امام علی (ع): كسى كه دانشى را زنده كند هرگز نميرد.
* در این سخنرانی ناصر سودانی و سید شریف حسینی نمایندگان مردم اهواز در مجلس شورای اسلامی، مهدی قمشی مشاور استاندار خوزستان در امور رودخانهها و صیانت از آب، احمد باورساد عضو شورای شهر اهواز، اساتید و اعضا هیئت علمی دانشگاهها و جمعی از دانشجویان این دانشگاه حضور داشتند.
* این سخنرانی به همت دانشجویان کارشناسی ارشد رشته علوم سیاسی واحد علوم و تحقیقات دانشگاه آزاد اسلامی اهواز برگزار شد و پیش از آن نیز این دانشجویان توماری را تهیه و به امضای حداکثری رساندند تا پس از تکمیل به محضر رئیسجمهور برسانند.
سخنان سید شریف حسینی نماینده اهواز
* در بحث انتقال آب کارون مهمترین موضوع این است که ما مرکزیت در این موضوع نداریم، راستگویان پراکندهای هستیم که دروغگویان متحد در مقابل ما قرار دارند.
*مسئولان خوزستانی باید ترس خود را کنار بگذارند و با مردم باشند. این مسئولان باید با تفکر به آینده خوزستان از حق آینده مردم این سرزمین دفاع کنند.
* در سال 83 نرخ بیکاری در خوزستان 18 درصد و در کشور 10/4 درصد بود و آماری که در سال 86 نرخ بیکاری در کشور به 11/9 افزایش یافت و آماری که از خوزستان خارج شد نرخ بیکاری را 1/6 درصد نشان میداد یعنی که بیکاری در خوزستان کاهش و در کشور افزایش یافته است. این آمارهای دروغ باعث میشود که اگر بخواهند کارخانهای بسازند این کارخانه را در استانهایی که نرخ بیکاری بیشتری داشته باشد احداث میکنند.
* در استانهای دیگر آمارسازیها به نفع مردم است اما در خوزستان مسئولان برای اینکه چند صباحی بیشتر بمانند آمارهای کذب ارائه میدهند.
* حسینی خطاب به رئیس محیط زیست کشور گفت: خانم ابتکار شما که نمایشی به خوزستان آمدید چرا به تعهدات خود عمل نمیکنید؟
* چرا کسانی که از یک استان در وزارت هستند نگاهشان منطقهای است و با هر ترفندی میخواهند آب را منتقل کنند؟
سخنان ناصر سودانی نماینده اهواز
* دستهایی وجود دارد که میخواهند غیرمدبرانه حکم مرگ رودخانه کارون را صادر کنند.
* متاسفانه دندان طمع، دست تطاول و چشم کوتهبین عدهای در حال رقم زدن فاجعهای بزرگ است.
*زمانی کارون محل شنای کوسهها و کشتیرانی بود. در 70 سال گذشته میانگین آبی که سالانه وارد رودخانه کارون میشد معادل 30 میلیارد متر مکعب بود و در زمان قبل از انقلاب بررسی کردند و تصمیم گرفتند به جای اینکه این آب به خارج از کشور برود بهتر است به استانهای داخلی که مشکل آب دارند منتقل شود.
*در راس مسئولان اجرایی کشور به خصوص وزارت نیرو، تصمیمگیرندگان مرتبط با آب همگی از استانهای فلات مرکزی هستند جز در چهار سال گذشته که با شرط یک خوزستانی را منصوب کردند. شرط آنها این بود که این فرد، خوزستانیها را متقاعد کند که آب کارون انتقال داده شود.
* آب کارون برای خوزستان به منزله ناموس است به این معناست که همه باید از این ناموس دفاع کنند اما دستهایی وجود دارد که میخواهند غیرمدبرانه حکم مرگ این رودخانه را صادر کنند.
*باغ پسته بعضی جاها به قیمت از بین رفتن زمینهای کشاورزی خوزستان حاصلخیز شده است.
* در مرداد 84 ما از احمدینژاد قول گرفتیم که در ارتباط با کارون منصف باشد ولی متاسفانه خلاف قول خود عمل کرد.
* متاسفانه ما را دور زدند به خصوص زمانی که زرگر وزیر نیرو بود و حال با این نگاه وارد استانداری اصفهان شده است.
* بودجه 15 میلیارد تومانی که برای انتقال آب کارون در نظر گرفتهاند مقدار کمی است که حتی کفاف مطالعات را نمیدهد اما اگر ما کوتاه بیاییم به این معناست که به این موضوع صحه گذاشتهایم.
* ما نمیگوییم انتقال آب نباشد اما در این زمینه باید نگاه ملی و همراه با انصاف و برخاسته از خدا ترسی داشته باشید.
جنبه های مهم دیگر انتقال آب سیاسی و امنیتی است که باید با جدیت به آنها پرداخت و با انتقال آب کارون مخالفت کرد.
اگر می خوایم آبی منتقل نشه باید مسئولینخوزستان رگ غیرت شون به جوش بیاد و طرح 800 هزار هکتاری رو اجرا کنن. وقتی اجرا شد دیگه آبی برای انتقال باقی نمی مونه تا بخواد کارشناسی بشه.
خیلی ببخشید برخی مدیران ما بی غیرت اند. اگه غیرت داشتن طرح احیای زمین های کشاورزی 17 سال روی زمین نمی موند و اجرا می شد
منظورش با کیه ؟ با حجازی استاندار سابق نیست؟ شاید هم با ..........