يافتههاي جديد دانشمندان نشان ميدهد که انواع سوپ و غذاهاي آبکي "ريهها" را در برابر آلودگي ها حفظ کرده و "سيستم تنفسي" را پاک کند.
غذاهايي
مانند سوپ و آش اگر با مواد غذايي خاصي تهيه شوند بهترين غذا براي روزهاي
آلودگي به شمار ميآيند و ميتوانند به بدن کمک کنند تا دچار آسيب نشود.
قارچ،
ذرت، سويا، هويج، سيبزميني، عدس، نخود و ادويههايي مانند "زيره" و
دارچين از اجزاي اصلي تشکيل دهندهي سوپ هاي مقابله با آلودگي هوا به شمار
ميآيند.
گفتني
است، سوپ و آش اگر از اين مواد غذايي و سبزيها و ادويهها تهيه شوند
ميتواند با بحران آلودگي هوا مقابله کنند و اجازه ندهند گازها و "ذرات
سمي" کوچک موجود در هوا وارد سيستم تنفسي شود.
گفتني
است، "آنتي اکسيدانهاي" موجود در سوپ با "راديکالهاي آزاد" مقابله ميکند و
بررسي ها نشان ميدهند غذاهاي آبکي به ويژه سوپ و آش براي سالمندان و
کودکان ضروري است و در روزهايي که هوا به شدت آلوده و کثيف است و "سازمان
هواشناسي" هشدار ميدهد این افراد حتما بايد در هر دو وعده اصلي شام و
ناهار، سوپ و آش مصرف کنند تا بدنشان آسيب نبيند.