) – 7- حزب ندای ایرانیان ( شاخه خوزستان ) – 8- حزب اسلامی کار ( شاخه خوزستان ) – 9- خانه کارگر ( شاخه خوزستان ) – 10- جمعیت زنان نو اندیش ( شاخه خوزستان) -11- سازمان دانشجویان و دانش آموختگان خوزستان – 12- سازمان عدالت و آزادی ایران اسلامی ( شاخه خوزستان )-13- مجمع زنان اصلاح طلب ( شاخه خوزستان) – 14- مجمع دانش آموختگان ایران اسلامی ( شاخه خوزستان) – 15- مجمع نیروی های خط امام ( شاخه خوزستان) – 16- حزب مردم سالاری ( شاخه خوزستان)
چرا اصلاح طلبان استان خوزستان در انتخابات خبرگان منفعل عمل میکنند؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اصلاح طلبان در دوره قبل حتی یک کاندیدای اختصاصی در این استان نداشتند.
کمی دور اندیش تر اصلاح طلبان عمل کنند.
اهمیت خبرگان رهبری از انتخابات رئیس جمهوری و مجلس بالاتر است.
شما اصلاح طلبان وقتی روحانیون مستقل و معتدل را برای انتخابات خبرگان به استانهای خودتان نمی آورید معلوم است در انتخابات مجلس هم در استانتان به مشکل برخواهید خورد.چون دیگر روحانی سرشناسی ندارید که در استانتان از شما در مواقع تایید صلاحیت ها حمایت کند.
کمی با تدبیر عمل کنید و خبرگان را دست کم نگیرید.
اصلاح طلبان نباید فراموش کنند اولین استانی که در تمام انتخابات رئیس جمهوری کاندیدای اصلاح طلبان سفر انتخاباتی اش را از آنجا شروع کرده استان خوزستان بوده و پایگاه اصلی اصلاح طلبان در کشور غیر از تهران و یزد باید خوزستان دانست.
اصلاح طلبان تلاش کنند کاندیدای بیشتری به این استان بفرستند و حتی به علت ازدحام کاندیدای اصلاح طلب و اصولگرای میانه رو در استان تهران برخی کاندیدها را به این استان دعوت کنید تا افراد بیشتری از اصلاح طلبان و روحانیون مستقل و اصولگرایان میانه رو به مجلس خبرگان ورود کنند.
همه کاندیدهای اصلاح طلب و اصولگرای میانه رو را به این استان دعوت کنید چه کاندیدا اصلاح طلب باشد یا مستقل یا اصولگرای میانه رو شما باید فکر تمام ظرفیت 6 نمایندگی استان در خبرگان باشید.پس شکننده و نصف ظرفیت نشانه ضعف و شکست است.
ظرفیت اصولگرایان میانه رو و روحانیون مستقل را دست کم نگیرید.هر چه باشد اصولگرای میانه رو بهتر از تندرو است.